Kringloopwinkel ’t Schellinkje in Lies

Ontdek unieke vondsten bij ’t Schellinkje – dé kringloop in Lies, Terschelling. Boeken, meubels, vintage en meer wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel leuke kringloopwinkel waar je natuurlijk altijd even moet kijken voor je wat nieuws koopt. Er is een kringloopwinkel ‘ het schellinkje ‘op Lies, 1 x per week geopend op woensdag, opbrengsten zijn voor de kerk. en er is een kringloopwinkel op west Terschelling op het industrieterrein. Deze is van de West Aleta singers. Opbrengsten zijn voor het koor. Deze kringloop is op de dinsdag geopend. Bij de laatste worden ook vrij veel grote zaken verkocht, vanuit een apart loodsje. (Bedden, kasten, meubels etc)”

Suzanne Petri

“Leuke (enige) kringloopwinkel op het eiland. Duidelijk met een idealistisch in plaats van commercieel oogpunt. Elke keer dat we op het eiland komen, gaan we er wel even naar binnen. We gaan er nooit met lege handen weg. Ze hebben altijd wel een goede (tijdelijke) vervanging voor iets wat we vergeten waren, om van huis mee te nemen.”

Ronald Boshuis

“Leuke kringloop en gezellig druk, met een beetje goed zoeken kom je hele leuke dingetjes tegen voor een klein prijsje en zelfs nog nieuw. Zoals mooie nieuwe kopjes van aardewerk in beige tinten.”

Bente

Meer reviews lezen…

’t Schellinkje: De Kringloopwinkel in Lies (Terschelling)

De kringloopwinkel ’t Schellinkje, gevestigd in Lies op het eiland Terschelling, is een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, blijkt deze kringloopwinkel een bezoekje waard te zijn. Maar wat kun je eigenlijk allemaal verwachten bij ’t Schellinkje?

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij ’t Schellinkje kun je diverse tweedehands spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschap, meubels, kleding en speelgoed. Deze winkel hanteert het principe van hergebruik en stimuleert duurzaam consumeren. Dus als je spullen hebt die nog in goede staat verkeren, maar die je zelf niet meer gebruikt, maak je er wellicht iemand anders blij mee.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij ’t Schellinkje is het belangrijk om goed op de prijs te letten. Uit verschillende reviews blijkt dat prijs een belangrijk aspect is dat vaak wordt genoemd. Het is raadzaam om vergelijkbare producten in de gaten te houden, zodat je een idee hebt van de gangbare prijzen. Op deze manier kun je voorkomen dat je te veel betaalt voor een tweedehands item.

Daarnaast kun je bij deze kringloopwinkel ook een breed scala aan producten vinden, van brocante en antiek tot kleding en meubels. Je kunt zelfs alvast kerstspullen inslaan voor de feestdagen. Houd er echter rekening mee dat de openingstijden beperkt zijn. ’t Schellinkje is alleen geopend op woensdag, tenzij er op dinsdag een rommelmarkt plaatsvindt.

Hoe werkt ’t Schellinkje?

Bij ’t Schellinkje kun je op zoek gaan naar unieke tweedehands vondsten. Het assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, speelgoed, vintage en gereedschappen. De winkel biedt ook diverse programma’s en diensten aan, zoals een rolstoelvriendelijke ingang en parking, zodat iedereen kan genieten van het winkelen bij ’t Schellinkje.

Dus als je op zoek bent naar betaalbare tweedehands spullen, breng dan zeker een bezoekje aan ’t Schellinkje in Lies, Terschelling. Geniet van de unieke schatten die hier te vinden zijn en draag bij aan een duurzamere samenleving.

Meer informatie: – Bezoek de Facebook pagina van Theatergroep Het Schellinkje – Kijk voor meer informatie over de kringloopwinkel op https://www.kringloop-info.nl/Terschelling – Ontdek andere kringloopwinkels in Lies (Terschelling)

50 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Schellinkje in Lies”

 1. ★★★★★

  Leuke kringloop en gezellig druk, met een beetje goed zoeken kom je hele leuke dingetjes tegen voor een klein prijsje en zelfs nog nieuw. Zoals mooie nieuwe kopjes van aardewerk in beige tinten.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel op het eiland. Vanaf 5 euro kun je ook via een QRcode betalen, ideaal. Ook veel kampeerspullen gespot.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij ’t Schellinkje. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan ’t Schellinkje. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik kom er veel te weinig. Spelletjes gekocht voor in het vakantiehuis. En natuurlijk met veel meer dan dat vertrokken :-)

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ’t Schellinkje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ’t Schellinkje. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Heel leuke kringloopwinkel waar je natuurlijk altijd even moet kijken voor je wat nieuws koopt. Er is een kringloopwinkel het schellinkje op Lies, 1 x per week geopend op woensdag, opbrengsten zijn voor de kerk. en er is een kringloopwinkel op west Terschelling op het industrieterrein. Deze is van de West Aleta singers. Opbrengsten zijn voor het koor. Deze kringloop is op de dinsdag geopend. Bij de laatste worden ook vrij veel grote zaken verkocht, vanuit een apart loodsje. (Bedden, kasten, meubels etc)

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij ’t Schellinkje. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Schellinkje. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ’t Schellinkje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter