Kringloopwinkel Veel voor Weinig in Alphen aan den Rijn

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Veel Voor Weinig in Alphen aan den Rijn – boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“They have decent furniture but you have to always check for new things. Reasonably priced and friendly staff”

Shaimaa Rashad

“Mooie brocante spullen”

marijke lekker leven

“Leuke winkel!! :)”

BornAwkward

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Veel voor Weinig: Een Duurzaam Avontuur in Alphen aan den Rijn

Veel Voor Weinig is een kringloopwinkel te vinden in Alphen aan den Rijn. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard! Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is het duidelijk dat Veel Voor Weinig een geweldige plek is om tweedehands schatten te vinden.

Wat breng je naar Veel Voor Weinig?

Bij Veel Voor Weinig kun je een breed scala aan spullen inleveren. Of je nu boeken, kleding, meubels, elektronica of speelgoed hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Het is een geweldige manier om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij Veel Voor Weinig?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de staat van de producten. Controleer zorgvuldig of er geen beschadigingen zijn en of alles nog naar behoren functioneert. Veel Voor Weinig doet zijn best om alleen kwaliteitsproducten aan te bieden, maar een extra controle kan nooit kwaad. Daarnaast is het de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het assortiment voortdurend verandert. Wie weet wat voor unieke items je de volgende keer zult tegenkomen!

Hoe werkt Veel Voor Weinig?

Bij Veel Voor Weinig werken ze met een eerlijk en transparant systeem. De prijzen van de producten zijn gebaseerd op de waarde en de staat ervan. Dit betekent dat je vaak geweldige deals kunt vinden voor kwaliteitsproducten. Daarnaast biedt Veel Voor Weinig ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale uitverkoopdagen en kunnen studenten genieten van een extra korting op vertoon van hun studentenkaart.

Kringloopwinkel Veel Voor Weinig is gevestigd aan de Hooftstraat 76, 2406 GL Alphen aan den Rijn. Het is rolstoeltoegankelijk en heeft een ruime parkeergelegenheid. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen.

Wil je meer informatie over Veel Voor Weinig of ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op de website Kringloopwinkels Zuid-Holland en ontdek wat er allemaal te vinden is!

Ga op een duurzaam avontuur bij Kringloopwinkel Veel Voor Weinig in Alphen aan den Rijn en vind unieke schatten voor een betaalbare prijs. Doe mee met de duurzame beweging en geef gebruikte spullen een tweede leven!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Veel voor Weinig in Alphen aan den Rijn”

Laat hieronder een review achter