Stichting DC Community Market – under construction

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Stichting DC Community Market in Rotterdam – kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

  • kringloop Stichting DC Community Market – under construction
    Van Deventerstraat 33, 3029 AW Rotterdam
  • Telefoonnummer: 010 316 6042
  • Website: stichtingdccm.nl

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Stichting DC Community Market – under construction: Een Nieuwe Kringloopwinkel in Rotterdam

Stichting DC Community Market – under construction is een nieuwe kringloopwinkel gelegen aan de Van Deventerstraat 33 in Rotterdam. Hoewel de winkel momenteel nog in aanbouw is, belooft het een fantastische toevoeging te worden aan de lokale kringloopscene. Met zijn geplande openingstijden van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur, biedt deze winkel volop kansen voor iedereen die op zoek is naar unieke en betaalbare tweedehands spullen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Stichting DC Community Market verwelkomt graag schenkingen van allerlei items. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, elektronica of huishoudelijke artikelen, je kunt deze items doneren aan de winkel. Het is een geweldige manier om jezelf te ontdoen van ongewenste spullen, terwijl je ook bijdraagt aan het verminderen van afval en het ondersteunen van een goed doel. Dus waarom zou je jouw ongebruikte items niet een nieuw leven geven en bijdragen aan de circulaire economie?

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Stichting DC Community Market zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, wees geduldig en neem de tijd om rond te kijken. Kringloopwinkels hebben vaak een uitgebreide collectie en je kunt altijd onverwachte schatten vinden als je goed zoekt. Ten tweede, let op de kwaliteit van de items. Hoewel kringloopwinkels zorgvuldig controleren op beschadigingen en gebreken, is het altijd verstandig om zelf ook even goed te kijken. Tot slot, wees bereid om te onderhandelen over de prijs. Kringloopwinkels bieden vaak ruimte voor afdingen, dus aarzel niet om te vragen naar een lagere prijs als je denkt dat dat gerechtvaardigd is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting DC Community Market werkt volgens het principe van hergebruik en biedt tweedehands artikelen aan tegen betaalbare prijzen. De gedoneerde items worden zorgvuldig gesorteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De winkel heeft een breed scala aan categorie├źn, waaronder kleding, meubels, boeken en elektronica, waardoor er voor ieder wat wils is. Door te winkelen bij deze kringloopwinkel maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ondersteun je ook het lokale goede doel dat achter Stichting DC Community Market staat.

Daarnaast biedt Stichting DC Community Market unieke programma’s en diensten. Zo hebben ze regelmatig kortingsacties op bepaalde items en organiseren ze speciale evenementen zoals vintage markten en workshops. Volg hun Facebook en Instagram pagina’s om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aanbiedingen.

Dus, als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Rotterdam, overweeg dan een bezoek aan Stichting DC Community Market – under construction. Met zijn gevarieerde aanbod, betaalbare prijzen en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, is deze winkel een geweldige plek om te winkelen, terwijl je ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Zet deze kringloopwinkel op je lijst en ontdek de verborgen schatten die je kunt vinden in tweedehands items.

Laat hieronder een review achter