Kringloopwinkel Twinkeltje Van Daphnes Moeder

Ontdek duurzame tweedehands kinderkleding en speelgoed bij Twinkeltje Van Daphnes Moeder in Siddeburen – uw eco-vriendelijke keuze!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08:30-14:00
Woensdag08:30-14:00
Donderdag08:30-14:00
Vrijdag08:30-14:00
Zaterdag08:30-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Fijn plekje om rustig te winkelen voor 2de hands kleding, speelgoed en baby/kinder spulletjes πŸ€ Ook een mogelijkheid om zelf spulletjes in te brengen en nog een beetje terug te verdienen of om daarvan weer lekker de shoppen πŸŽ‰”

Paulien Bogema

“Erg leuk winkeltje, met 2e hands spulletjes en kleding voor kinderen. Ook is er een rek met kleding voor volwassenen te vinden. Aanrader als je niet veel te besteden hebt”

Elaina Lena

“Wat een leuk winkeltje….voor kinderen, moeder’s en oma’s 😍 En heel gezellig….met vriendelijke mensen. Onder het genot van een kopje koffie πŸ₯° …”

Diana vd Westerlo

Meer reviews lezen…

Twinkeltje Van Daphnes Moeder: Een Duurzaam Paradijs voor Kinderkleding en Speelgoed in Siddeburen

Twinkeltje van Daphne’s moeder is een gezellige kringloopwinkel in Siddeburen, gerund door een vrouwelijke ondernemer. Dit pittoreske winkeltje staat bekend om zijn tweedehands kinderkleding en speelgoed. Met een gemiddelde beoordeling van 4,8/5 sterren is dit een favoriete winkel onder ouders en zo’n ontdekkingstocht waard voor iedereen die geΓ―nteresseerd is in duurzaam tweedehands winkelen.

Wat kun je inbrengen bij Twinkeltje van Daphnes Moeder?

Bij Twinkeltje van Daphne’s moeder kun je allerlei tweedehands items inbrengen om een nieuw leven te geven. Vooral kinderkleding en speelgoed zijn hier meer dan welkom. Door je spullen hier in te leveren, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je jouw ecologische voetafdruk. Het is een win-win situatie!

Waarop moet je letten bij het winkelen bij Twinkeltje van Daphnes Moeder?

Als je rondsnuffelt in Twinkeltje van Daphne’s moeder, is het handig om op bepaalde dingen te letten. Ten eerste, voor kinderen is dit een paradijs! Met vier vermeldingen in de reviews, kun je er zeker van zijn dat je hier een breed scala aan kleding en speelgoed voor je kleintjes zult vinden. Ten tweede, het assortiment van de winkel bestaat voornamelijk uit tweedehands kinderkleding en speelgoed. Dus als je op zoek bent naar unieke items voor je kinderen, dan is dit de place to be!

Hoe werkt Twinkeltje van Daphnes Moeder?

Twinkeltje van Daphne’s moeder is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 08:30 tot 14:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is. Het adres is Hoofdweg 99a, Siddeburen en zowel de ingang als de parkeerplaats zijn rolstoelvriendelijk. Je kunt gemakkelijk en zonder belemmeringen genieten van een unieke winkelervaring.

Naast het assortiment biedt Twinkeltje van Daphne’s moeder ook speciale programma’s en kortingen aan. Het is de moeite waard om de winkel op social media te volgen, zoals op Facebook, om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen. Laat je inspireren door de verhalen en ontdek de vele mogelijkheden van Twinkeltje van Daphne’s moeder.

Een Duurzaam Avontuur

Twinkeltje van Daphne’s moeder is jouw bestemming als je op zoek bent naar kwalitatieve tweedehands kinderkleding en speelgoed. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een breed assortiment aan, maar zorgt er ook voor dat je bewust bijdraagt aan een duurzame samenleving. Bezoek Twinkeltje van Daphne’s moeder in Siddeburen en ontdek de schatten die hier op je wachten!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Twinkeltje Van Daphnes Moeder”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij Twinkeltje Van Daphnes Moeder. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Heel leuke gezellige winkel. Je kunt er voor kinderkleding Heel goed slagen . Kinderschoenen en ook speelgoed. Echte aanrader

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke 2ehands kinder en dameskleding ook inbreng, en de verkoopster zorgt dat je er altijd vrolijk weg gaat

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  What a nice shop….for children, mothers and grandmothers And very cozy…with friendly people. While enjoying a cup of coffee

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Twinkeltje Van Daphnes Moeder. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Fijn plekje om rustig te winkelen voor 2de hands kleding, speelgoed en baby/kinder spulletjes Ook een mogelijkheid om zelf spulletjes in te brengen en nog een beetje terug te verdienen of om daarvan weer lekker de shoppen

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Erg leuk winkeltje, met 2e hands spulletjes en kleding voor kinderen. Ook is er een rek met kleding voor volwassenen te vinden. Aanrader als je niet veel te besteden hebt

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Twinkeltje Van Daphnes Moeder. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter