Kringloopwinkel Snuffelmarkt Lentjheuvel

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Snuffelmarkt Lentjheuvel in Einighausen – kleding, meubels, boeken, elektronica en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-14:00
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-14:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke chaos met leuke prijzen. Personeel behulpzaam en vriendelijk.”

Ivo H

“Unfortunately still as a Wewinkel and no longer to rummage.”

Bernd Merke

“Een echte snuffelmarkt. Je ziet er altijd wel iets aparts.”

Fam Cuijpers

Meer reviews lezen…

Snuffelmarkt Lentjheuvel: Een unieke kringloopwinkel in Einighausen

Snuffelmarkt Lentjheuvel B.V. is een kringloopwinkel gevestigd op Bokslootweg 1 in Einighausen, Sittard-Geleen. Deze winkel is een ware schatkamer vol tweedehands pareltjes. Met haar ruime assortiment aan gebruikte goederen heeft Snuffelmarkt Lentjheuvel voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken, elektronica of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar de Snuffelmarkt Lentjheuvel?

Bij Snuffelmarkt Lentjheuvel kun je terecht om je oude spullen een tweede leven te geven. Heb je kleding die je niet meer draagt, meubels die niet meer bij je interieur passen of boeken die je al hebt uitgelezen? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en maak je anderen blij met jouw afgedankte items.

Waar moet je op letten bij het winkelen in deze kringloopwinkel?

Bij het snuffelen in de Snuffelmarkt Lentjheuvel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de spullen vaak al eerder zijn gebruikt, worden ze zorgvuldig gecheckt voordat ze in de winkel worden geplaatst. Toch is het altijd goed om te controleren of alles nog naar behoren werkt en of er geen beschadigingen zijn. Zo ben je zeker van een geweldige koop!

Hoe werkt de Snuffelmarkt Lentjheuvel?

Bij Snuffelmarkt Lentjheuvel kun je tijdens de openingstijden binnenlopen om op je gemak rond te kijken. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 14:00 uur. Helaas is de winkel op de overige dagen gesloten. Gelukkig beschikt de kringloopwinkel over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en kun je er ook met je betaalpas betalen.

Daarnaast biedt Snuffelmarkt Lentjheuvel enkele unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze regelmatig leuke acties en aanbiedingen op hun Facebookpagina, waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en speciale deals. Bezoek daarom zeker hun Facebookpagina voor meer informatie en om op de hoogte te blijven!

Voor meer informatie over Snuffelmarkt Lentjheuvel en andere kringloopwinkels in Limburg, kun je ook een kijkje nemen op de website van Kringloop-info.nl. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in de regio en kun je eenvoudig zoeken naar specifieke winkels.

Kringloopwinkel Snuffelmarkt Lentjheuvel is een geweldige plek om te winkelen, te doneren en te genieten van de leuke acties. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de verborgen schatten die hier te vinden zijn!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelmarkt Lentjheuvel”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Snuffelmarkt Lentjheuvel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmarkt Lentjheuvel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Snuffelmarkt Lentjheuvel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Veel zogenaamde vintage dat geen vintage is maar gewoon oude meuk. Veel te duur, je kan beter naar het goed rijden.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Zeggen dat ze geopend zijn maar je staat er gewoon op woe en vrij voor n gesloten deur. Tot 2 keer toe in een week Belachelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter