Kringloopwinkel Vind’t Heesch

Ontdek duurzame schatten in Vind’t Heesch – kleding, schoenen, meubels en meer in jouw favoriete kringloopwinkel te Heesch.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Lieve en aardige mensen! Paar dagen geleden een vraag gesteld, ze hadden helaas niet wat ik zocht. Een paar dagen later een berichtje dat ze iets hadden wat ik wellicht kon gebruiken. Zeer attend!! Ik mocht het zo komen halen. Lieve en meedenkende mensen!”

i vd b

“Wat duurder in kringloopwinkel maar er ligt dan ook enkel spullen van kwaliteit. Leuke plek om te scheumen maar kans dat je echte schat vind voor een klein prijsje is dus gering. Maar schatten hebben ze zeker!”

twigabor

“What a nice well-stocked 2nd hand shop! A nice addition to the shopping center of Heesch. Now there is also a corner with Christmas stuff.”

Marianna

Meer reviews lezen…

Ontdek Vind’t Heesch: De Duurzame Kringloopwinkel in Heesch

Vind’t Heesch is dé kringloopwinkel in Heesch waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Gevestigd aan Het Dorp 10, 5384 MA Heesch, is deze tweedehandswinkel de perfecte plek om duurzaam te winkelen. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten bij Vind’t Heesch? Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over deze geweldige kringloopwinkel.

Wat kun je naar Vind’t Heesch brengen?

Vind’t Heesch verwelkomt graag tweedehands artikelen die nog in goede staat verkeren. Je kunt denken aan kleding, schoenen, meubels, huishoudelijke apparaten, boeken en nog veel meer. Door jouw spullen naar Vind’t Heesch te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en recycling. Een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij Vind’t Heesch?

Bij het winkelen bij Vind’t Heesch is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle items in de winkel zorgvuldig worden geselecteerd, is het verstandig om te controleren of er geen beschadigingen zijn en of alles naar behoren functioneert. We raden je aan om kleding te passen voordat je het koopt, zodat je zeker weet dat het goed past en bij je stijl past.

Hoe werkt Vind’t Heesch?

Vind’t Heesch heeft ruime openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel open van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel gesloten is op maandag en zondag.

Bij Vind’t Heesch kun je betalen met betaalpassen. De winkel is ook rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen kan genieten van een geweldige winkelervaring.

Unieke programma’s, kortingen en services

Vind’t Heesch biedt een aantal unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsdagen, waarop je tegen gereduceerde prijzen kunt winkelen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale gelegenheden.

Daarnaast is Vind’t Heesch ook actief op social media. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ga langs bij Vind’t Heesch in Heesch en raak geïnspireerd door de schatten die je kunt vinden. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen unieke items, maar ook een kans om bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Kom snel langs en ontdek de vele mogelijkheden die Vind’t Heesch te bieden heeft!

29 gedachten over “Kringloopwinkel Vind’t Heesch”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vind’t Heesch. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Vind’t Heesch. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Lieve en aardige mensen! Paar dagen geleden een vraag gesteld, ze hadden helaas niet wat ik zocht. Een paar dagen later een berichtje dat ze iets hadden wat ik wellicht kon gebruiken. Zeer attend!! Ik mocht het zo komen halen. Lieve en meedenkende mensen!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooie spullen , opgeruimd en gesorteerd. Behoorlijk prijzig voor een kringloop. Personeel toonde totaal geen interesse, kon geen gedag van af.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vind’t Heesch. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vind’t Heesch. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Vind’t Heesch. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vind’t Heesch. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Wat duurder in kringloopwinkel maar er ligt dan ook enkel spullen van kwaliteit. Leuke plek om te scheumen maar kans dat je echte schat vind voor een klein prijsje is dus gering. Maar schatten hebben ze zeker!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter