Kringloopbedrijf Bernheze in Heesch

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopbedrijf Bernheze in Heesch: kleding, meubels, speelgoed en meer. Beoordeeld met 3.5 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke snuffelwinkel. Sommige dingen wel iets te prijzig. Maar, op dit moment redelijk gelijk met die van Oss. (Was voorheen duurder).”

Geertje Beekers

“Mooie kringloop. Aanrader! Niet goedkoop maar dat is eigenlijk overal zo.”

Lieke Vermeer

“Mooie ruime kringloop, uiteenlopende prijzen. Voor ieder wat wils.”

Stijn de Vries

Meer reviews lezen…

Kringloopbedrijf Bernheze: De Duurzame Schatkamer van Heesch

Kringloopbedrijf Bernheze is dé kringloopwinkel in Heesch waar je terecht kunt voor een unieke en duurzame winkelervaring. Gelegen aan Voorste Groes 1A, 5384 VJ Heesch, is deze winkel gemakkelijk te bereiken en biedt het een scala aan tweedehandsartikelen voor zowel jong als oud. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, is Kringloopbedrijf Bernheze een geliefde plek voor koopjesjagers en milieubewuste shoppers.

Wat kun je brengen naar Kringloopbedrijf Bernheze?

Bij Kringloopbedrijf Bernheze kun je diverse goederen inleveren, zoals kleding, meubels, speelgoed, boeken, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je spullen een tweede leven te geven, help je niet alleen het milieu, maar ook lokale gemeenschappen en organisaties. Je kunt gerust contact opnemen met de winkel om te informeren welke goederen zij momenteel innemen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopbedrijf Bernheze?

Bij het winkelen bij Kringloopbedrijf Bernheze zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het assortiment divers en kan het snel veranderen. Het is daarom raadzaam om regelmatig een bezoek te brengen om nieuwe schatten te ontdekken. Daarnaast is het belangrijk om de openingstijden in de gaten te houden. Kringloopbedrijf Bernheze is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag blijft de winkel gesloten.

Hoe werkt Kringloopbedrijf Bernheze?

Kringloopbedrijf Bernheze is onderdeel van Kringloopbedrijven Maasland, een keten met meerdere filialen in Nederland. Het doel van deze kringloopwinkel is om een circulaire economie te stimuleren door hergebruik en recycling van goederen. Bij Kringloopbedrijf Bernheze kun je terecht voor diverse tweedehands artikelen, van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Met de mogelijkheid om met pin te betalen en een bezorgservice, wordt het winkelen bij Kringloopbedrijf Bernheze nog gemakkelijker.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod biedt Kringloopbedrijf Bernheze ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice, waarbij je aankopen eenvoudig bij je thuis worden afgeleverd. Daarnaast hebben ze een inname service, waar je goederen kunt afgeven die je niet meer nodig hebt. Ook is er een parkeerplaats aanwezig voor het gemak van de klanten.

Voor meer informatie over Kringloopbedrijf Bernheze en de andere filialen van Kringloopbedrijven Maasland, kun je een bezoek brengen aan de website https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/heesch/. Volg Kringloopbedrijf Bernheze ook op Facebook en Instagram voor de laatste updates en speciale aanbiedingen.

Ga vandaag nog op ontdekkingsreis bij Kringloopbedrijf Bernheze in Heesch en geef tweedehands spullen een nieuw leven, terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzame toekomst.

176 gedachten over “Kringloopbedrijf Bernheze in Heesch”

 1. ★★★★☆

  Heesch, niets bijzonders. Redelijk ruim, met verdieping (kleding), lift en toiletten. Weinig aanbod. Gelegen in industriewijk, genoeg parkeerruimte. Goed te doen met een rolstoel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De ene verbazing na de andere. Wat zijn het absurde prijzen in deze kringloop winkel. Een winkel want dit heeft niks met kringloop te maken. Een kringloop winkel is bedoelt voor mensen met een kleine beurs nou dat heeft deze kringloop zeker niet meegekregen. Belachelijk dat ze voor gekregen spullen deze prijzen hanteren echt triest. Dit is pure winst halen uit oude 2de hands spul. Nog zo iets triest is als je een elpee koopt in dit geval een album waar 2 platen in zitten. Dan betaal je niet per album nee dan betaal je 7 euro per plaat!! Hoe dan!?? Je kunt net zo goed op marktplaats kijken…

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Algemeen: Een nette kringloop waar ik al een aantal jaren kom, in de vestiging in Heesch. Hoofdzakelijk voor boeken, glaswerk en LPs. De winkel is netjes, er loopt voldoende en vriendelijk personeel, je wordt netjes geholpen en alles is duidelijk geprijsd. Advies / verbeterpunt: Vandaag was ik in de winkel en stonden er sinds lange tijd weer LPs, hoera! Dit is lange tijd weggeweest. Maar helaas is alles wat wordt aangeboden, behoorlijk aan de prijs. 5 Euro per stuk, ongeacht de plaat. Dit noem ik geen kringloopprijzen. Sommige LPs zijn het wel waard, mits in goede staat, maar een verzamel LP, James Last of een of andere greatest hits, Arcade plaat en veel andere LPs waar je in andere kringloopwinkels mee dood wordt gegooid, dat vind je in alle andere kringlopen voor 20% van deze prijs. Mijn advies is, om een bak te maken met LPs voor 1 euro, en een bak voor duurdere LPs. Sorteer het dan ook beter uit, en let ook op de staat van het vinyl en de hoezen. Er een plastic hoesje omheen doen is leuk, maar heeft totaal geen zin als de hoes en/ of de LP vol zit met beschadigingen. Degene die hiervoor verantwoordelijk is in deze winkel, adviseer ik hier echt beter op letten. Ik heb dit ook doorgegeven aan de mevrouw achter de kassa, maar ik denk dat de boodschap elders terecht moet komen. Bij diverse andere kringloopwinkels in Brabant is dit namelijk beter geregeld en ook veel vriendelijker geprijsd. Wat een ander punt is om over na te denken, is dat men alleen pin betaling accepteert in de winkel, voor sommige mensen is dat best lastig.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Even op zoek naar iets… Helaas niet gevonden. Relatief aan de dure kant voor sommige zaken. Ook het pand is vergeleken met Oss klein. Met 2 kleine kringloopwinkels is Heesch toch goed vertegenwoordigd.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Feb 2023 nog duurder geworden, boeken zijn 4.40 of 3.40 en wat goedkoper is, is elders een euro. Mooi uitgestald maar eigenlijk is alles te duur, duurder dan nieuw in de winkel. Daarnaast is het een bedrijf geen stichting er moet verdient worden, liefst aan die vreselijk chagrijnige vrijwilligers.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Leuke snuffelwinkel. Sommige dingen wel iets te prijzig. Maar, op dit moment redelijk gelijk met die van Oss. (Was voorheen duurder).

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met bedrijf Bernheze. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel bedrijf Bernheze. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Bernheze. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Bernheze. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  We hebben een spel gekocht waarop stond nieuw. Al zaten de spullen nog nieuw in plastic zakjes en de stickers op een vel, was het spel incompleet. Het betrof Stef Stuntpiloot maar de Stef, het vliegtuig en de kippen misde, de meest essentiele stukken dus.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Erg duur, en bij thuiskomt blijkt het stuk te zijn of je pakt het vast en breekt gewoon af. Deze kringloop laat ik voortaan links liggen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter