Kringloopwinkel Schuurtje van Vincentius

Ontdek tweedehands schatten in Zoetermeer bij Schuurtje van Vincentius – boeken, meubels, kleding en meer voor duurzaam winkelplezier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag12:00-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ze hebben heel veel spul, allemaal voor een supergoeie prijs Ze werken echt ongelooflijk hard En ze zijn heel flexibel en behulpzaam Info: Geopend op de 1e en 3e Zaterdag vd maand, ook te vinden op Marktplaats, ze hebben een koffiehoek waar het altijd gezellig is, Als je wilt dat ze spullen komen ophalen bij jou; dat wordt gedaan op Maandag (alleen goed spul geen rotzooi natuurlijk) en ga een keer langs zou ik zeggen! PS mocht je de recensie van Danny hebben gelezen (waarschijnlijk ergens onder me) zo ingewikkeld zijn de tijden niet. Zolang je maar op Zaterdag komt (de 1e of de 3e) is de deur ZOIEZO open Maarja Danny schreef zijn recensie op een Maandag dus die is of op een Maandag geweest (meestal is er Dan niemand) of op de 2e Zaterdag (Dan ligt het aan jou en niet aan hun he)”

Angelos Vlahos

“Ik kom graag in deze kringloop. Is helaas open op de 1e en 3e zaterdag van iedere maand. Hier kun je nog lekker snuffelen tussen de spulletjes die over het algemeen zeer betaalbaar zijn. De vrijwilligers zijn vriendelijk, altijd in voor een praatje en grapje. De boekencollectie vind ik zelf minder. Veel algemene massa titels, je moet het echt treffen. Je kunt ook wat drinken en eten in het kleine zithoekje, tegen een zeer schappelijke prijs.”

Jayne Jaynee

“Super fijne, gezellige kringloopwinkel. Hier werken alleen maar vrolijke mensen(vele zijn behoorlijk op leeftijd en zo onwijs lief.) Altijd vrolijk en allemaal even behulpzaam en meedenkend. De prijzen zijn altijd lekker laag, zo niet, dan valt er altijd over te praten. Je kunt hier ook nog koffie of thee drinken met een heerlijk plakje cake.”

Sanny ‘Sanny’ Zoet

Meer reviews lezen…

Schuurtje van Vincentius: Dé Kringloopwinkel in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een gezellige en duurzame kringloopwinkel in Zoetermeer? Maak kennis met Schuurtje van Vincentius! Gevestigd aan de Plesmanstraat 7-8, 2722 NV Zoetermeer, is deze winkel een verborgen pareltje voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren en veel positieve recensies, is het duidelijk dat Schuurtje van Vincentius een favoriete bestemming is voor kringloopliefhebbers.

Wat kan je brengen naar Schuurtje van Vincentius?

Bij Schuurtje van Vincentius is het mogelijk om gebruikte goederen in te leveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en nog veel meer. Het wordt gewaardeerd als u de spullen zo schoon mogelijk inlevert. De innametijden van gebruikte goederen kunt u vinden op de website van Schuurtje van Vincentius.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Schuurtje van Vincentius?

Wanneer u gaat winkelen bij Schuurtje van Vincentius, is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Veel bezoekers van de winkel noemen de goede prijzen als een positief aspect. U kunt dus mooie koopjes verwachten! Ook wordt er gesproken over de vriendelijke medewerkers en de fijne sfeer bij Schuurtje van Vincentius. Houd er wel rekening mee dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is, zoals te zien is in de openingstijden hieronder.

Hoe werkt Schuurtje van Vincentius?

Schuurtje van Vincentius is elke eerste en derde zaterdag van de maand geopend van 9:00 tot 15:00 uur. Op deze dagen kunt u naar hartenlust winkelen en de mooiste tweedehands schatten ontdekken. Daarnaast biedt de winkel een handige ophaalservice voor als u zelf geen mogelijkheid heeft om de spullen naar de winkel te brengen. Voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak kunt u contact opnemen met Schuurtje van Vincentius.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Schuurtje van Vincentius biedt verschillende diensten en faciliteiten aan haar klanten. Zo kunt u gebruik maken van de bezorgservice, waarbij uw aankopen bij u thuis worden afgeleverd. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar, zodat u gemakkelijk uw auto kunt parkeren tijdens uw bezoek aan de winkel. Ook is er een actieve Facebook-pagina waarop u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, acties en evenementen van Schuurtje van Vincentius.

Ontdek Schuurtje van Vincentius en de Vincentius Vereniging

Schuurtje van Vincentius is onderdeel van de Vincentius Vereniging, een organisatie die zich inzet voor armoedebestrijding en het ondersteunen van mensen in nood. In Nederland zijn er maar liefst 12 filialen van de Vincentius Vereniging te vinden. Bent u nieuwsgierig geworden naar het Schuurtje van Vincentius of wilt u meer informatie over de andere filialen? Neem dan een kijkje op de website van de Vincentius Vereniging.

Schuurtje van Vincentius is dé plek in Zoetermeer waar u terecht kunt voor een unieke kringloopervaring. Ontdek de schatten, geniet van de goede prijzen en help tegelijkertijd de Vincentius Vereniging in haar missie om mensen in nood te ondersteunen. Kom langs en laat u verrassen door het diverse aanbod van Schuurtje van Vincentius!

Bent u geïnteresseerd in Schuurtje van Vincentius? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws.

61 gedachten over “Kringloopwinkel Schuurtje van Vincentius”

 1. ★★★★☆

  I only bring things there, but that is always very grateful. They often help with emptying the car. I like the goals so I like to give it to them. Great that these people make it possible! Inge Goedemondt-Adriaanse

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke kringloop winkel, met veel keus en alles netjes opgezet. Mooi werk van de aardige vrijwilligers die met elkaar goede doelen steunen door deze zaak. Betalen met PIN kan vanaf 5

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat een geweldige winkel, leuke kleding, spelletjes, boeken en meubilair. Je kunt er echt pareltjes vinden voor kleine prijsjes. Sommige dames zijn wat streng qua mandjesbeleid, maar Aisiah is fantastisch. Zij helpt je leuke kleding te vinden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Super fijne, gezellige kringloopwinkel. Hier werken alleen maar vrolijke mensen(vele zijn behoorlijk op leeftijd en zo onwijs lief.) Altijd vrolijk en allemaal even behulpzaam en meedenkend. De prijzen zijn altijd lekker laag, zo niet, dan valt er altijd over te praten. Je kunt hier ook nog koffie of thee drinken met een heerlijk plakje cake.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitermate charmant kringloopje waar we vriendelijk zijn geholpen. Goede en realistische prijzen. Hier komen wij nog wel eens buurten!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Schuurtje van Vincentius. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Schuurtje van Vincentius. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter