Kringloopwinkel Sneuphok de Walrus in Nij Altoenae

Ontdek duurzame vondsten bij Sneuphok de Walrus – kringloopparels van boeken tot meubels in Nij Altoenae. Draag bij aan hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een echt sneuphok met heel bijzondere goederen. Gezellige eigenaar. Zeker een bezoek waard als je opzoek bent naar leuke aparte dingen.”

Robert Bakker

“Schuurtje vol met allerlei spulletjes, vriendelijke eigenaar.”

I M

“Veel dingen te koop”

wilddog (wilddog)

Meer reviews lezen…

Sneuphok de Walrus: Dé Kringloopwinkel in Nij Altoenae

Sneuphok de Walrus is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Nij Altoenae, Friesland. Met een gemiddelde rating van 4.5/5 sterren, is het een geliefde plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij deze kringloopwinkel? Lees dan snel verder!

Wat kun je bij Sneuphok de Walrus brengen?

Bij Sneuphok de Walrus kun je allerlei spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed en meubels. Door je gebruikte spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Sneuphok de Walrus?

Bij het bezoeken van Sneuphok de Walrus is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel er alles aan doet om alleen kwalitatief goede spullen aan te bieden, is het altijd verstandig om zelf een grondige inspectie uit te voeren. Controleer bijvoorbeeld de werking van elektronische apparaten of de staat van meubels voordat je ze aanschaft.

Hoe werkt Sneuphok de Walrus?

Het concept van Sneuphok de Walrus is eenvoudig: ze verkopen tweedehands en vintage artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag, dus plan je bezoek binnen deze dagen. Voor advies of vragen kun je altijd contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Sneuphok de Walrus Schuringaweg 53, 9072 AH Nij Altoenae Telefoon: 0123-456789 E-mail: info@sneuphokdewalrus.nl

Unieke Programma’s, Kortingen en Services

Sneuphok de Walrus heeft verschillende unieke programma’s en services om je winkelervaring nog beter te maken. Zo organiseren ze regelmatig themadagen waarbij specifieke producten of categorieën extra voordelig geprijsd zijn. Daarnaast hebben ze een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen voor extra korting op je aankopen. En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Volg Sneuphok de Walrus dan op Facebook.

Sneuphok de Walrus is dé plek in Nij Altoenae voor duurzaam winkelen. Breng je gebruikte spullen langs, scoor unieke vondsten en geniet van de aantrekkelijke prijzen. Kringloopwinkel Sneuphok de Walrus biedt een avontuurlijke winkelervaring die je niet wilt missen!

4 gedachten over “Kringloopwinkel Sneuphok de Walrus in Nij Altoenae”

  1. ★★★★★

    Een echt sneuphok met heel bijzondere goederen. Gezellige eigenaar. Zeker een bezoek waard als je opzoek bent naar leuke aparte dingen.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter