Kringloopwinkel Toen is Hier in Dieverbrug

Ontdek authentieke nostalgia bij Toen is Hier – vintage lampen, kachels, ambacht en meer in Dieverbrug. Beleef het verleden nu.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Toen is Hier: Een Unieke Plek voor Nostalgische Producten in Dieverbrug

Toen Is Hier is een bijzondere webshop in Dieverbrug die zich bezighoudt met het verkopen van producten die teruggaan naar vroeger. Gevestigd aan De Wringen 18, biedt Toen Is Hier een unieke ervaring met hun authentieke en nostalgische assortiment.

Wat kun je inleveren bij Toen is Hier?

Bij Toen Is Hier kun je terecht om unieke spullen in te leveren die passen bij het nostalgische thema. Heb je thuis nog oude lampen, kachels, kaarsenstandaards of andere vintage items liggen? Neem ze mee naar de winkel en maak iemand anders blij met jouw waardevolle buitenkansjes uit het verleden. Het is tevens mogelijk om producten op maat te laten maken door het team van jonge vakmensen en ontwerpers.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Toen is Hier?

Bij het winkelen bij Toen Is Hier zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Aangezien nostalgische producten veel uit verschillende tijdperken komen, is het belangrijk om goed te kijken naar de staat van de items voordat je ze aanschaft. Let op beschadigingen en controleer of alles nog functioneert, zodat je zeker weet dat je een waardevol product mee naar huis neemt. Daarnaast kun je altijd het vriendelijke personeel raadplegen voor vragen en advies over specifieke producten.

Hoe werkt Toen is Hier?

Toen Is Hier biedt niet alleen een webshop, maar heeft ook een dochteronderneming genaamd ‘Brandhof Bijzonder Brood’. Deze dochteronderneming specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van levensgrote broodovenwagens. De producten van Toen Is Hier zijn te vinden op fairs, braderieën en oude ambachtdagen door het hele land. Hier kun je de authentieke en nostalgische sfeer van vroeger proeven en ervaren.

Unieke Programma’s, Kortingen en Services

Toen Is Hier biedt verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan om hun klanten te verrassen: – Ze hebben regelmatig mooie kortingen en acties, waardoor je nog voordeliger kunt genieten van de nostalgische producten. – Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen door Toen Is Hier te volgen op Facebook. – De winkel van Toen Is Hier is rolstoelvriendelijk, zodat iedereen van de bijzondere producten kan genieten.

Wil je meer weten over Toen Is Hier en hun assortiment? Bezoek dan hun website en ontdek de mogelijkheden van deze unieke webshop. Met hun authentieke producten voeg je een vleugje nostalgie toe aan je dagelijks leven.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Drenthe, kun je een kijkje nemen op Kringloop Drenthe en Kringloopwinkel Dieverbrug.

Laat hieronder een review achter