Kringloop Langeraar De Kleine Brug in Ter Aar

Ontdek duurzame vondsten in Ter Aar bij Kringloop De Kleine Brug; koop boeken, meubels en meer met positieve beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-17:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Voor elk wat wils zou ik zeggen. Je kunt er mooie oude, niet schone, gebruiksvoorwerpen vinden. Dit loopt van een geslepen drinkglas van Oma tot een groot dressoir, bed of linnenkast. Het beste is om er zelf even te gaan kijken. Je weet immers nooit waar ze je een plezier mee kunnen doen.”

Ton van Leeuwen

“Ik vind het heerlijk om daar even rond te neuzen. Ik kom er alleen voor kleine spulletjes en vind ze daarmee erg goedkoop. De eigenaar is altijd erg aardig en rond het ook meestal nog naar beneden af dus ik blijf daar zeker lekker rondsnuffelen”

Anita van der Hoorn

“Grote kringloop. Ruime keus Leuke prijzen ( van zeer goedkoop naar iets duurder – afhankelijk van het product. De mensen verzetten bergen werk! Ga er altijd met iets weg. Boekenafdeling een echte aanrader!”

Kringloop Langeraar

Meer reviews lezen…

Kringloop Langeraar De Kleine Brug: De Duurzame Schatkamer van Ter Aar

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt winkelen? Dan is Kringloop Langeraar De Kleine Brug in Ter Aar dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Langeraarseweg 196, heeft een gemiddelde beoordeling van 2.9/5 sterren en ontvangt lovende recensies over de bedden, het personeel, de prijzen en de eigenaar.

Wat kun je brengen naar Kringloop Langeraar De Kleine Brug?

Bij Kringloop Langeraar De Kleine Brug kun je diverse spullen doneren. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Door je tweedehands items aan de kringloopwinkel te schenken, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen aan leuke en betaalbare spullen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Langeraar De Kleine Brug?

Bij het winkelen bij Kringloop Langeraar De Kleine Brug zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat de winkel tweedehands spullen verkoopt, is het belangrijk om te controleren op eventuele schade of mankementen aan de producten die je wilt kopen. Ook is het verstandig om de prijzen te vergelijken en te kijken of je nog een mooie korting kunt krijgen.

Hoe werkt Kringloop Langeraar De Kleine Brug?

Kringloop Langeraar De Kleine Brug heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m2, waar je een breed assortiment aan tweedehands spullen kunt vinden. Naast het kopen en verkopen van spullen biedt deze kringloopwinkel ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kun je gebruik maken van hun bezorgservice, waarbij ze je aankopen bij je thuis afleveren. Daarnaast hebben ze een handige inname van goederen, waar je zelf je spullen kunt afleveren voor verkoop in de winkel.

Ook ontbreekt het je aan niets tijdens het winkelen bij Kringloop Langeraar De Kleine Brug. Geniet van een heerlijk kopje koffie in hun gezellige koffiehoek en maak gebruik van de ruime parkeerplaats voor de deur.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Kringloop Langeraar De Kleine Brug? Volg hen dan op Facebook en mis geen enkele kans om duurzaam tweedehands te winkelen.

Breng een bezoek aan Kringloop Langeraar De Kleine Brug en ontdek zelf alle schatten die deze winkel te bieden heeft. Duurzaamheid, betaalbaarheid en hartelijkheid staan hier hoog in het vaandel. Maak de wereld een beetje mooier en geef tweedehands spullen een nieuw leven.

57 gedachten over “Kringloop Langeraar De Kleine Brug in Ter Aar”

 1. ★★★☆☆

  Deze winkel is erg rommelig, het lijkt alsof ze de inbreng niet kunnen bijbenen en daarom van alles maar ergens neer zetten. De winkel bestaat uit twee verdiepingen, boven staan boeken en bedden, beneden kasten vol met dvds en huisraad. De prijs aan de kassa is altijd een verrassing.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Viesheid en trup binnen. Gewoon afval te koop. Eigenaar erg niet aardig en agressief tegen kinderen. Ik raad het zeker niet aan om daar te winkelen.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Rommelig, onoverzichtelijk, donker en de meeste spullen niet geprijsd. Dat betekent dat men is overgeleverd aan de meneer achter de kassa. Er wordt reclame gemaakt met 1500 vierkante meter snuffel plezier, dat is maar ten dele waar. De benedenverdieping is ruim gevuld, de bovenverdieping daarentegen is dit bij lange na niet. Met een beetje hulp en een andere mindset heeft deze plek de potentie om iets bijzonders te worden. Nu bungelt het qua appeal onder het gemiddelde.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Ik vind het heerlijk om daar even rond te neuzen. Ik kom er alleen voor kleine spulletjes en vind ze daarmee erg goedkoop. De eigenaar is altijd erg aardig en rond het ook meestal nog naar beneden af dus ik blijf daar zeker lekker rondsnuffelen

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Het is er een grote puinhoop de mensen die er werken zijn liever lui dan moe en volgens mij willen ze niks verkopen daar want ze vragen voor bijna alles de hoofdprijs zondag en maandag gesloten. Reactie op uw schrijven, Meneer kan slecht tegen opbouwende kritiek, nergens heb ik in mijn kritische review gezegd dat mijn persoonlijke mening een feitelijke juistheid is en is dus een hypothese. Jouw mening over vermeende luiheid blijft dan ook discutabel maar staat in zijn geheel los van de vraag of mijn hersencellen op de juiste plek zitten. Of ik een echte vent ben is in zijn geheel niet van belang. Wel kan ik jou wat meegeven: je zou er een leuke kringloop van kunnen maken als je samen met jouw personeel op zou ruimen. Met vriendelijke groet

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Langeraar De Kleine Brug. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Langeraar De Kleine Brug. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Samen met mijn oudste een grote stapel kleding uitgezocht. Al telefonerend helpt een man ons bij de kassa (zeer klantonvriendelijk). Bij afrekenen wordt er een veel hoger bedrag genoemd. Als wij reageren dat het niet klopt, geeft man aan dat de prijzen op de prijslijsten die overal hangen niet kloppen. Opeens zijn rokken 3,00 ipv 2,00 Op mijn reactie dat meneer dan de lijsten aan moet passen, reageert hij zo is het nu eenmaal . Nogmaals wijzen wij hem op de lijsten, maar de man wordt boos. Ook ik werd boos en heb gezegd dat we dan de kleding niet zouden kopen en legde deze op de toonbank. Hierop begon de man agressief met de kleding te gooien en schreeuwde dat we het dan zelf weer terug moesten hangen. Ik kom bij veel kringloop winkels maar hier kom ik dus echt nooit meer. Onbeschoft en arrogant. Zorg er voor dat de informatie die in de winkel hangt klopt of maak je excuses en zoek een oplossing.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Veel te duur, extreem slechte service, onvriendelijk. Eigenaar had de verkeerde maten van een bed op marktplaats gezet, en wilde me toen ik daar thuis achterkwam het bed niet meer laten terugbrengen. Excuus het waren de buitenmaten, had je het zelf maar moeten opmeten… mijn matras paste er dus mooi niet in.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Allerhartelijkste mensen uit diverse windstreken wijzen je de weg binnen een interessante collectie spullen die klaar staan voor hun nieuwe bestemming.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Verkopen spullen die meteen de vuilnisbak in kunnen. Daarna is er geen contact meer mee te krijgen! @ Wilt u nu echt dat ik het betaalbewijs erop zet met het bewijs dat ik echt iets heb gekocht?! Wees gewoon eerlijk!

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Langeraar De Kleine Brug. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Glad they are open again. Always fun to stroll around. Friendly staff. I bought a lot of nice things there for reasonable prices.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring met Langeraar De Kleine Brug. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met Langeraar De Kleine Brug. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Schattige kringloop. Echt gemaakt voor de schatzoekers want het is niet heel erg geordend. De kleding is wel allemaal geprijsd maar de rest van de items niet. Ik was er op een dag dat er 50% korting op alles moest wezen maar zonder prijsjes heb je geen idee of dit klopt. Leuk om langs te gaan als je in de buurt bent maar niet om speciaal heen te rijden.

  Beantwoorden
 17. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Langeraar De Kleine Brug. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter