Kringloop De Inbreng, Grote Kerk in Harlingen

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop de Inbreng in Harlingen – uw bestemming voor kleding, meubels, boeken en elektronica.

Adres & contact

 • Kringloop de Inbreng Grote Kerk
  Industrieweg 4-7, 8861 VH Harlingen
 • Telefoonnummer: 06 50277623

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een echte kringloop, waar je kunt sneupen en zoeken en de prijzen laag zijn. Zeer vriendelijk personeel. Wel cash meenemen, want je kunt er niet pinnen!”

Roland van Terwisga

“Leuke en betaalbare kringloop. Beter dan de op Hema , Blokker enz gelijkende ESTAFETTE qua prijzen .”

Jan Wetering

“Veel gezzeliger en naar mijn smaak beter aanbod dan estafette harlingen. Ket op: je kunt niet pinnen!”

Joshua Eppinga

Meer reviews lezen…

Kringloop de Inbreng Grote Kerk: Een Duurzame Schat in Harlingen

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Harlingen? Zoek niet verder! Kringloop de Inbreng Grote Kerk is dé plek waar je moet zijn. Gelegen aan Industrieweg 4-7, 8861 VH Harlingen, biedt deze winkel een schat aan tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 5,0/5 sterren is het duidelijk dat de klanten hier erg tevreden zijn.

Wat Kan Je Brengen naar Kringloop de Inbreng Grote Kerk?

Bij Kringloop de Inbreng Grote Kerk kun je allerlei spullen doneren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, elektronica, en nog veel meer. Heb je zelf spullen waar je graag vanaf wilt? Dan kun je ze hier achterlaten en iemand anders er blij mee maken. Door spullen opnieuw te gebruiken, draag je bij aan een beter klimaat. Dus kom langs en doe iets goeds voor het milieu en voor anderen!

Waar Moet Je Op Letten in de Winkel?

Bij Kringloop de Inbreng Grote Kerk is het altijd spannend wat je zult vinden. Je kunt hier echt verborgen schatten ontdekken. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus elke keer dat je langskomt, is er iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, unieke meubelstukken of betaalbare boeken, je zult zeker iets bijzonders vinden. Dus wees geduldig en kijk goed rond, want je weet nooit wat je kunt tegenkomen.

Hoe Werkt Kringloop de Inbreng Grote Kerk?

Kringloop de Inbreng Grote Kerk is geopend op woensdag van 09:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen gesloten is. De ruime openingstijden geven je genoeg tijd om rustig rond te kijken en te vinden waar je naar op zoek bent. Deze kringloopwinkel staat ook bekend om zijn rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Kringloop de Inbreng Grote Kerk biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze hebben ook unieke programma’s en diensten. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties, waardoor je nog meer kunt besparen op je aankopen. Daarnaast hebben ze een klantenkaartsysteem waarmee je punten kunt sparen bij elke aankoop.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Harlingen, kun je een kijkje nemen op onze kringloopwinkel pagina. Ontdek duurzaam winkelen en zorg ervoor dat jouw spullen een tweede leven krijgen bij Kringloop de Inbreng Grote Kerk. Het is goed voor het milieu en voor je portemonnee!

4 gedachten over “Kringloop De Inbreng, Grote Kerk in Harlingen”

 1. ★★★★★

  Een echte kringloop, waar je kunt sneupen en zoeken en de prijzen laag zijn. Zeer vriendelijk personeel. Wel cash meenemen, want je kunt er niet pinnen!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de Inbreng Grote Kerk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter