Kringloopwinkel West Aleta Singers in West-Terschelling

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel West Aleta Singers in West-Terschelling – jouw bestemming voor unieke tweedehands vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop winkel, wordt gerund door vrijwilligers van de West Aleta singers. Goede en leuke sfeer! Het grootste assortiment is op de bovenverdieping, dus niet toegankelijk als je geen trappen kunt lopen. Lage prijzen heerlijk om rond te sneupen. Alleen op dinsdag open.”

Petra Van Keulen

“Een echte kringloop met goede prijzen. Mijn zoontje is helemaal blij met zijn vrachtwagen. Aardige mensen werken hier. Niet heel groot, maar genoeg te vinden”

Dennis de Vries

“Mocht je nog een boek zoeken voor de vakantie ga je die hier wel vinden. Verder ligt er ook veel tussen wat eigenlijk wel gegooid kan worden.”

Lufty Luftyman

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel West Aleta Singers: Jouw Duurzame Winkelavontuur in West-Terschelling

Ben je op zoek naar een plek waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd kunt bijdragen aan een beter milieu? Dan is Kringloopwinkel West Aleta Singers in West-Terschelling de perfecte bestemming voor jou. Gelegen aan de Nieuwe Dijk 18, is deze winkel een bekende plek voor liefhebbers van tweedehandsspullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, wordt dit de ultieme bestemming voor een geweldig winkelavontuur.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel West Aleta Singers kun je talloze items vinden die je een nieuw leven kunt geven. Het assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een vintage kledingstuk, een boek om te verslinden of unieke meubelstukken, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Bovendien draag je door tweedehands spullen te kopen bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Voordat je je avontuur begint in Kringloopwinkel West Aleta Singers, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste accepteert de winkel alleen contante betalingen, dus zorg ervoor dat je voldoende contant geld bij je hebt. Ook is het belangrijk om te weten dat de winkel beperkt toegankelijk is voor mindervaliden. Desondanks is er een rolstoelvriendelijke parking beschikbaar om het bezoek voor rolstoelgebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel West Aleta Singers kun je niet alleen tweedehandsspullen kopen, maar je kunt er ook gebruikmaken van verschillende diensten en faciliteiten. Zo biedt de winkel een handige bezorgservice voor grotere aankopen en is er een innamepunt voor goederen die je wilt doneren of verkopen aan de winkel. Bovendien biedt de kringloopwinkel een ophaalservice voor grote items die je niet zelf kunt vervoeren. Hierdoor kun je gemakkelijk

17 gedachten over “Kringloopwinkel West Aleta Singers in West-Terschelling”

 1. ★★★★★

  Mocht je nog een boek zoeken voor de vakantie ga je die hier wel vinden. Verder ligt er ook veel tussen wat eigenlijk wel gegooid kan worden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een echte kringloop met goede prijzen. Mijn zoontje is helemaal blij met zijn vrachtwagen. Aardige mensen werken hier. Niet heel groot, maar genoeg te vinden

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met West Aleta Singers. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel West Aleta Singers. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Veels te kleine kringloopwinkel voor het aantal mensen die aanwezig waren. Eerste kringloopwinkel waarbij we zelfs een nummertje moesten trekken om binnen te mogen komen. We hadden nummer 42 en 43 en de rij was pas bij nummer 17. We hebben de nummers daarom maar teruggegeven. Het zou anders een hele tijd duren. De toon van de oude man die voor de deur stond vond ik ook negatief. Met een chagrijnige toon zei hij, dat we niet zomaar naar binnen mochten. En daarna op een wat sarcastische toon zei hij, dat we ook naar de meubelhal konden gaan. Daar konden we zo doorlopen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kringloop winkel, wordt gerund door vrijwilligers van de West Aleta singers. Goede en leuke sfeer! Het grootste assortiment is op de bovenverdieping, dus niet toegankelijk als je geen trappen kunt lopen. Lage prijzen heerlijk om rond te sneupen. Alleen op dinsdag open.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Weinig interessante spullen, nauwelijks kleding en slecht toegankelijk door de trap. Eerste kringloopwinkel waar ik binnen 10 minuten weer buiten stond.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter