Kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Wereldhuis Eindhoven – jouw kringloopparadijs voor kleding, unieke items en meer. Shop en steun!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zaterdag heel veel spullen van een client naartoe gebracht. We troffen een hele aardige man die daar dagelijks als vrijwilliger werkzaam is. Meneer is 89!! En zet zich met hart en ziel in voor het Wereldhuis! Zoveel respect voor! Hij vertelde over de hoeveelheid zooi die mensen komen brengen, die het Wereldhuis vervolgens weer naar de stort mag brengen. Hoe triest is dat? Er zijn ook maar 2 vaste medewerkers, de rest zijn vrijwilligers met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt. Werekdhuis schenkt jaarlijks een fors bedrag aan de gebied wat dit hard nodig heeft, bijvoorbeeld Nepal na een aardbeving.”

Patricia Van Zandvoort

“Grote kringloop in het teken van goede doelen. Gemoedelijke, kneuterige sfeer. Ik struin graag rond in het voormalige schoolgebouw, waar mijn vader 75 jaar geleden braaf (?) achter de lessenaar zat. Van alles te vinden, van kleding tot meubels, van huisraad tot verzamelobjecten. Boven is ook een kantine waar je koffie kunt drinken of een kop soep kunt eten.”

Peter Pan

“Wat een fantastische plek! Zeker om even rond te lopen, te snuffelen en mooie aankopen te doen. Het zijn fijne prijzen, fijne medewerkers en zorgvuldig georganiseerde ruimtes. Denk aan boeken op thema, alle speelgoed van een bepaald figuur bij elkaar. Voor ieder wat wils!”

Babette Klaassens

Meer reviews lezen…

Stichting Wereldhuis Eindhoven – Dé Kringloopwinkel in Eindhoven

Stichting Wereldhuis Eindhoven is een humanitaire stichting die bijdraagt aan de ontplooiing van kwetsbare mensen en aan een duurzame samenleving. Dit doen ze onder andere via hun ruime en gevarieerde kringloopwarenhuis. Het is gevestigd in een oud schoolpand van maar liefst 1300m2, verdeeld over twee verdiepingen. Met meer dan 12 winkels biedt het een ruim assortiment aan gecontroleerde en vriendelijk geprijsde kringloopgoederen.

Wat kun je brengen naar Stichting Wereldhuis Eindhoven?

Ben je op zoek naar een plek om je spullen een tweede leven te geven? Bij Stichting Wereldhuis Eindhoven kun je terecht met goed verkoopbare kleding en andere goederen. Deze kunnen gratis worden opgehaald of worden afgegeven bij het kringloopwarenhuis. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Wereldhuis Eindhoven?

Bij het bezoeken van Stichting Wereldhuis Eindhoven is het handig om te weten dat het kringloopwarenhuis rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid heeft. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk om een bezoek te brengen. Bovendien is er in de koffiekamer de mogelijkheid om even bij te komen en wat te eten of te drinken.

Hoe werkt Stichting Wereldhuis Eindhoven?

Stichting Wereldhuis Eindhoven heeft een aantal unieke programma’s, kortingen en andere diensten in huis. Zo bieden ze een bezorgservice aan, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Daarnaast kun je je goederen ook afgeven bij het kringloopwarenhuis, waar ze zorgen voor een vakkundige inname. Wil je liever gebruikmaken van een ophaalservice? Ook dat is mogelijk.

Online shoppen bij Stichting Wereldhuis Eindhoven

Voor het online winkelen kun je terecht op Marktplaats, waar Stichting Wereldhuis Eindhoven een leuk assortiment aan tweedehands spullen aanbiedt uit de winkel. Zo kun je vanuit huis op zoek gaan naar unieke items tegen aantrekkelijke prijzen.

Stichting Wereldhuis Eindhoven op social media

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via social media? Volg Stichting Wereldhuis Eindhoven op Facebook en mis geen enkele update. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanwinsten, acties en evenementen.

Plan zeker eens een bezoek aan Stichting Wereldhuis Eindhoven, dé kringloopwinkel van Eindhoven. Met een ruim assortiment aan gecontroleerde kringloopgoederen en diverse unieke diensten en faciliteiten zorgen ze voor een bijdrage aan een duurzame samenleving.

293 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Prijzen van de kleding en textiel zijn veel hoger dan in andere kringlopen wat zeker niet te verantwoorden is met het merk/kwaliteit, er hangen dingen met vlekken en verkleuringen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Het hangt puur af van welke vrijwilligers er zijn hoe de sfeer is. Sowieso opvallend hoe hier tegen elkaar gesproken wordt, er zitten een paar rotte appels in hun vrijwilligersbestand en er is dan ook een groot verloop. Vooral te merken aan de kassa omdat daar gewerkt wordt. Opvallend veel hoekjes met zogenaamd mooie dingen die niet te koop zijn of al heel lang zo staan inclusief stof en spinnenwebben. Losse winkeltjes in het pand sla ik sowieso over door de prijzen. De boeken veranderen zo weinig dat alleen de nieuw binnen kasten interessant zijn. Het is op een aantal plaatsen krap waardoor het verplichte mandje een belemmering wordt. Daarnaast voor sommige dingen echt belachelijk hoge prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Wereldhuis Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Wereldhuis Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Wat een fantastische plek! Zeker om even rond te lopen, te snuffelen en mooie aankopen te doen. Het zijn fijne prijzen, fijne medewerkers en zorgvuldig georganiseerde ruimtes. Denk aan boeken op thema, alle speelgoed van een bepaald figuur bij elkaar. Voor ieder wat wils!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Wereldhuis Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige kringloopwinkel. Erg groot, veel keus en alles gaat naar het Goede Doel. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Leuke en behulpzame medewerkers en vrijwilligers!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Zaterdag heel veel spullen van een client naartoe gebracht. We troffen een hele aardige man die daar dagelijks als vrijwilliger werkzaam is. Meneer is 89!! En zet zich met hart en ziel in voor het Wereldhuis! Zoveel respect voor! Hij vertelde over de hoeveelheid zooi die mensen komen brengen, die het Wereldhuis vervolgens weer naar de stort mag brengen. Hoe triest is dat? Er zijn ook maar 2 vaste medewerkers, de rest zijn vrijwilligers met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt. Werekdhuis schenkt jaarlijks een fors bedrag aan de gebied wat dit hard nodig heeft, bijvoorbeeld Nepal na een aardbeving.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Best place to bring stuff you dont really need! Or pickup something to give it a second life. While supporting their good causes. Lots of respect for all the volunteers!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Very organized place. Lots of different offers and the people working are friendly. Has an especially great amount of dutch books for a generous price!

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Nice place…alllin one !! You need hours to see everything..its hard to decide. All nice there. !! My new place for rent i fuellt whit some stuff from there original and authentic things inside….and Alll to smalll price

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  In elk hoekje en gaatje van dit gebouw is wel wat te zien, van speelgoedautotjes, knutselspullen en boeken tot kleding en meubels. Het kan wat rommelig overkomen, omdat er zoveel spullen staan, maar de uitdaging is om daartussen de pareltjes te zien, die er zeker zijn!

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Wereldhuis Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  I have been there on saturday. I am amazed by the size of it. Huge space with a lot of rooms(every room offers different things). You can find everything there(appliances,clothes,household items,vintage items,furniture,and a loot of toys/puzzles/board games). You need at least 2 hours to check everything out.Prices are really affordable. It is definitely my no1.kringloop from now to go to.

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Een groot complex gebouw waarin veel brocante en ruime keuze aan gewezen c.q. gebruikte spulletjes van keukengerei tot spellen en boeken platen te koop is. Beganegrond plus op 1e etage vol! Dit alles voor diverse goede doelen. Ook op dit terrein een aparte unit met spulletjes. Deze opbrengst gaat Mali Onderwijs & scholenbouw.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter