Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard

Ontdek betaalbare tweedehands schatten in Sittard en steun goede doelen bij elke aankoop – een win-win bij Vrijwilligers Winkel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-16:00
Dinsdag09:00-16:30
Woensdag09:00-16:30
Donderdag09:00-16:30
Vrijdag09:00-16:30
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Netjes geordende winkel Tvtje gekocht met 4 weken garantie. Erg netjes en niet duur als personeel nog iets netter reageert aan de kassa dan had het 5 sterren gekregen Prijzen zijn niet te duur Behalve voor de kerstbomen die kan je beter ergens nieuw halen voor het geld wat ze er voor vragen”

Broodje Brie

“Beautiful store, but good second-hand items that are also priced according to value. Friendly staff! It is also possible to pay by card”

Marielle

“Cool shop with nice things and the customer service is good. They have secondhand good items. You can visit there .”

Mugisha Amena

Meer reviews lezen…

Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard: Betaalbare Schatten Voor Iedereen

Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard, gevestigd aan de Nusterweg 88C in Sittard, is een geweldige plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel is niet zomaar een winkel, maar een plek waar iedere aankoop wordt gekoppeld aan het steunen van verschillende goede doelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren heeft de winkel een goede reputatie opgebouwd onder haar klanten.

Wat kun je brengen naar de Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel?

Bij de Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel kun je terecht met een breed scala aan tweedehands spullen. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichtingsitems, muziek, speelgoed, brocante, computers, fietsen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en vintage items. Door je spullen te doneren of te verkopen aan deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar steun je ook lokale goede doelen.

Waar moet je op letten bij Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel?

Bij het bezoeken van de Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Met een regelmatig wisselend assortiment is het zaak om je ogen open te houden en goed te zoeken tussen de vele producten. Of je nu op zoek bent naar een vintage meubelstuk, een uniek boek of een leuk cadeau, hier is voor ieder wat wils te vinden. Houd er rekening mee dat de winkel gesloten is op zondag, maar elke andere dag van de week geopend is volgens de aangegeven openingstijden.

Hoe werkt Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel?

De Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel draait op een team van enthousiaste vrijwilligers die dagelijks hard werken om de winkel zo gezellig mogelijk te maken. Een ander gedeelte van de vrijwilligers haalt spullen op bij mensen thuis en brengt deze naar de winkel. Daarnaast biedt de winkel ook extra services aan, zoals het leeghalen van woningen tegen vergoeding. Bel 046-4266656 om een afspraak te maken.

Naast het steunen van goede doelen, biedt Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel ook diverse andere programma’s en faciliteiten aan. Zo hebben ze een bezorg- en ophaalservice, een rolstoeltoegankelijke ingang en een genderneutraal toilet. Daarnaast zijn ze LGBTQ+ vriendelijk, wat betekent dat iedereen welkom is in de winkel.

Op Facebook vind je alle updates over Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel. Volg ze om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om meer te ontdekken over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Sittard kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl.

Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard is dé plek waar betaalbare schatten te vinden zijn. Kom langs, ontdek unieke items en steun tegelijkertijd lokale goede doelen!

111 gedachten over “Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard”

 1. ★★★★☆

  The prices are getting worse! And even though they get everything for free and its used, they come up with prices as if they were a real store with new stuff, wake up!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Beautiful store, but good second-hand items that are also priced according to value. Friendly staff! It is also possible to pay by card

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Netjes geordende winkel Tvtje gekocht met 4 weken garantie. Erg netjes en niet duur als personeel nog iets netter reageert aan de kassa dan had het 5 sterren gekregen Prijzen zijn niet te duur Behalve voor de kerstbomen die kan je beter ergens nieuw halen voor het geld wat ze er voor vragen

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vrijwilligers Van Goede Doelen Winkel Sittard. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter