Kringloopwinkel Allerlei in Havelte

Ontdek duurzaam winkelen bij Allerlei in Havelte – Vind unieke kleding, meubels en meer met een positieve impact!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel met voor ieder wat wils. Aparte kleding, interessante boeken, speelgoed en veel andere snuisterijen. Er is ook een deel gevuld met tassen, kussen en andere zaken gemaakt van gebruikte materialen. Daar zitten leuke en originele dingen tussen. Veel leuks voor de kleine cadeau’s. Een beetje aan de prijs maar dat mag de pret niet drukken.”

Hans Rol

“Hele leuke, kleine, huiselijke, vriendelijke winkel waar ook leuke eigen gemaakte producten aangeboden worden. Niet alleen kringloop maar ook dagbesteding”

Joep Sol

“Openingstijden op internet kloppen niet. Op maandagen is het dus gesloten😏 Verder wel leuke winkel maar helaas geen echte kringloopprijzen meer. …”

team professorx

Meer reviews lezen…

Allerlei: Duurzaam Winkelen in Havelte

Allerlei is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Havelte. Deze winkel biedt een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, trekt Allerlei zowel lokale bewoners als toeristen aan.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Allerlei kan je verschillende tweedehands spullen brengen, zoals kleding, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed, en nog veel meer. Door je gebruikte items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloop?

Bij een bezoek aan Allerlei is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Kijk goed naar de kwaliteit van de items en controleer of alles nog goed functioneert. Neem de tijd om door de verschillende secties te bladeren, zoals boeken, kleding, en huis- en inrichting. Wie weet vind je wel een uniek stuk voor een fractie van de prijs!

Hoe werkt Allerlei?

Allerlei koopt tweedehands artikelen in, waarna deze items in de winkel worden tentoongesteld en verkocht. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00. Houd er rekening mee dat Allerlei alleen contant geld accepteert. Ook biedt de winkel gratis wifi aan, zodat je tijdens het winkelen online kunt gaan.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Allerlei biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kan je gebruik maken van de bezorgservice om grote items gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Daarnaast neemt Allerlei goederen in en biedt de winkel zelfs woningontruiming aan. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of een huis leeg moet halen.

Volg Allerlei ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Met deze social media kanalen kan je gemakkelijk de updates van Allerlei volgen en geen enkel duurzaam winkelmoment missen.

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Havelte? Allerlei is dΓ© plek om te zijn! Bezoek de winkel op Dorpsstraat 40, 7971 CS Havelte en ontdek het diverse assortiment van deze duurzame kringloopwinkel.

17 gedachten over “Kringloopwinkel Allerlei in Havelte”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Hele leuke unieke kringloopwinkel en alle spullen uit de dagbesteding worden met heel veel liefde en aandacht gemaakt. Een aanrader!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke kringloopwinkel met voor ieder wat wils. Aparte kleding, interessante boeken, speelgoed en veel andere snuisterijen. Er is ook een deel gevuld met tassen, kussen en andere zaken gemaakt van gebruikte materialen. Daar zitten leuke en originele dingen tussen. Veel leuks voor de kleine cadeau s. Een beetje aan de prijs maar dat mag de pret niet drukken.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Veel te duur en weinig bijzondere dingen. Hier slaag ik bijna nooit en sla hem meestal over . Geen pin.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuk winkeltje/kringloop. Het is een beetje van allebei. Er worden 2de hands dingen verkocht maar ook nieuwe. Verder worden er spulletjes verkocht die door een dagbesteding zijn gemaakt, zoals slingers, sleutelhangers en knuffels

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Opening times on the internet are incorrect. So it is closed on Mondays Otherwise a nice shop, but unfortunately no real thrift store prices anymore.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij Allerlei. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Te hoge prijzen, niet klant vriendelijk, prijzen foutief optellen bij het afrekenen. Wantrouwig ten opzicht van klanten. Aardige winkel, maar ga beter naar Dwingeloo, daar weten ze wel hoe het werkt.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij Allerlei. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Hele leuke, kleine, huiselijke, vriendelijke winkel waar ook leuke eigen gemaakte producten aangeboden worden. Niet alleen kringloop maar ook dagbesteding

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Allerlei. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter