Kringloopwinkel Winkelcentrum Appelscha

Ontdek duurzaam tweedehands winkelen in Winkelcentrum Appelscha voor boeken, kleding, speelgoed en meer. Unieke items voor elk budget!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Even puzzelen met de verschillende automaten maar uiteindelijk prima systeem om je verblijf te betalen en goede douche en was gelegenheid.”

Robert Kratz

Meer reviews lezen…

Winkelcentrum Appelscha: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Appelscha

Wat kan je meenemen naar Winkelcentrum Appelscha?

Winkelcentrum Appelscha, ook bekend als De Snuusterij, is een unieke winkel waar zowel bedrijven als particulieren een stelling kunnen huren om hun nieuwe, tweedehands of zelfgemaakte spullen te verkopen. Het assortiment van De Snuusterij is divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Het is een geweldige plek om duurzame en betaalbare tweedehands artikelen te vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Winkelcentrum Appelscha?

Bij het winkelen bij Winkelcentrum Appelscha is het belangrijk om op de kwaliteit van de tweedehands spullen te letten. Hoewel de items zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om goed te kijken naar eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat je bij De Snuusterij zowel contant geld als pinbetalingen kunt gebruiken.

Hoe werkt Winkelcentrum Appelscha?

Winkelcentrum Appelscha biedt een platform waar verkopers hun producten kunnen presenteren in individuele stellingen. Het huren van een stelling kost slechts €3,50 per dag, waardoor het voor verkopers aantrekkelijk is om hun spullen aan te bieden. Als bezoeker van De Snuusterij kun je vrij rondlopen in de winkel en de verschillende stellingen bekijken. Bij interesse kun je direct van de verkoper kopen en zonder tussenkomst van het winkelpersoneel afrekenen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Winkelcentrum Appelscha biedt enkele unieke programma’s en diensten aan haar bezoekers. Zo is de winkel rolstoelvriendelijk, met een aangepaste ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is er regelmatig een 50% kortingssale, waarbij geselecteerde items voor de helft van de prijs worden verkocht. Voor de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen is De Snuusterij actief op Facebook. Volg ze om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Winkelcentrum Appelscha biedt een geweldige mogelijkheid om duurzaam te winkelen en unieke tweedehands schatten te ontdekken. Bezoek De Snuusterij in Appelscha, Friesland en sluit je aan bij de beweging van bewuste consumenten die waarde hechten aan hergebruik en duurzaamheid in hun aankopen.

13 gedachten over “Kringloopwinkel Winkelcentrum Appelscha”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Winkelcentrum Appelscha. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Winkelcentrum Appelscha. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Winkelcentrum Appelscha. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Winkelcentrum Appelscha. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Even puzzelen met de verschillende automaten maar uiteindelijk prima systeem om je verblijf te betalen en goede douche en was gelegenheid.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter