Kringloop Het Vossenland in Dieverbrug

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Het Vossenland in Dieverbrug – meubels, kleding, elektronica en huisdecoratie, elke vrijdag tot zondag.

Adres & contact

 • Kringloop Het Vossenland
  Het Vossenland 4a, 7984 NK Dieverbrug
 • Telefoonnummer:
 • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
Zondag13:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij Kringloop Het Vossenland in Dieverbrug

Kringloop Het Vossenland is een gezellige kringloopwinkel in Dieverbrug, Drenthe. Als je op zoek bent naar een avontuur in duurzaam winkelen, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard! Gelegen aan Het Vossenland 4a, verwelkomt deze kringloopwinkel je graag vanaf vrijdag tot en met zondag. Het is belangrijk om te weten dat de winkel momenteel gesloten is op maandag, dinsdag en woensdag, maar als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring op de andere dagen, dan ben je bij Kringloop Het Vossenland aan het juiste adres.

Wat kun je brengen naar Kringloop Het Vossenland?

Bij Kringloop Het Vossenland kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer gebruikt. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of huisdecoratie, je kunt het allemaal doneren aan de winkel. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Wie weet vindt iemand anders precies wat hij of zij zoekt tussen jouw donaties. Dus kijk eens rond in huis en breng alles wat je niet meer nodig hebt naar Kringloop Het Vossenland!

Waar moet je op letten bij Kringloop Het Vossenland?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel als Het Vossenland is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Ten eerste is het goed om te weten dat niet alle items in perfecte staat zijn. Kringloopwinkels verkopen tweedehands en soms gebruikte spullen, dus kleine beschadigingen kunnen voorkomen. Dit draagt juist bij aan de charme van unieke vondsten! Let bij het kopen van kleding ook op eventuele vlekken of slijtage. Neem de tijd om goed te speuren en wie weet vind je een verborgen schat tussen alle items.

Hoe werkt Kringloop Het Vossenland?

Kringloop Het Vossenland werkt volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. De spullen die worden gedoneerd, worden zorgvuldig gesorteerd en geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Zo kunnen andere mensen genieten van jouw oude spullen. De opbrengst van de verkoop gaat naar verschillende goede doelen in de omgeving van Dieverbrug. Op die manier draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar help je ook lokale initiatieven.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast de reguliere kringloopwinkel biedt Kringloop Het Vossenland ook andere unieke programma’s en diensten aan. Kom bijvoorbeeld langs tijdens speciale kortingsdagen en profiteer van geweldige aanbiedingen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig evenementen om de band met de lokale gemeenschap te versterken. Houd de website in de gaten voor meer informatie over deze interessante initiatieven.

Kortom, Kringloop Het Vossenland in Dieverbrug biedt een duurzame winkelervaring waarbij hergebruik en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Breng je donaties mee naar de winkel, ga op zoek naar verborgen schatten en draag bij aan een duurzamere wereld. We hopen je snel te verwelkomen bij Kringloop Het Vossenland!

Meer weten over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Drenthe? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/drenthe. Wil je specifiek meer informatie over kringloopwinkels in Dieverbrug? Ga dan naar https://www.kringloop-info.nl/drenthe/dieverbrug-drenthe.

1 gedachte over “Kringloop Het Vossenland in Dieverbrug”

 1. ★★★★☆

  Beste heer, mevrouw,

  In verband met het overlijden van mijn zoon heb ik grotere spullen ( oude kast, ladenkastje, grote relax stoel bijv).
  Kunt u deze ophalen in Diever?

  Vriendelijke groet,

  Rian Stiphout
  Bisschopshof 30
  7981 ED Diever

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter