Kringloopwinkel Pelgrimshoeve in Zoetermeer

Ontdek tweedehands schatten bij Pelgrimshoeve Zoetermeer – van meubels tot speelgoed. Geef items een nieuw leven en steun duurzaamheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Dit is de leukste en best uitgeruste kringloop waar ik ooit geweest ben. In tegenstelling tot commerciΓ«le hier (meest) oudere vrijwilligers en alles voor het goede doel. En tevens een niet-zakelijke dagbesteding/ouderenontmoetingspunt etc voor de medewerkers. Het is er meestal gezellig druk met een assortiment van nuttige prullaria (vaak net dat wat je mist in je verzameling) tot ooit dure gebruiksartikelen voor een belachelijk lage tot schappelijke prijs. Leuk gesorteerd in de diverse β€œhoeken”. En op het eind koffie met iets lekkers! Soms is het echter zo druk dat je in een stroom bezoekers in optocht een route volgt en dat de koffiehoek vol zit. Maar ik vind het altijd de moeite waard en op hun site kun je de enorme bijdrages aan goede doelen vinden: ik breng en haal er graag.”

Willem van Toor

“Je vind hier goede leuke spullen, alleen het pers. Dat er rond loopt is wat nors, er zijn echt maar een PAAR vriendelijk. Maar laat dat je niet tegen houden. Bekijk de prijs van het artikel goed of je het waard vind en maak dan je keuze aan de hand van schatting naar je maat, want je mag niet passen of terug brengen. Verder zou ik zeggen, ga eens kijken shopse en beoordeel zelf. Vriendelijke groet, πŸ‘πŸ‘‹”

denko mastop

“Zelfs onder de goede kringloopwinkels is deze * uitstekend *, en ook buitengewoon goed bemand door enthousiastelingen. Beperkte openingstijden in combinatie met een omvangrijke schaal zorgen voor drukte. Maar de crowd control is goed op zijn plaats. Aanbevolen! Goed, gratis parkeren voor de deur als je vroeg bent. Houd er rekening mee dat u een stukje moet lopen als u later aankomt.”

Nicolet Kruijt

Meer reviews lezen…

Pelgrimshoeve: De Grote Kringloopwinkel in Zoetermeer

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Als je op zoek bent naar een plek om je spullen een tweede leven te geven, dan moet je bij Pelgrimshoeve in Zoetermeer zijn. Deze grote kringloopwinkel is gelegen op het industrieterrein Zoeterhage en heeft een breed scala aan producten te bieden. Je kunt hier elektronica, kleding, meubels en nog veel meer vinden. Dus als je overbodige spullen hebt die nog in goede staat verkeren, kun je ze bij Pelgrimshoeve afgeven en zo bijdragen aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Pelgrimshoeve is er altijd een drukte van jewelste. Het kan soms lastig zijn om een parkeerplek te vinden, maar gelukkig is er voldoende parkeergelegenheid in en rondom de winkel. Let er wel op dat ze alleen contant betalingen accepteren, dus vergeet niet wat geld mee te nemen. Het personeel staat altijd voor je klaar en helpt je graag met het vinden van je gewenste items.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Pelgrimshoeve Snuffelmarkt is een kringloopwinkel met twee verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere een gezellige koffiecorner, meubels, kleding, gereedschap en decoratiemateriaal. Op de bovenverdieping kun je terecht voor boeken, speelgoed, lampen, huishoudelijke artikelen en zelfs een verzamelhoek. Daarnaast kun je hier ook postzegels kopen. Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn relatief laag. Een bezoek aan Pelgrimshoeve Snuffelmarkt is dus zeker de moeite waard!

Ontdek unieke programma’s, kortingen en meer

Naast het reguliere aanbod heeft Pelgrimshoeve Snuffelmarkt ook een aantal unieke programma’s en services. Zo kun je hier je goederen laten innemen als je geen ruimte meer hebt. Ze bieden ook een handige ophaalservice aan voor grote items die je niet zelf kunt vervoeren. Verder is er een ruime parkeerplaats beschikbaar en is de ingang rolstoelvriendelijk. Dit maakt Pelgrimshoeve Snuffelmarkt toegankelijk voor iedereen, ongeacht de mobiliteitsbeperking.

Volg Pelgrimshoeve Snuffelmarkt op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Pelgrimshoeve Snuffelmarkt dan op Facebook. Mis geen enkele update van deze grote kringloopwinkel in Zoetermeer!

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren en veel positieve recensies over het vriendelijke personeel, het diverse assortiment en de goede doelen die gesteund worden, is Pelgrimshoeve Snuffelmarkt zeker een bezoekje waard. Dus pak je contant geld en kom langs bij deze top kringloopwinkel in Zoetermeer!

364 gedachten over “Kringloopwinkel Pelgrimshoeve in Zoetermeer”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  The store is very nicely decorated. It all looks neat and tidy. I would call it a luxury thrift store. My biggest criticism: the pricing is too high for many products.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met Pelgrimshoeve. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ooit spullen uit de nalatenschap van een dierbare naar de Pelgrimshoeve gebracht. Ik had daar (emotioneel) moeite mee, en een oud-collega zei toen: breng de spullen naar de Pelgrimshoeve, ik weet zeker dat ze daar goed voor de spullen van [puntjepuntje] zorgen en dat ze goed terecht komen. De beste reclame is mond-tot-mondreclame toch? Nou, dat werkt inderdaad heel goed Nu, jaren later, vind ik het altijd leuk om naar de Pelgrimshoeve te gaan. Alles netjes gesorteerd en heel fijn dat er overal vrijwilligers staan. De prijzen zijn omhoog gegaan, soms zijn dingen wel heel duur, maar over het algemeen prima kringloopprijzen, supergoed georganiseerd, fijne senioren vrijwilligers en is het er heel relaxt. Grote kledingafdeling en heel veel boeken (fijn!).

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Probeerde daar een step te kopen die op marktplaats te koop aangeboden stond, Ben op locatie werd mij verteld dat ik de step niet voor de vraagprijs kon kopen, maar via marktplaats moest gaan bieden en dan zou ik gebeld worden als ik genoeg geboden had en hem mocht kopen. Het is een vreemde manier van zaken doen! Op marktplaats stond daarover ook niks vermeld in de advertentie.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Al 41 jaar een organisatie in Zoetermeer. Zeer georganiseerd en op soort in diverse afgeschermde hoeken/combos. Zeer vriendelijke medewerkers. Alles redelijk schoon en van kwaliteit. Invalide parkeerplaatsen. Verder diverse parkeerplaatsen op eigen terrein en anders in vakken op het aangrenzende industrieterrein. Lift aanwezig alsmede koffiecorner.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring bij Pelgrimshoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wat een mooie kringloopwinkel is dit. Ze hebben een groot assortiment, goed gesorteerd, gewoon mooie spullen. Prijzen zijn okee. Het kan er wel erg druk zijn!! Ondanks veel parkeergelegenheid in de buurt moet je soms erg zoeken naar een plek. Voor opening stond er een enorme rij voor de deur.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Everything is neat and clean there. very nice shop with nice staff The toilets in particular are very clean and tidy

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wisselend aanbod. Prijzen zijn eerlijk. Goed gesorteerd naar winkeltjes. Boeken, sevies, camping, schoenen, handwerken, kleding, etc. Items zijn schoon. Open van 13u tot 16 uur. Ook twee keer per maand op zaterdag open. Hebben thuis ophaal en bezorg service tegen extra prijs. Contant betalen mogelijk

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Dit is de leukste en best uitgeruste kringloop waar ik ooit geweest ben. In tegenstelling tot commerciele hier (meest) oudere vrijwilligers en alles voor het goede doel. En tevens een niet-zakelijke dagbesteding/ouderenontmoetingspunt etc voor de medewerkers. Het is er meestal gezellig druk met een assortiment van nuttige prullaria (vaak net dat wat je mist in je verzameling) tot ooit dure gebruiksartikelen voor een belachelijk lage tot schappelijke prijs. Leuk gesorteerd in de diverse hoeken . En op het eind koffie met iets lekkers! Soms is het echter zo druk dat je in een stroom bezoekers in optocht een route volgt en dat de koffiehoek vol zit. Maar ik vind het altijd de moeite waard en op hun site kun je de enorme bijdrages aan goede doelen vinden: ik breng en haal er graag.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Kom er al jaren met name voor boek en plaat. Scoor altijd wel een boek en/of plaat…Goed en net personeel.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De aller beste kringloop van Zoetermeer hebben heel veel spulletjes voor WEINIG super ga maar eens kijken heel leuk daar

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een hele fijne kringloop met altijd echte kringloop prijsjes. Een hoop vrijwilligers met een goede glimlach. Echter 1 kleine tip, laat het mandjesbeleid een beetje los. Als je binnenkomt met 4 man wordt al gelijk hard toegeschreeuwd mandje verplichttttt ik schrik er elke x weer van. Dat kan ook anders

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Hele leuke kringloopwinkel, ruim assortiment wat allemaal netjes is ingericht en voor ouderwets kleine prijsjes. Zeker voor naaispulletjes echt een aanrader!

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ze zijn tot 16 uur open. Kom je om kwart voor 4, mag je niet meer naar binnen. Er wordt je op zeer onaardige manier door oma te kennen gegeven dat je weg moet

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Its OK, just an expensive flea market, no big deal, no such thing as a deal in the Netherlands. They are either too expensive, charge you to enter which is hilarious , parking, and/or ALL OF THE ABOVE MENTIONED. Something seriously wrong with the Netherlands. They dont allow people to have garage /yard sales, its like they want people to be broke

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter