Kringloopwinkel – De Parel in Leimuiden

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel De Parel in Leimuiden: betaalbare boeken, kleding, huisraad en meer met hoge beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie en nette ingerichte winkel. Vriendelijk personeel. Schone nette wc. Veel parkeerruimte voor de deur. Artikelen staan op soort. Smalle gangetjes waardoor passeren niet mogelijk is. Kleding op soort. Vwb de spullen en de prijs, is de helft geprijsd. Van veel zaken moet je de prijs bij de kassa vragen.”

Jorita Schosswald

“Deze kringloopwinkel is best leuk, maar een beetje duur, wat rommelig en niet echt schoon. Voor de rest leuke spulletjes. Ik heb een goed koffiezetapparaat gekocht. Na een diepe reiniging heb ik er veel plezier aan. Ook de parkeerplaats is een ramp, je kunt nauwelijks je auto kwijt.”

Ingrid Dawideit

“Wel een gezellige maar iets te rommelige winkel de cd’s vind ik een zooitje en je merkt goed dat er mensen zijn die de prijzen niet goed kunnen van sommige artikelen. Wel is het personeel altijd vriendelijk”

Reinald van der Meij

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel – De Parel: Een Duurzaam Winkelen Ervaring in Leimuiden

Kringloopwinkel De Parel is een kringloopwinkel in het Zuid-Hollandse Leimuiden. Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt De Parel ook diensten aan zoals woningontruimingen en het bezemschoon opleveren van huizen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, staat Kringloopwinkel De Parel bekend om zijn betaalbare prijzen en gevarieerd aanbod.

Spullen brengen bij de kringloop

Bij Kringloopwinkel De Parel is het mogelijk om spullen in te leveren. Het wordt aangeraden om de spullen zo schoon mogelijk aan te bieden. De inname van gebruikte goederen is mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel, welke je hier kunt vinden.

Woningontruiming

Heb je behoefte aan een woningontruiming? Bij Kringloopwinkel De Parel kun je hiervoor ook terecht. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wat is er bij Kringloopwinkel De Parel te vinden?

Kringloopwinkel De Parel biedt een breed scala aan tweedehands producten, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen bij De Parel draagt bij aan een duurzame levensstijl.

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Naast het winkelgedeelte biedt Kringloopwinkel De Parel ook diverse diensten aan, zoals de inname van goederen en woningontruimingen. Of je nu wilt doneren of producten wilt kopen, de Parel is er om je te helpen.

Volg Kringloopwinkel De Parel op social media

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel De Parel en volg de kringloopwinkel op Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek nieuwe aankomsten via hun social media kanalen.

Als je op zoek bent naar een duurzame en betaalbare winkelervaring, bezoek dan Kringloopwinkel De Parel in Leimuiden. Ontdek een breed assortiment aan tweedehands artikelen en maak gebruik van de diverse diensten die zij aanbieden, zoals woningontruimingen. Kringloopwinkel De Parel staat klaar om je te verwelkomen en een unieke winkelervaring te bieden.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Leimuiden en andere steden in Zuid-Holland, kun je een kijkje nemen op de website van Kringloop-info.nl.

67 gedachten over “Kringloopwinkel – De Parel in Leimuiden”

 1. ★★★★☆

  Helaas viel het voor ons erg tegen, te duur geprijsde artikelen (bij kleding soms nog duurder dan de nieuwprijs) toen we de prijs vroegen van een artikel waar niks bij stond ging de heer het opzoeken op internet dat gaat het doel van een kringloop volgens mij een beetje voorbij Jammer!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel – De Parel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wij waren de enige bezoekers, maar de heer des huizes was permanent te druk om op een vraag in te gaan (volgens eigen zeggen). Behalve toen er afgerekend moest worden, daar was wel tijd voor. Maar ook bij deze actie was vriendelijkheid ver te zoeken. Voor mij geen De Parel meer.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie en nette ingerichte winkel. Vriendelijk personeel. Schone nette wc. Veel parkeerruimte voor de deur. Artikelen staan op soort. Smalle gangetjes waardoor passeren niet mogelijk is. Kleding op soort. Vwb de spullen en de prijs, is de helft geprijsd. Van veel zaken moet je de prijs bij de kassa vragen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Kringloopwinkel vol oude spullen. Leuk om een keer te neuzen. Veel oud spul en erg krap, maar wie weet vind je nog een pareltje.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Mooie en nette winkel leuke spulletjes aardige mensen ,. Weten wel wat ze in huis hebben en prijzen zijn ook zo .

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel – De Parel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Deze kringloopwinkel is best leuk, maar een beetje duur, wat rommelig en niet echt schoon. Voor de rest leuke spulletjes. Ik heb een goed koffiezetapparaat gekocht. Na een diepe reiniging heb ik er veel plezier aan. Ook de parkeerplaats is een ramp, je kunt nauwelijks je auto kwijt.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel – De Parel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter