Kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Harlingen

Ontdek duurzame schatten in Estafette Harlingen: tweedehands elektronica, kleding en meer. Milieubewust winkelen in hartje Harlingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Altijd al eens een bezoekje aan deze kringloopwinkel in Harlingen willen brengen en Vrijdag was het dan zover. Het is jammer dat je deze vestiging zo slecht kan bereiken met het OV dus met een groepje mensen in de auto erheen gegaan. Ik wist niet wat ik moest verwachten aangezien ik zoveel negatieve reacties gehoord en gelezen heb over deze kringloop op internet…..maar het is een prachtige, nette winkel die schoon en ruim is. De belichting is ook goed en ze verkopen leuke spulletjes! Samen met Estafette Leeuwarden is deze toch wel de mooiste van alle vestigingen! De medewerkers vond ik vriendelijk en ik kon zien dat ze veel werk hebben gestoken in de inrichting. Heel veel kleding en glaswerk en een gezellige boekenhoek met goede titels. Het enige minpuntje verder vond ik dat deze vestiging behoorlijk prijzig is: ze vragen vaak veel te veel voor een item. Bijvoorbeeld: een souvenier uit Spanje (Flamenco-popje) kostte 15 EuroπŸ˜‘πŸ‘Ž Terwijl je die dingen overal bij kringlopen kunt kopen voor hoogstens 2 of 3 Euro want het is niets bijzonders. En een incomplete (Barbie/Cindy?), pop voor 80 Euro! 😳 Met incompleet bedoel ik dus de helft van de kleertjes aan en geen doos erbij. Dus ik ben het met de rest van de reviews mee eens dat ze hier met teveel gewone spullen vaak overpriced zijn. Verder wel een superleuk Coca Cola opbergblik uit de jaren 80 gevonden voor 15 Euro. Niet goedkoop maar op Marktplaats wordt voor zoiets ook ongeveer die prijs gevraagd dus het is een realistische prijs”

Annemarie Candyflip

“Erg leuke kringloop winkel! Er wordt veel gewisseld in goederen. Er is altijd wel iets nieuws. Ze hebben hier erg leuke spullen, voor een normale/goedkope prijs. Prijs/kwaliteit verhouding is meestal wel goed. Ook is er een ruime parkeerplaats, en is het personeel erg vriendelijk. Plus punt is echt dat er een toilet beschikbaar is. Dat is niet vaak meer zo in deze tijd, dus erg fijn dat dat hier wel zo is!”

Else H

“Prachtige, nette kringloopwinkel. Vriendelijke mensen en veel keuze. Erg leuk om rond te neuzen. Misschien soms een beetje te duur. Lp’s 2’50/3’50 Prijs glaswerk is ook iets aan de hoge kant. Maar de kachel moet ook brandenπŸ˜€ …”

Arja Segers

Meer reviews lezen…

Recyclewinkel Harlingen: Voor Duurzaam Tweedehands Winkelen in Harlingen

Over Recyclewinkel Harlingen

Recyclewinkel Harlingen is een kringloopwinkel te vinden in Harlingen. Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring waarbij je duurzaam kunt winkelen, dan is Recyclewinkel Harlingen de plek voor jou. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren kun je er zeker van zijn dat je hier een positieve winkelervaring zult hebben.

Wat kan je bij Recyclewinkel Harlingen brengen?

Bij Recyclewinkel Harlingen kun je verschillende dingen brengen. Denk hierbij aan elektronica, kleding en andere herbruikbare spullen die je niet meer nodig hebt. Door je spullen naar Recyclewinkel Harlingen te brengen, geef je ze een tweede kans en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Recyclewinkel Harlingen?

Bij het bezoeken van Recyclewinkel Harlingen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste moet je rekening houden met de prijzen. Verschillende reviews benadrukken het belang van het controleren van de prijzen voordat je iets koopt. Daarnaast wordt er vaak gesproken over de kledingcollectie, waarbij klanten aangeven dat de kleding van goede kwaliteit is. Het vriendelijke personeel en de goede koffie in de koffiehoek worden ook vaak genoemd in de reviews.

Hoe werkt Recyclewinkel Harlingen?

Bij Recyclewinkel Harlingen werken ze volgens een simpel principe: ze nemen herbruikbare spullen van mensen in en verkopen deze weer aan anderen. Op deze manier wordt er een circulaire economie gestimuleerd, waarbij spullen niet worden verspild maar een tweede leven krijgen. Daarnaast biedt Recyclewinkel Harlingen ook andere diensten aan, zoals een bezorgservice en een ophaalservice voor grotere spullen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Recyclewinkel Harlingen heeft een uniek online aanbod op Marktplaats, waar je tweedehands spullen kunt kopen. Daarnaast bieden ze ook een eetgelegenheid in de winkel, waar je even kunt uitrusten en genieten van een kopje koffie. Verder hebben ze een innamepunt waar je je herbruikbare spullen kunt doneren en een bezorgservice om je aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen.

Volg Recyclewinkel Harlingen op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Recyclewinkel Harlingen dan op Instagram en Facebook. Zo mis je geen enkele update en kun je inspiratie opdoen voor je volgende bezoek aan de winkel.

Recyclewinkel Harlingen is onderdeel van Stichting Omrin Estafette. Benieuwd naar de andere filialen van Stichting Omrin Estafette? Ontdek ze hier.

121 gedachten over “Kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Harlingen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Het is een prachtige winkel met ruim aanbod en vriendelijk personeel. Maar het betreft hier absoluut geen kringloopwinkel meer. Dit is gewoon een commerciele winkel geworden. Het slaat met zijn absurde prijzen de plank als kringloopwinkel volledig mis! Ik zou hier zelf ook geen goederen inbrengen wetende wat voor prijzen ze dan hanteren voor jouw gratis ingebrachte spullen! Geef het liever zelf weg aan mensen die het kunnen gebruiken. En tegenwoordig zijn er genoeg weggeefsites die daar prima voor dienen. Het zou Estafette sieren als ze deze reviews eens ter harte zouden nemen en er ook naar handelen

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  As a volunteer, he would be called last week to possibly start last Monday. The phone call has yet to come, but the confidence is gone before I can start.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Wat een mooie grote decoratieve kringloopwinkel! Vriendelijk personeel loopt er rond! Ik kom zeker nog eens als ik in de buurt ben! :)

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Spullen die afgeragd zijn voor absurde prijzen verkopen. Alle Estafette winkels zijn hun doel voorbij geschoten. Je gratis spullen verkopen gebaseerd op google onderzoek. Verkoop het dan ook maar online zou ii zeggen. De reviews zouden deze verkopende partij helpen om normaler te doen met de prijzen.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Voor een kringloop , hanteren ze prijzen die absurd hoog zijn. Een retro burolamp die ook nog eens kapot is 150 euro vragen, sla ik stijl achterover. Niet voor herhaling vatbaar

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Fles wasmiddel nieuwwaarde rond de 3/4, prijskaartje van 5. De kringloop (en al helemaal deze) is niet meer voor mensen met een kleine beurs. Als je iets leuks vind knap je af op de torenhoge prijs. Alle estafette winkels zijn duur, maar deze in Harlingen spant de kroon. Loopt kringloopdoel compleet voorbij.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Harlingen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Na een geslaagd bezoek in deze kringloopwinkel startte mijn auto niet meer. Gelukkig waren de medewerkers van de winkel zo aardig om mij hierbij te helpen. Enorm vriendelijke mensen! En een mooie winkel

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een hele nette kringloop. Ook vriendelijk personeel. Prijzen zijn voor Friese begrippen iets aan de dure kant. Voor glossy tijdschriften met beschadigde kaften vraagt men rustig EUR 1,25/1,50. Ander voorbeeld: ik vond er postzegels en vergeleek die met de prijzen van dezelfde postzegels op Markplaats en sloeg stijl achterover van het prijsverschil. Boeken zijn redelijk geprijsd, DVDs kosten meestal 1,00 maar bluerays daarentegen wel 3,50. Men weet duidelijk de waarde van dingen en zodra iets echt waarde heeft, betaal je er ook flink voor. Hetzelfde vind je dan echt goedkoper in een gemiddelde boxwinkel. Voor een kringloop is dit niet een echt goedkope winkel.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Enige positieve is dat er netjes uit ziet. En voor een koopje moetje daar niet wezen. Echt veel en veel te duur.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Altijd al eens een bezoekje aan deze kringloopwinkel in Harlingen willen brengen en Vrijdag was het dan zover. Het is jammer dat je deze vestiging zo slecht kan bereiken met het OV dus met een groepje mensen in de auto erheen gegaan. Ik wist niet wat ik moest verwachten aangezien ik zoveel negatieve reacties gehoord en gelezen heb over deze kringloop op internet…..maar het is een prachtige, nette winkel die schoon en ruim is. De belichting is ook goed en ze verkopen leuke spulletjes! Samen met Estafette Leeuwarden is deze toch wel de mooiste van alle vestigingen! De medewerkers vond ik vriendelijk en ik kon zien dat ze veel werk hebben gestoken in de inrichting. Heel veel kleding en glaswerk en een gezellige boekenhoek met goede titels. Het enige minpuntje verder vond ik dat deze vestiging behoorlijk prijzig is: ze vragen vaak veel te veel voor een item. Bijvoorbeeld: een souvenier uit Spanje (Flamenco-popje) kostte 15 Euro Terwijl je die dingen overal bij kringlopen kunt kopen voor hoogstens 2 of 3 Euro want het is niets bijzonders. En een incomplete (Barbie/Cindy?), pop voor 80 Euro! Met incompleet bedoel ik dus de helft van de kleertjes aan en geen doos erbij. Dus ik ben het met de rest van de reviews mee eens dat ze hier met teveel gewone spullen vaak overpriced zijn. Verder wel een superleuk Coca Cola opbergblik uit de jaren 80 gevonden voor 15 Euro. Niet goedkoop maar op Marktplaats wordt voor zoiets ook ongeveer die prijs gevraagd dus het is een realistische prijs

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Helaas sinds de laatste tijd is deze kringloop niet voor mensen met weinig geld. Ze vragen 15 euro voor een beschuit blik omdat het volgens hun retro is. Op marktplaats of andere kringlopen koop je dit voor 1. Ook hebben ze nu een hoekje met alle merkkleding waar ze extreem hoge prijzen voor vragen. Dit is geen kringloop meer! Zonde.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan Estafette recyclewinkel Harlingen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter