Ter Aarse Kringloop

Ontdek duurzame tweedehands parels bij Ter Aarse Kringloop – kleding, meubels, boeken en meer in Ter Aar. Beleef groen winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een topper onder de kringloopwinkels, daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. De winkel is niet zo heel groot, maar toch is er voldoende aanbod en zijn er steeds nieuwe artikelen. De prijzen zijn verrassend laag, op die manier kun je voor weinig geld leuk winkelen. De uitbater munt uit in vriendelijkheid. Altijd in voor een praatje en altijd goedgemutst. Indien er iets aan een artikel mankeert wordt er niet moeilijk gedaan en kun je ruilen of krijg je je geld terug. Een absolute aanrader!”

The researcher

“Leuke kringloopwinkel met ontzettend veel spullen! Ik krijg het idee dat men niet meer zo goed weet waar het allemaal neer te zetten. Tip: jullie hebben bijv heel veel cd singles. Maak daar pakketjes van en geef het een aantrekkelijke prijs. Zo raak je het misschien sneller kwijt en dat schept weer ruimte! Dit kun je ook met kookboeken doen, tijdschriften etc etc. Personeel is vriendelijk, parkeren is voor de deur en de prijzen zijn lekker goedkoop. Aanrader!”

Belinda v. P

“Een heel fijne en goede kringloop. Vriendelijke mensenπŸ₯³ en goede prij$en Ik kom er al n paar jaar. Het is ook de enige kringloop waar ik zelf mn spullen voor bewaar om af te geven. Gewoonweg omdat ze het verdienen. Ik hoop dat ze lage prijzen blijven hanteren en nog jaren doorgaan! Maar goed…….ik gooi nu wel n beetje mn eigen glazen in……..πŸ€””

Danielle Dirks

Meer reviews lezen…

Ter Aarse Kringloop: DΓ© Plek voor Duurzaam Tweedehands Winkelen in Ter Aar

Gelegen aan de Stobbeweg 28 in Ter Aar, biedt Ter Aarse Kringloop een geweldige selectie tweedehands spullen en een meubelmakerij. Deze kringloopwinkel is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar unieke items en duurzaam willen winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is het duidelijk dat veel bezoekers tevreden zijn met hun ervaring bij Ter Aarse Kringloop.

Wat Kun Je Brengen naar Ter Aarse Kringloop?

Bij Ter Aarse Kringloop kun je een breed scala aan spullen doneren. Dus als je nog ongewenste kleding, meubels, boeken, elektronica of andere huisraad hebt, breng het dan gerust naar deze kringloopwinkel. Jouw donaties worden gewaardeerd en zullen een nieuw leven krijgen bij iemand anders.

Waar Moet Je Op Letten in Ter Aarse Kringloop?

Bij het bezoeken van Ter Aarse Kringloop zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Dankzij de vriendelijke medewerkers van de winkel, word je altijd hartelijk ontvangen en kunnen ze je helpen bij het vinden van de juiste items. De prijzen bij Ter Aarse Kringloop worden vaak genoemd in recensies, dus houd er rekening mee dat je hier betaalbare schatten kunt vinden. Als je een boekenliefhebber bent, zul je blij zijn te weten dat Ter Aarse Kringloop een goede selectie boeken heeft. Vergeet niet om de ruimte van de winkel te verkennen, waar je misschien nog meer verborgen schatten ontdekt!

Hoe Werkt Ter Aarse Kringloop?

Ter Aarse Kringloop werkt op een eenvoudige manier. Je kunt gewoon een bezoek brengen aan de winkel tijdens de openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Ze accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, dus het betalen voor je aankopen is geen probleem. Houd er rekening mee dat Ter Aarse Kringloop op zondag gesloten is, dus plan je bezoek dienovereenkomstig.

Andere Unieke Programma’s en Diensten

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Ter Aarse Kringloop ook enkele unieke programma’s en diensten. Een daarvan is de bezorgservice, waarmee je grotere items gemakkelijk kunt laten bezorgen. Als je spullen over hebt en iemand anders er blij mee wilt maken, biedt Ter Aarse Kringloop zelfs een ophaalservice aan. Dus als je grote meubels of andere grote items hebt, hoef je je geen zorgen te maken over het transport.

Volg Ter Aarse Kringloop op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Ter Aarse Kringloop? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook voor alle updates en evenementen.

Ontdek de schatten bij Ter Aarse Kringloop in Ter Aar en geniet van een unieke winkelervaring waar je zowel duurzaam kunt winkelen als anderen kunt helpen!

218 gedachten over “Ter Aarse Kringloop”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Ter Aarse . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij Ter Aarse . Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Ter Aarse . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Grote kringloopwinkel waar je uitgebreid kunt en moet snuffelen, ze hebben zo veel dat veel dingen op en door elkaar liggen, maar toch een aantal pareltjes gevonden.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Ter Aarse . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  What stuff, what frills. When you think youve seen everything, theres a hallway at the back for even more stuff. Gentle volunteers who want the best for their fellow man. If you are in the area, this thrift store is definitely worth a visit.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Ter Aarse . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ik vind dit een gezellige kringloopwinkel met prima prijzen, bijvoorbeeld kinderboeken voor 0,25. Er is een groot assortiment boeken, cds en dvds, serviesgoed, kleding, heerlijk om te snuffelen. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Soms is er weinig ruimte. De winkel ligt op een bedrijventerrein een beetje buiten Ter Aar.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Zeer aardige mensen die je graag willen helpen. Verder zijn de prijzen zeer goed en niet duur.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter