Kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen

Vind tweedehands schatten bij Gebruikt Goed Nieuwkoop; koop of doneer boeken, kleding en meer voor duurzaamheid en hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-12:15
Woensdag10:00-12:15
Donderdag10:00-12:15
Vrijdag10:00-12:15
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Watertandende oude deuren….louvre…kasteel…dubbele deuren…luiken….jaren 60…aparte…speciale…prachtige geweldige deuren….80km voor gereden….mn zusje had erbij moeten zijn….kwijlend rond lopen….ik ben geslaagd iig.”

Mirjam Verweij

“De winkel verkoopt gebruikte goederen zoals kleding, huishoudelijke apparaten, meubels en antiek en is aangesloten bij een liefdadigheidsorganisatie voor gehandicapten”

M.K Sbano

“Netjes en gezellig iingericht. Mooie spulletjes. Veel verloop. Leuk. Aardig personeel. Zeker vaak langs gaan om te snuffelen”

Renee Borrias-Koster

Meer reviews lezen…

Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen: De Duurzame Kringloopwinkel in Nieuwkoop

Wat kan je brengen naar Gebruikt Goed?

Bij Kringloopwinkel Gebruikt Goed, gelegen in Nieuwkoop, kan je allerlei spullen brengen die je niet meer gebruikt. Of het nu gaat om boeken, kleding, meubels, speelgoed, huishoudelijke apparaten, gereedschappen of muziek, de winkel neemt het graag van je over. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere wereld. Dus kijk eens kritisch naar je overbodige items en geef ze een nieuwe kans bij Gebruikt Goed.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Gebruikt Goed is er altijd een schat aan tweedehands spullen te vinden. Het assortiment is divers en varieert van boeken tot meubels en alles daartussenin. Het is belangrijk om goed op de kwaliteit en staat van de items te letten voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld de boeken op scheuren of missende pagina’s, test huishoudelijke apparaten om er zeker van te zijn dat ze werken en inspecteer meubels op eventuele beschadigingen. Door kritisch te zijn tijdens het winkelen, zorg je ervoor dat je alleen de beste tweedehands producten mee naar huis neemt.

Hoe werkt Kringloopwinkel Gebruikt Goed?

Bij Gebruikt Goed wordt het proces van duurzaam winkelen eenvoudig gemaakt. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel langskomen en op je gemak de items bekijken. De winkel is gevestigd aan Industrieweg 2c in Nieuwkoop en is open van dinsdag tot en met zaterdag. Houd er wel rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is. Het betreden van de winkel is mogelijk en er is een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar.

Naast het aanbieden van een brede selectie aan tweedehandsspullen, biedt Gebruikt Goed ook andere services en faciliteiten. Zo is er een ophaalservice waarbij zij grote spullen bij je thuis kunnen ophalen. Dit is ideaal als je zelf niet de mogelijkheid hebt om spullen naar de winkel te brengen. Tevens is er een parkeerplaats beschikbaar om het winkelen bij Gebruikt Goed nog gemakkelijker te maken. Daarnaast is er op dit moment geen eetgelegenheid bij de kringloopwinkel aanwezig.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,4/5 sterren, staat Gebruikt Goed bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service. Deze kringloopwinkel is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en iets moois te vinden voor een fractie van de prijs. Dus ga op avontuur en ontdek al het moois dat Gebruikt Goed te bieden heeft!

Volg Gebruikt Goed op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuwtjes over duurzaam winkelen via social media.

Meer kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland vind je hier.

34 gedachten over “Kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen”

 1. ★★★★★

  Deze kringloopwinkel heeft echt leuke dingen, leuk serviesgoed, DVDs, boeken enz. De winkel is niet echt supergroot maar wel leuk ingericht. Vriendelijke medewerkers. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur en is gratis.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke kringloop, alleen zeer vervelend dat op de site staat dat ze open zijn tot 16:30, en je daar aankomt op 15:30 en er een briefje op de deur zit dat ze tot 15:00 open zijn. Kom je vanuit Zoetermeer en sta je daar!!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Watertandende oude deuren….louvre…kasteel…dubbele deuren…luiken….jaren 60…aparte…speciale…prachtige geweldige deuren….80km voor gereden….mn zusje had erbij moeten zijn….kwijlend rond lopen….ik ben geslaagd iig.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Gebruikt Goed, Ipse de Bruggen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Netjes en gezellig iingericht. Mooie spulletjes. Veel verloop. Leuk. Aardig personeel. Zeker vaak langs gaan om te snuffelen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter