Kringloopwinkel Berghemseweg in Oss

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Berghemseweg in Oss – boeken, meubels, kleding en meer voor de bewuste schattenjager.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“An interesting place for those looking for various curiosities… you can find here everything from furniture, household appliances, electronics, glasses, glasses, plates, porcelain figurines and toys.”

Marek Kaflowski

“Een leuke kleinschalige kringloop met leuke spullen tegen zeer acceptabele prijzen! Ik kan eenieder aanraden om er eens binnen te lopen.”

Jacques Voets

“Second hand, furniture, cutlery, clothes, gadgets, friendly service, even for picky eaters”

Grzegorz D browka

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Berghemseweg: De Duurzame Schatkamer van Oss

Een Inleiding tot Kringloopwinkel Berghemseweg

Welkom bij Kringloopwinkel Berghemseweg, dé plek waar duurzaamheid en schattenjacht samenkomen! Gevestigd aan Berghemseweg 145, 5348 CC Oss, is deze winkel een ware parel voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren, weet deze kringloopwinkel zeker indruk te maken op haar klanten.

Wat Kun Je Brengen naar Kringloopwinkel Berghemseweg?

Kringloopwinkel Berghemseweg verwelkomt een groot assortiment aan spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed, gereedschap of muziek wilt doneren, deze winkel accepteert het met open armen. Door je spullen te schenken aan deze kringloopwinkel draag je actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid in onze gemeenschap. Het is een geweldige manier om je ongewenste spullen een tweede leven te geven!

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Berghemseweg?

Bij Kringloopwinkel Berghemseweg is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur (maandag en zondag gesloten). Houd rekening met deze tijden om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast biedt de winkel een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor deze toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om deze schatkamer te verkennen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Berghemseweg?

Kringloopwinkel Berghemseweg is niet alleen een plek om te winkelen, maar biedt ook diensten en faciliteiten aan haar klanten. Naast het reguliere aanbod aan tweedehands goederen, kun je bij deze kringloopwinkel ook terecht voor verhuizingen en woningontruimingen. Als je van plan bent om te verhuizen of als je hulp nodig hebt bij het ontruimen van een woning, staan zij voor je klaar. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Unieke Programma’s en Extra Services

Kringloopwinkel Berghemseweg biedt verschillende programma’s en extra services aan haar klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig leuke activiteiten en evenementen om het winkelen nog leuker te maken. Daarnaast kun je op hun Facebook pagina op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen en speciale acties. Mis nooit meer een kans op geweldige koopjes en volg ze vandaag nog!

Kom langs bij Kringloopwinkel Berghemseweg in Oss en ontdek de schat aan tweedehands spullen die zij te bieden hebben. Duurzaamheid is nog nooit zo leuk geweest!

139 gedachten over “Kringloopwinkel Berghemseweg in Oss”

 1. ★★★★☆

  Mooie spullen goed geprijsd Altijd iets nieuws Bezorgd als nodig is En Zoon lieve en vriendelijke eigenaresse Is echt een snuffel winkel

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Berghemseweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  let hier op je geld, de mevrouw aan de kassa zei eerst een hoge bedrag dan er op het plakkertje stond daarna zei ze dat mijn vader te weinig betaalde en hield haar hand daarbij dicht met het geld erin verborgen, we mochten het niet zien. mijn vader ziet slecht en daar wou de verkoopster dus misbruik van maken, maar we hadden het van de voren al uitgeteld dus we wisten dat niet waar kon zijn wat ze zei. pas hier dus op je centjes en vergeet je bril niet.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een leuke kleinschalige kringloop met leuke spullen tegen zeer acceptabele prijzen! Ik kan eenieder aanraden om er eens binnen te lopen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Berghemseweg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Berghemseweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Berghemseweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Berghemseweg. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Totaal niet klant vriendelijk, roddelen over je waar je bij staat, laat een kind wat heel nodig plassen moet niet naar de wc. Vervolgens zitten de 2 grijze mutsen hardop uit te lachen dat we ergens anders maar een wc moetten zoeken. Misselijk makend volk. Laatste keer dat ik in deze leegstaande toko ben geweest.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Berghemseweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  An interesting place for those looking for various curiosities… you can find here everything from furniture, household appliances, electronics, glasses, glasses, plates, porcelain figurines and toys.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter