Kringloopwinkel De Boekenboer in Formerum

Ontdek duurzaam leesplezier bij De Boekenboer in Formerum – Tweedehands boeken, speciale aanbiedingen en kortingen wachten op u!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke tweedehands boekwinkel. Lekker neuzen in een breed aanbod. Erg sympathieke en behulpzame eigenaresse.”

Niek de Greef

“Very versatile and there is something for everyone. Also for people from various other countries. Big thumbs up”

G.J.P. van Moeffaert

“Super leuk en voor elk wat wils! Zelfs kleinzoon van 5 vindt wat hij leuk vindt!”

Jim en Carla van Hunnik

Meer reviews lezen…

De Boekenboer: Duurzaam winkelen in Formerum

De Boekenboer is een geweldige boekwinkel gevestigd in Formerum, een prachtige stad in Friesland. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is De Boekenboer zeker de place to be. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren weten ze klanten keer op keer tevreden te stellen.

Wat kun je brengen naar De Boekenboer?

Bij De Boekenboer kun je niet alleen terecht voor het kopen van boeken, maar je kunt er ook je eigen boeken inleveren. Heb je nog wat boeken op je boekenplank staan die je niet meer leest? Breng ze dan naar De Boekenboer en geef ze een tweede leven. Op deze manier draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen om ook van deze boeken te genieten.

Waar moet je op letten bij De Boekenboer?

Bij het bezoeken van De Boekenboer is het altijd goed om te letten op de openingstijden. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is gesloten op maandag en zondag. Neem dus even de tijd om je bezoek te plannen en zorg ervoor dat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Hoe werkt De Boekenboer?

De Boekenboer is een kringloopwinkel waar duurzaamheid centraal staat. Ze bieden niet alleen boeken aan, maar ook andere tweedehandsproducten. De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft een ruime parkeergelegenheid. Je kunt er betalen met betaalpassen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

De Boekenboer heeft ook unieke programma’s en kortingen voor zijn klanten. Zo organiseren ze regelmatig evenementen waar je kunt genieten van speciale aanbiedingen en kortingen op geselecteerde items. Volg De Boekenboer op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en evenementen.

Wil je contact opnemen met De Boekenboer of ben je op zoek naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland? Bezoek dan de website voor alle informatie die je nodig hebt.

Kortom, De Boekenboer is dé plek voor duurzaam winkelen in Formerum. Breng je oude boeken mee, ontdek nieuwe schatten en geniet van de unieke ervaring die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

281 gedachten over “Kringloopwinkel De Boekenboer in Formerum”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Boekenboer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Boekenboer. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Boekenboer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Boekenboer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Boekenboer. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Boekenboer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter