Kringloopbedrijf Oss

Ontdek duurzaam winkelen in Oss bij Kringloopbedrijf: boeken, meubels, kleding en meer met een vriendelijke 3.1-sterren beoordeling.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel met vinyl platen voor 6 euro p. Stuk. Aardige medewerkers, alleen met pin betalen en soms wat aan de dure kant.”

Roy Aarts

“Mooie winkel, goed aanbod”

Richard R.

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopbedrijf Oss

Kringloopbedrijf Oss is een bekende kringloopwinkel in de stad Oss in de provincie Noord-Brabant. Deze winkel is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.1/5 sterren, biedt Kringloopbedrijf Oss een scala aan producten en diensten voor haar klanten.

Wat kun je inleveren bij Kringloopbedrijf Oss?

Bij Kringloopbedrijf Oss kun je verschillende artikelen inleveren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen aan te bieden bij de kringloop draag je bij aan een duurzame samenleving door recyclen en hergebruik te stimuleren. Een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopbedrijf Oss?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals Kringloopbedrijf Oss is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Controleer bijvoorbeeld of meubels geen grote beschadigingen hebben en of elektronica nog functioneert. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, aangezien het assortiment regelmatig verandert. Zo mis je geen unieke vondsten!

Hoe werkt Kringloopbedrijf Oss?

Kringloopbedrijf Oss biedt naast de verkoop van tweedehandsartikelen ook diverse diensten en faciliteiten aan haar klanten. Zo kun je bijvoorbeeld betalen met een pinpas en is er een bezorgservice beschikbaar. Heb je spullen die je graag wilt doneren? Kringloopbedrijf Oss heeft een eenvoudig innameproces. Bovendien kun je even ontspannen in de koffiehoek voordat je verder gaat met winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopbedrijf Oss, onderdeel van Kringloopbedrijven Maasland, heeft ook enkele unieke programma’s en services. Zo kun je gebruikmaken van de ophaalservice als je grote spullen wilt doneren. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar en is de ingang rolstoeltoegankelijk. Bovendien biedt de winkel Wifi aan, zodat je tijdens het winkelen altijd verbonden kunt blijven.

Ben je op zoek naar duurzame producten en wil je een bezoek brengen aan een kringloopwinkel in Oss? Dan is Kringloopbedrijf Oss zeker een aanrader! Breng een bezoek aan deze winkel en ontdek zelf de schatten die er te vinden zijn. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld.

Meer weten over kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk ons overzicht van alle andere kringloopwinkels in Noord-Brabant. Of ontdek meer informatie over de 2 filialen van Kringloopbedrijven Maasland in Nederland.

331 gedachten over “Kringloopbedrijf Oss”

 1. ★★★★☆

  Grote kringloopwinkel, overzichtelijk en ook wel netjes. Echter de prijzen zijn belachelijk hoog, voor kleding en schoenen bijvoorbeeld. Met merkkleding denken ze meteen goud in handen te hebben en vragen de hoofdprijs. Een shirt van een bepaald merk, nieuw 20 euro en daar tweedehands 14,95 euro! Prijzen zijn echt belachelijk hoog. Voor Action spullen vragen ze zelfs meer dan bij de Action zelf. Personeel vind ik ook niet heel vriendelijk. Er kan geen lach van af. Bij het speelgoed een oudere dame met kort haar, die loopt te snauwen tegen kinderen, dat ze niet met speelgoed mogen spelen. Voor leuke koopjes, hoef je hier niet te zijn.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De boeken zijn keurig gesorteerd maar zijn veel te duur waardoor er weinig verandert. Doen het licht uit als het 16:46 uur, toen ik vroeg of er een stroomstoring was je moet opschieten en naar de kassa gaan. Nog spijt dat ik niet zonder boeken vertrokken ben, mooi pand, toiletten, parkeren allemaal goed. Personeel kan nog wel wat aan gedaan worden blijkbaar kunnen ze en niet communiceren en niet met geld omgaan omdat contant betalen niet mogelijk is.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel bedrijf Oss. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Oss. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke kringloop de prijzen zijn wel aan de hoge kant voor een kringloop. 12 aug. Helaas wel slechte ervaring. Koop er altijd best veel nu had een item wat gewoon in de schappen hing geen prijskaartje. Ene aan de kassa zei ik loop wel even naar boven. De andere hield de ander tegen en zei dan het niet ging en kregen een discussie helaas nu het item achter moeten laten. Niet echt klantvriendelijk om even een prijsje op te vragen. Helaas jaag je zo wel klanten weg. En mijn kijk op deze kringloop is ook verslechterd qua klantvriendelijkheid.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Doen ruim voor sluitingstijd (15 minuten) het licht uit in de kringloop. Apart en asociaal. Ik begrijp dat je graag naar huis wil als personeel maar dit is niet heel klantvriendelijk.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij bedrijf Oss. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Mix van nix. Veel ikea en action-decoratie en veel nikszeggende prullaria. Tegen behoorlijke woekerprijzen!! Een kringloop zonder cash-geld. Echt waar een kringloop voor is bedoeld.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan bedrijf Oss. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan bedrijf Oss. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel met vinyl platen voor 6 euro p. Stuk. Aardige medewerkers, alleen met pin betalen en soms wat aan de dure kant.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Oss. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Ik weet niet wie de prijzen tegenwoordig bepaald, het gaat jammer genoeg nergens meer over. Niet leuk meer om heen te gaan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter