Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn

Winkel duurzaam bij Terre des Hommes in Alphen: kwaliteit tweedehands items voor een betere wereld.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleine nette winkel waar tweedehands goederen worden verkocht. Het personeel is er vriendelijk, het assortiment is ivm beperkte ruimte in de winkel niet echt super groot. Er is wel van alles wat verkrijgbaar, boeken, Dvd’s, huisraad etcetera. Parkeren kan in de straat en is geen probleem”

David Vliegen

“1 van mijn favo snuffelwinkels, mooie prijzen, behulpzame en lieve vrijwilligers (lekker fluitend swifferen), en je steunt een goed doel. Echt een aanrader voor iedereen wat wils.”

Mariska Bos

“Een overzichtelijke winkel, schoon en ruim opgezet, goede en nette spulletjes, en vriendelijk personeel”

Jan Vitters

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn: Duurzaam winkelen voor het goede doel

Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn is een kringloopwinkel gelegen in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten, van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Door hier te winkelen draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar steun je ook het goede doel van Terre des Hommes.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Terre des Hommes Alphen aan den Rijn kun je verschillende items doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw ongebruikte spullen een nieuw leven te geven, help je Terre des Hommes om kinderen in nood te ondersteunen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes Alphen aan den Rijn zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is de ingang rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Daarnaast accepteert de winkel alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Het is handig om dit van tevoren te weten voordat je naar de winkel gaat.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Terre des Hommes Alphen aan den Rijn werkt op basis van vrijwilligers die zich inzetten voor het goede doel. Je kunt hier niet alleen tweedehands producten kopen, maar ook goederen doneren. Daarnaast biedt de winkel speciale programma’s en diensten aan, zoals het innemen van goederen en een ruime parkeerplaats. Helaas is er geen bezorgservice of eetgelegenheid aanwezig.

Meer over Terre des Hommes Nederland

Terre des Hommes Alphen aan den Rijn maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland. In heel Nederland zijn er in totaal 41 filialen te vinden. Wil je meer te weten komen over Terre des Hommes winkels in Nederland? Bezoek dan de website van Terre des Hommes Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Terre des Hommes Alphen aan den Rijn? Volg hen dan op Facebook voor nieuws, evenementen en acties.

Klaar voor een duurzame en goede doelen winkelervaring? Breng een bezoek aan Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Steun het goede doel en geef gebruikte spullen een nieuw leven!

31 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kleine nette winkel waar tweedehands goederen worden verkocht. Het personeel is er vriendelijk, het assortiment is ivm beperkte ruimte in de winkel niet echt super groot. Er is wel van alles wat verkrijgbaar, boeken, Dvds, huisraad etcetera. Parkeren kan in de straat en is geen probleem

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  1 van mijn favo snuffelwinkels, mooie prijzen, behulpzame en lieve vrijwilligers (lekker fluitend swifferen), en je steunt een goed doel. Echt een aanrader voor iedereen wat wils.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Btje ongezellig en onvriendelijk personeel en achter in het magazijn staan anderen te mopperen over de collegas das best jammer in zon soort winkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter