Kringloopwinkel Stichting Goed Gevoel

Ontdek duurzame schatten in Beilen bij Stichting Goed Gevoel: tweedehands kleding, meubels en meer voor bewuste consumenten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-21:00
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi winkeltje voor het goede doel. Spullen zijn mooi uitgestald en hebben een kleine prijs. Vrijwilligers zijn erg vriendelijk.”

Hendrikje Bus

“Was geweldig . Meneer bediening Super groetjes.”

Andrzej Grzesiuk

“Je kan alles hier gevonden”

Iman kassab

Meer reviews lezen…

Stichting Goed Gevoel: Een Duurzame Kringloopwinkel in Beilen

Stichting Goed Gevoel is een kringloopwinkel gevestigd in Beilen, een stad in Drenthe. Deze winkel biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, is Stichting Goed Gevoel de ideale plek om op avontuur te gaan in de wereld van tweedehands goederen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Stichting Goed Gevoel verwelkomt graag verschillende soorten goederen. Van kleding tot meubels, speelgoed en huishoudelijke apparaten, je kunt hier terecht met alles wat nog in goede staat verkeert maar niet langer nodig is. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere manier van consumeren en geef je je oude bezittingen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Goed Gevoel?

Bij het bezoek aan de kringloopwinkel is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Stichting Goed Gevoel biedt kleding, meubels en andere tweedehandsartikelen aan, maar het betalen kan alleen contant. Houd hier rekening mee als je van plan bent om iets te kopen. Daarnaast accepteert de winkel ook betaalpassen en contactloos mobiel betalen, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om je aankopen af te rekenen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Goed Gevoel heeft verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de verkoop van tweedehandsartikelen biedt de winkel ook een innamepunt voor goederen die je niet langer nodig hebt. Hier kun je je spullen achterlaten, zodat ze een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Daarnaast beschikt de winkel over een parkeerplaats en is het pand rolstoelvriendelijk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Stichting Goed Gevoel biedt ook andere services, zoals bezorging en online prijsopgaven. Je kunt zelfs op dezelfde dag nog je aankopen laten leveren. Bovendien heeft de winkel een gratis wifi-netwerk, zodat je tijdens het winkelen verbonden kunt blijven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting Goed Gevoel heeft een aantal unieke programma’s en aanbiedingen voor haar klanten. De winkel is actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram. Via deze kanalen kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en speciale kortingen.

Kortom, Stichting Goed Gevoel in Beilen is meer dan zomaar een kringloopwinkel. Met hun diverse aanbod, diensten en faciliteiten bieden ze een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Bezoek deze winkel en geef tweedehandsartikelen een nieuw leven, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Goed Gevoel”

 1. ★★★★☆

  Was een goede kringloop. Maar nu zijn de prijzen enorm gestegen. Ongeveer 1 jaar geleden koste bijvoorbeeld de tweedehands LPs 1 Euro. Nu zijn dezelfde LPs opeens 3.50 Euro per stuk. Alles word duidelijk opgezocht op internet. En dan kijken ze naar de vraag prijs op internet, n i e t naar de verkoop prijs op internet. Jammer… Dus waar weer naar andere kringloop winkels waar de Lps nog steeds 1 of 2 euro zijn.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Helaas voor mij geen goed gevoel. Terwijl ik lekker had rond gekneusd, een jasje had gepast, maar deze niet mooi vond en had terug gehangen. Gebruik gemaakt van het toilet. Vertrokken. En zo sta je een half uur later bij de loempia kraam, word je in je arm geknepen en wordt er aangegeven: je hebt een jasje van ons aan, waarop ik volledig verbaasd ben en aangeef dat ik mn eigen kleding aan heb. Nee: er mist een jasje en we hebben jou op camera. Ik ben terug gelopen naar de winkel, het jasje hing gewoon in de winkel en op de beelden was te zien dat ik deze ook terug had gehangen. De dame in kwestie heeft geen excuses gemaakt en me niet meer aangekeken. Ik vind het oprecht vervelend dat er gestolen wordt, maar de manier waarop je vervolgens in het bijzijn van je dorpsgenoten wordt aangesproken heb ik geen woorden voor. Helaas kom ik hier niet weer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Mooi winkeltje voor het goede doel. Spullen zijn mooi uitgestald en hebben een kleine prijs. Vrijwilligers zijn erg vriendelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter