Kringloopwinkel Ruilwinkel Oss

Ontdek schatten in Ruilwinkel Oss: tweedehands kleding, meubels, en meer. Beoordeeld met 4,5 sterren – uw vondst wacht in Oss!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-16:00
Dinsdag13:30-16:00
Woensdag13:30-16:00
Donderdag13:30-16:00
Vrijdag13:30-16:00
Zaterdag13:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Goed en mooi initiatief . Je levert een product in en kan het ruilen tegen iets anders , er komt geen geld bij kijken . Ik kom er regelmatig al is het maar om alleen maat een gezellig babbeltje te maken met een lekker bakje koffie /thee”

mandy Mandytjuh Van der Aa -Vink

“Leuk een goed idee een ruilwinkel boeken huishoud speelgoed etc betalen en halen met punten systeem”

Anja Buuts

“Heel fijn ik heb kleding voor een kindertehuis in Gambia gedoneerd.”

Marinka Wennekes

Meer reviews lezen…

Ruilwinkel Oss: De Perfecte Plek voor Tweedehands Schatten

Ben je op zoek naar unieke tweedehands vondsten in Oss? Dan is Ruilwinkel Oss de plek voor jou! Gelegen aan de Schadewijkstraat 4b in Oss, biedt deze kringloopwinkel een geweldige selectie van herbruikbare items. Ruilwinkel Oss is een populaire plek voor zowel inwoners als bezoekers van Oss, met een gemiddelde beoordeling van 4,5/5 sterren.

Wat Kun Je Meenemen naar Ruilwinkel Oss?

Bij Ruilwinkel Oss is het mogelijk om verschillende items mee te nemen. Van kleding tot huishoudelijke apparaten en van boeken tot meubels, je vindt hier van alles. Dus als je nog een aantal items hebt die je niet langer gebruikt, maar die nog in goede staat zijn, breng ze dan gerust naar Ruilwinkel Oss. Het is een geweldige manier om ruimte vrij te maken in je huis en tegelijkertijd anderen blij te maken met jouw spullen.

Waar Moet Je Op Letten Bij Ruilwinkel Oss?

Bij het winkelen in Ruilwinkel Oss is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en conditie van de items die je wilt meenemen. De winkel doet zijn best om alleen items van goede kwaliteit te accepteren, maar het is altijd verstandig om zelf ook een kritisch oog te hebben. Zo weet je zeker dat je echt waardevolle vondsten doet. Bovendien is betaling alleen mogelijk met contant geld, dus zorg ervoor dat je voldoende bij je hebt.

Hoe Werkt de Ruilwinkel Oss?

Ruilwinkel Oss werkt volgens het concept van ruilen. Je kunt je eigen spullen meenemen en ze ruilen voor andere items die je wilt hebben. Het systeem is eenvoudig en zorgt ervoor dat herbruikbare items een nieuw leven krijgen in plaats van te eindigen op de vuilnisbelt. Het vriendelijke personeel bij Ruilwinkel Oss staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Speciale Programma’s en Kortingen

Ruilwinkel Oss biedt verschillende speciale programma’s en kortingen. Zo hebben ze een ophaalservice waarbij ze jouw donaties bij je thuis komen ophalen. Dit maakt het gemakkelijk om van je spullen af te komen zonder gedoe. Bovendien is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen welkom is bij Ruilwinkel Oss.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vondsten en speciale aanbiedingen van Ruilwinkel Oss? Volg dan hun Facebook en Instagram pagina’s. Hier delen ze regelmatig updates en foto’s van nieuwe binnenkomers.

Als je in Oss bent en op zoek bent naar een kringloopwinkel, mis dan niet Ruilwinkel Oss. Met een geweldige selectie van tweedehands items en een vriendelijk team, is dit de ideale plek om unieke schatten te vinden. Breng je spullen mee, ruil ze en neem iets nieuws mee naar huis. Ruilwinkel Oss staat klaar om je te verwelkomen en je een geweldige winkelervaring te bieden!

Let op: Ruilwinkel Oss is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 13:30 tot 16:00 uur. Ze zijn op zondag gesloten. Voor meer informatie en routebeschrijving, bezoek de website van Ruilwinkel Oss.

12 gedachten over “Kringloopwinkel Ruilwinkel Oss”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Ruilwinkel Oss. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Goed en mooi initiatief . Je levert een product in en kan het ruilen tegen iets anders , er komt geen geld bij kijken . Ik kom er regelmatig al is het maar om alleen maat een gezellig babbeltje te maken met een lekker bakje koffie /thee

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Ruilwinkel Oss. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter