Kringloopwinkel Maasbracht

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Maasbracht: koopjes in boeken, meubels, en meer. Hoog beoordeeld voor milieubewust winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00-17:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Eindelijk weer een kringwinkel met orginele oude spulletjes voor een hele eerlijke prijs! Ben super blij met mijn tafeltje, houten wiel en bloempotten en de vergiet met deksel . Heel klantvriendelijk !!”

Anja van der Sanden

“Leuke winkel! Ook wat muziek te vinden. Mooi vinyl exemplaar van Jan Smit gevonden! Nogmaals bedankt. Leuke eigenaar. Robert heet hij dacht ik”

Chris D

“Geweldige leuke struinwinkel. Veel van vanalles. De rommelige indruk is heerlijk want in elk hoekje ontdek je weer wat.”

Noor Hoeke

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Maasbracht: Duurzaam Winkelen in Maasbracht

Kringloopwinkel Maasbracht, een geweldige plek voor duurzaam winkelen in Maasbracht, is gevestigd aan de Sintelstraat 29, 6051 BL. Deze kringloopwinkel is een paradijs voor koopjesjagers en milieuactivisten, en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren.

Wat kan er worden ingeleverd bij de kringloopwinkel?

Als je je afvraagt wat je allemaal kunt brengen naar Kringloopwinkel Maasbracht, dan is het antwoord: vrijwel alles! Deze kringloop accepteert graag boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Dus, als je thuis nog ongebruikte spullen hebt waar je vanaf wilt, zorg er dan voor dat je ze een nieuw leven geeft door ze naar Kringloopwinkel Maasbracht te brengen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Kringloopwinkel Maasbracht is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig de ingeleverde spullen selecteert, is het toch raadzaam om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de items. Controleer de kleding op eventuele vlekken of beschadigingen en zorg ervoor dat elektronica goed functioneert voordat je het koopt. Vergeet ook niet om naar de prijzen te kijken, want bij Kringloopwinkel Maasbracht kun je geweldige koopjes vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Maasbracht werkt volgens het principe van hergebruik. Ze nemen goederen in van mensen die deze niet meer nodig hebben. Vervolgens worden de spullen gesorteerd, getest en indien nodig gerepareerd. Daarna worden ze tegen een zeer betaalbare prijs te koop aangeboden in de winkel. Op deze manier helpt Kringloopwinkel Maasbracht niet alleen bij het verminderen van afval, maar biedt het ook iedereen de mogelijkheid om tegen lage kosten hoogwaardige producten aan te schaffen.

Unieke programma’s en diensten

Kringloopwinkel Maasbracht biedt ook verschillende unieke programma’s en diensten. Ze hebben bijvoorbeeld een inname service, waar je jouw ongewenste spullen kunt afgeven. Daarnaast bieden ze een ophaalservice, zodat je zelfs grote items gemakkelijk kunt laten ophalen. Ook vinden ze in Kringloopwinkel Maasbracht duurzaamheid en inclusiviteit belangrijk. Ze hebben een genderneutraal toilet en zijn LGBTQ+ vriendelijk. Bovendien hebben ze een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Kringloopwinkel Maasbracht? Volg hun Facebook pagina! Mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen en blijf op de hoogte van alle activiteiten van deze fantastische kringloopwinkel in Maasbracht.

Kringloopwinkel Maasbracht is dus veel meer dan alleen een tweedehandswinkel. Het is een plek waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Dus, breng jouw ongebruikte spullen naar Kringloopwinkel Maasbracht en geniet van het plezier van hergebruik!

27 gedachten over “Kringloopwinkel Maasbracht”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Maasbracht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Maasbracht. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Maasbracht. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Eindelijk weer een kringwinkel met orginele oude spulletjes voor een hele eerlijke prijs! Ben super blij met mijn tafeltje, houten wiel en bloempotten en de vergiet met deksel . Heel klantvriendelijk !!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Rommelig en weinig kwalitatieve producten. Wat wel een pluspunt is, is de aparte boekenafdeling met stoelen waar je fijn kan zitten

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuk winkeltje met veel oude spullen. Sommige zaken aan de dure kant voor een kringloopwinkel. Wel zeker de moeite om even binnen te lopen

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik kom er regelmatig even een beetje snuffelen.Leuke winkel met toch steeds weer nieuwe spullen.Vandaag nog voor een leuke prijs een stapel boeken gekocht.Ik vind meestal wel iets leuks.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Maasbracht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter