Kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven

Ontdek tweedehands schatten in kleding, speelgoed en meer bij Terre des Hommes Eindhoven – jouw adres voor duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nice second-hand shop ! Unlike most of messy second-hand shops (cant blame them) Terre-des-hommes is really neat and tidy ! Hold by an association and its volunteers, all very friendly ! You can find clothes (not so cheap but in perfect condition), fabric, toys, board games, books, etc…”

Avril Guarino

“Very nicely organized store. Prices are very good. Sales women are very nice,outgoing and helpful. You get greeted with a smile. Here you can find clothes,accesories, household items.I like the store very much. I will for sure go back.”

SF

“Een van de vriendelijkste vestigingen van Terre des hommes winkels in Nederland , hier kunnen de dames uit de vestiging Den Bosch veel van leren. Complimenten voor de vriendelijkheid van de dames, aanbod en opzet winkel.”

Peter Galloway

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Eindhoven: Duurzaam Winkelen in Eindhoven

Terre des Hommes Eindhoven is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Eindhoven. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn diverse assortiment en duurzame winkelervaring. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed of muziek, bij Terre des Hommes Eindhoven vind je het allemaal. Bovendien draag je bij aan een duurzaam milieu door tweedehands spullen te kopen.

Wat kan je meenemen naar Terre des Hommes Eindhoven?

Bij deze kringloopwinkel kan je verschillende items meenemen om te doneren of te verkopen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Door je ongewenste spullen te doneren, help je niet alleen het milieu te sparen, maar ook het goede doel van Terre des Hommes.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes Eindhoven?

Terre des Hommes Eindhoven heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de kwaliteit van de aangeboden producten. Toch is het altijd verstandig om bij aankoop goed te letten op de staat van het artikel. Het personeel doet er alles aan om alleen kwalitatief goede producten in de winkel te hebben, maar het kan altijd voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Dus zorg ervoor dat je aandachtig kijkt naar de items voordat je tot aankoop overgaat.

Hoe werkt Terre des Hommes Eindhoven?

Terre des Hommes Eindhoven is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De winkel biedt verschillende faciliteiten, zoals een rolstoeltoegankelijke ingang en de mogelijkheid om te betalen met betaalpassen. Daarnaast zijn er ook andere diensten beschikbaar, zoals de mogelijkheid om goederen in te nemen. Helaas zijn er momenteel geen eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig en wordt er geen ophaalservice geboden.

Programma’s, kortingen en andere services

Terre des Hommes Eindhoven is onderdeel van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind. Dit betekent dat elke aankoop die je doet bij deze kringloopwinkel bijdraagt aan het goede doel. Daarnaast heeft Terre des Hommes Eindhoven regelmatig leuke acties en kortingen. Houd hun social media kanalen in de gaten, zoals Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven van nieuws en updates.

Terre des Hommes Eindhoven is een ware schat aan tweedehands items. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Eindhoven en ontdek zelf de duurzame winkelervaring die zij te bieden hebben.

27 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Deze winkel verdient het om een compliment te krijgen. Spullen goed gesorteerd, schoon, heel en bruikbaar. Zeer betaalbaar. Duurzaam. Verrassende koopjes. Adequate organisatie. Vriendelijke vrijwilligers.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Very nicely organized store. Prices are very good. Sales women are very nice,outgoing and helpful. You get greeted with a smile. Here you can find clothes,accesories, household items.I like the store very much. I will for sure go back.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan Terre des Hommes Eindhoven. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een van de vriendelijkste vestigingen van Terre des hommes winkels in Nederland , hier kunnen de dames uit de vestiging Den Bosch veel van leren. Complimenten voor de vriendelijkheid van de dames, aanbod en opzet winkel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Nice second-hand shop ! Unlike most of messy second-hand shops (cant blame them) Terre-des-hommes is really neat and tidy ! Hold by an association and its volunteers, all very friendly ! You can find clothes (not so cheap but in perfect condition), fabric, toys, board games, books, etc…

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Terre des Hommes Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  A lovely place run by volunteers for a good cause.Good to bring your unwanted stuff to and good to hunt for something you need or want!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter