Kringloopwarenhuis Het Goed Zoetermeer

Ontdek duurzaam winkelen bij Het Goed Zoetermeer – tweedehands meubels, kleding, speelgoed en meer tegen aantrekkelijke prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Zoetermeer: Duurzaam winkelen in Zoetermeer

Het Goed Zoetermeer is een kringloopwinkel gevestigd in Zoetermeer. Deze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen bij Het Goed Zoetermeer is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Wat kan je allemaal brengen naar Het Goed Zoetermeer?

Het Goed Zoetermeer neemt graag jouw gebruikte spullen in. Of het nu gaat om meubels, kleding, boeken, of huishoudelijke apparaten, je kunt het allemaal doneren bij deze kringloopwinkel. Door je spullen naar Het Goed Zoetermeer te brengen, draag je bij aan een circulaire economie en help je de afvalberg te verminderen.

Waar moet je op letten bij Het Goed Zoetermeer?

Bij het bezoeken van Het Goed Zoetermeer is het belangrijk om op zoek te gaan naar de verborgen schatten die de winkel te bieden heeft. Maak een lijstje met items die je nodig hebt en struin door de verschillende afdelingen om verrassende vondsten te doen. Let ook op de speciale acties en kortingen die regelmatig worden aangeboden bij Het Goed Zoetermeer. Hierdoor kun je nog meer besparen op je aankopen!

Hoe werkt Het Goed Zoetermeer?

Bij Het Goed Zoetermeer werken ze volgens het circulaire principe. Dit betekent dat de kringloopwinkel gebruikte spullen een tweede leven geeft. Als je iets koopt bij Het Goed Zoetermeer, steun je niet alleen een duurzame manier van shoppen, maar ook sociale werkgelegenheidsprojecten. Het Goed Zoetermeer biedt namelijk werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en helpt hen om weer deel te nemen aan de maatschappij.

Speciale programma’s en services

Naast het reguliere aanbod biedt Het Goed Zoetermeer ook enkele speciale programma’s en services aan. Zo kun je bij deze kringloopwinkel terecht voor het laten ophalen van grote meubels of andere zware items die je niet zelf kunt vervoeren. Hiermee wordt het doneren van spullen nog makkelijker gemaakt. Daarnaast heeft Het Goed Zoetermeer een actieve aanwezigheid op social media, zoals Instagram en Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en speciale acties.

Wil je meer weten over Het Goed en de andere filialen in Nederland? Ontdek dan de 30 filialen van Het Goed en laat je inspireren door duurzaam winkelen bij deze kringloopwinkel.

Breng een bezoek aan Het Goed Zoetermeer aan de Edisonstraat 104, en geniet van een unieke winkelervaring waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid samenkomen.

104 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Zoetermeer”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan warenhuis Het Goed Zoetermeer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Mooie zaak, maar dit mag geen kringloop heten. Prijzen van alles zijn gewoon net zo duur of duurder als in een normale winkel. Ik ben hier echt geschrokken van de prijzen. Erg jammer, want juist in deze tijd zijn er winkels nodig die spullen betaalbaar maken en aan recycling doen. Niet winkels die spullen gratis krijgen en er zoveel mogelijk aan willen verdienen. Personeel krijgen ze ook nog eens allemaal vergoedingen voor. Een grote geldfabriek is het. Jammer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik ben speciaal voor de black friday er naar toe gekomen, kom ik in de winkel zijn er 3 zielige rekjes met afgeprijsde spullen, en wat een goede deals kan je scoren een versleten primark vest voor maar 8 euro, hier kom ik nooit meer terug zwaar teleur gesteld.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Grote ruimte, maar klein assortiment en ook nog eens stevig aan de prijs. Ook al meegemaakt dat ik onbeleefd te woord werd gestaan bij het inleveren van goederen. Dat doe ik dus niet meer. Laat mij de winkel managen en het wordt een stuk gezelliger voor oersoneel en klant. Elektrische apparaten worden getest, en de winkel zal een stuk voller staan.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Fijne winkel zeer grote sortering aan spullen. Voor goede en redelijke prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met warenhuis Het Goed Zoetermeer. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Onbeschofte medewerkers (op een paar jonge meiden na)! Zeker niet aan te raden. Vooral Corine Baterburg kent geen klantvriendelijkheid en staat te zuchten achter de kassa als er een vraag word gesteld. Wat een teleurstelling. Een andere medewerker zit ook te zuchten wanneer een vaste klant in scootmobiel wat langer de tijd neemt om iets te vragen. Erg respectloos.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met warenhuis Het Goed Zoetermeer. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Schoon, groot en overzichtelijk. Maar dit is duidelijk een franchise met meer winstoogmerk… Kom hier niet voor een kringloopwinkelervaring of kleine prijzen. Kinderafdeling valt tegen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  dit heeft niets met kringloop te maken…sommige dingen zijn duurder dan nieuw uit de winkel of met dezelfde prijs…het enige pluspunt is dat het op zondag open is…

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  De winkel heeft een goede bereikbaarheid met veel gratis parkeergelegenheid. De prijzen zijn sinds de opening behoorlijk verhoogd; een tientje voor een kledingstuk met gaten of losgelaten naden is niet ongebruikelijk. Ook worden er voor een niet hele lage prijs goederen aangeboden die ronduit vies zijn (vooral in de keuken sectie). Personeel heeft mij in tien minuten tijd zeker drie keer op directe wijze laten weten dat ik moest opkrassen omdat ze gingen sluiten. Ik was net een minuut binnen en we hadden nog een kwartier voor sluitingstijd. Beetje overkill. Voelde alsof ze niet op mij als klant zaten te wachten. En dat waren de begeleiders. Je vindt soms echt leuke dingetjes. Verwacht echter niet dat je die voor heel weinig mee kunt nemen. Het blijft leuk om hier rond te snuffelen, maar temper je verwachtingen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Na een eerdere negative ervaring moet ik mijn mening positief bijstellen, bij de aanschaf van 2 deuren ben ik zeer vriendelijk geholpen en ook bij het inladen . Een prettige ervaring!

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Geen geschikte werkplek voor mensen met een beschut werkindicatie. Ongeschoolde, incompetente begeleiders die niet aan waarheidsbevinding doen. Aan de normen van CAO wordt niet voldaan. De normale medewerkers intimideren de mensen met een rugzakje. Als dit aangegeven wordt zou dit niet waar zijn. Want waarom zou iemand een juiste visie hebben met een rugzakje? Althans… zo wordt welgehandeld. Medewerkers met een grote mond rouleren hier. Mensen die onzeker zijn worden onder gesneeuwd. Afspraken die worden gemaakt worden niet nageleefd ivm overprikkeling omdat er plots een andere manager is en dit niet goed vind. Ook de zoon van mijn collega is hier met dezelfde reden hier weg. Onlangs de oude school van mijn dochter gesproken en hebben ook minder fijne ervaringen met deze locatie en zetten liever geen stagiaires hier meer neer. Zelf als begeleider zou ik deze plek niet aanraden.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Eigenlijk ben ik niet zo van die kringloopwinkels, maar dit is een heel positieve uitzondering. Netjes, geordend, en goedkoop. Echt wel een bezoekje waard.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Mooie winkel maar erg duur. Boeken zijn 2 keer zo duur dan bij Rataplan etc. Voor mensen met een kleine beurs bijna onbetaalbaar.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Mooie locatie, netjes… Maar de prijzen hebben niks meer te maken met hergebruik. De klapper van vandaag is een ongeteste waterkoeler voor 125 euro!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter