Kringloopwinkel Rustikke in Zoetermeer

Ontdek duurzaam shoppen bij Rustikke in Zoetermeer voor antiek, vintage, kleding en meer. Beleef workshops en evenementen met hoge waarderingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Rustikke, is een super gezellige en sfeervolle winkel! Wanneer je op zoek bent naar een leuk kadootje voor iemand anders of voor jezelf ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je door de winkel loopt ben je er echt eventjes uit..zoveel gezelligheid en sfeer! Niet te vergeten de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de eigenaresse Claudia. Rustikke – bij Claudia heeft teveel om op te noemen, brocante, meubeltjes, super leuke kleding, gewoon te leuke hebbedingetjes! Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!”

Sonja Koot

“Zulke leuke spulletjes. Ik kom er regelmatig en ik ga nooit met lege handen nasr huis😍. Als je passie bij wit, oud romantische of industriΓ«le bronkante ligt moet je echt bij Rudtikke zijn. …”

Jacky Duinker

“Mooie brocante, zowel kleine spulletjes als grotere meubels, wandrekken, lampen, en decoratieve items. Erg leuk om rond te kijken.”

Sanne

Meer reviews lezen…

Rustikke: De Ideale Plek voor Duurzaam Winkelen in Zoetermeer

Rustikke is een unieke kringloopwinkel gelegen aan de Industrieweg 5B in Zoetermeer. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is Rustikke een geliefde bestemming voor liefhebbers van brocante, antiek, vintage en tweedehands kleding.

Wat kun je meenemen naar Rustikke?

Bij Rustikke kun je terecht voor een breed scala aan items. Van brocante en huis- en inrichtingsartikelen tot kleding, meubels en vintage schatten. Het kopen van tweedehands spullen bij Rustikke is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Door hergebruik te stimuleren, draag je bij aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij Rustikke?

Bij een bezoek aan Rustikke is het belangrijk om goed op te letten. Het aanbod in de winkel is gevarieerd en kan snel veranderen. Neem de tijd om door de verschillende hoekjes en gangpaden te snuffelen, want je weet nooit welke verborgen schatten je tegenkomt. Hou vooral een oogje in het zeil voor de geliefde brocante items die deze winkel te bieden heeft.

Hoe werkt Rustikke?

Rustikke biedt verschillende mogelijkheden om te winkelen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om spullen op te halen in de winkel. Dit geeft je de kans om het assortiment persoonlijk te bekijken en de items die je wilt hebben direct mee naar huis te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Rustikke winkel te bezoeken. Hier kun je op je gemak rondkijken en de diverse items ontdekken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Rustikke staat bekend om het aanbieden van unieke programma’s en services voor haar klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig workshops en evenementen waar je kunt leren hoe je brocante items kunt restaureren of hergebruiken. Deze activiteiten bieden een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontdekken en te delen met andere enthousiaste shoppers.

Bovendien biedt Rustikke ook speciale kortingen aan voor bepaalde doelgroepen, zoals studenten en senioren. Dit maakt het winkelen bij Rustikke niet alleen leuk, maar ook betaalbaar voor iedereen.

Volg Rustikke op Social Media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten bij Rustikke? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Op deze social media kanalen houdt Rustikke je op de hoogte van alle updates en evenementen die de winkel organiseert. Mis geen enkele kans om prachtige tweedehandsvondsten te scoren!

Rustikke is dΓ© plek waar je moet zijn voor een unieke winkelervaring in Zoetermeer. Met een breed assortiment, unieke programma’s en een focus op duurzaamheid, is Rustikke de ideale bestemming voor liefhebbers van brocante en tweedehands artikelen. Kom langs en ontdek zelf de schatten die deze bijzondere winkel te bieden heeft!

12 gedachten over “Kringloopwinkel Rustikke in Zoetermeer”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wat een fijne winkel. Sfeermuziek erbij uit vervlogen jaren. Leuk ingericht. En er is zeker wat voor de liefhebber van nostalgische spulletjes wel iets te vinden. Een goed initiatief van iemand met een passie. Google had deze reactie verwijderd, omdat het niet volgens hun richtlijnen was. Vreemd, want ik merk niets vreemds. De fotos die ik toendertijd geplaatst heb zijn al meer dan 300.000 keer bekeken. Wat een interesse.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Niet binnen geweest. Kringloop app gaf aan dat ze open waren. Duurt ff voordat je ze vindt. Industrieterrein gevestigd. Parkeren bij bedrijven in vakken.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Rustikke. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Rustikke, is een super gezellige en sfeervolle winkel! Wanneer je op zoek bent naar een leuk kadootje voor iemand anders of voor jezelf ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je door de winkel loopt ben je er echt eventjes uit..zoveel gezelligheid en sfeer! Niet te vergeten de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de eigenaresse Claudia. Rustikke – bij Claudia heeft teveel om op te noemen, brocante, meubeltjes, super leuke kleding, gewoon te leuke hebbedingetjes! Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Zulke leuke spulletjes. Ik kom er regelmatig en ik ga nooit met lege handen nasr huis . Als je passie bij wit, oud romantische of industriele bronkante ligt moet je echt bij Rudtikke zijn.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Mooie brocante, zowel kleine spulletjes als grotere meubels, wandrekken, lampen, en decoratieve items. Erg leuk om rond te kijken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter