Kringloopwinkel Stichting het Graalhuis

Ontdek duurzame koopjes bij Het Graalhuis in Zoeterwoude – Kleding, Meubels, Speelgoed en meer! Open dinsdag en zaterdag.

Adres & contact

 • kringloop Stichting het Graalhuis
  Zuidbuurtseweg 13, 2381 LB Zoeterwoude
 • Telefoonnummer: 071 580 1617
 • Website: graalhuis.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:30
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een heel leuk winkeltje die allerlei spulletjes verkoopt waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, je wordt er netjes en vriendelijk geholpen en alle spullen zien er schoon uit.”

Eroll Sopacua

“Vriendelijke vrijwilligers. Ben blij met me de restanten wol aanbieding. Voor dekentjes voor een kinderweeshuis. Bedankt.”

Anna dozy-rol

“Nog niet echt ontdekte parel in kringloop artikelen”

Michel Gouweleeuw

Meer reviews lezen…

Het Graalhuis: Een Duurzame Kringloopwinkel in Zoeterwoude

Het Graalhuis is een bekende kringloopwinkel in Zoeterwoude, provincie Zuid-Holland. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen en is geopend op dinsdag en zaterdag. Als je klaar bent voor een duurzaam winkelavontuur, bekijk dan snel de openingstijden van Het Graalhuis en ontdek de schatten die hier te vinden zijn.

Wat kan je bij Het Graalhuis brengen?

Bij Het Graalhuis kan je diverse items inleveren om zo bij te dragen aan een duurzaam winkelconcept. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw goederen hier achter te laten, geef je deze een tweede leven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Het Graalhuis is het altijd een avontuur om rond te snuffelen tussen de diverse tweedehands schatten. Het is echter belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Controleer bijvoorbeeld of de elektronische apparaten goed werken en of de kledingstukken in goede staat verkeren. Daarnaast kan het handig zijn om op de openingstijden te letten, omdat Het Graalhuis alleen op dinsdag en zaterdag geopend is.

Hoe werkt Het Graalhuis?

Het Graalhuis heeft als doel om duurzaam winkelen te promoten. Naast het verkopen van tweedehands producten, biedt de kringloopwinkel ook diensten aan zoals het innemen van goederen. Zo kan je eenvoudig jouw gebruikte spullen een nieuw leven geven. Helaas heeft Het Graalhuis momenteel geen eetgelegenheid of koffiehoek, maar je kunt altijd een heerlijk kopje koffie vinden in de nabijgelegen cafés.

Unieke programma’s, kortingen en overige diensten

Het Graalhuis heeft verschillende programma’s en faciliteiten die het winkelen bij deze kringloopwinkel nog aantrekkelijker maken. Zo kan je jouw gebruikte spullen hier achterlaten en deze worden vervolgens weer verkocht in de winkel. Daarnaast kan je altijd profiteren van interessante kortingen en aanbiedingen in de winkel. Het Graalhuis is ook actief op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates omtrent duurzaam tweedehands winkelen.

Breng een bezoek aan Het Graalhuis in Zoeterwoude en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Draag bij aan een duurzame toekomst en geef jouw gebruikte spullen een nieuw leven. Happy thrift shopping!

Meer kringloopwinkels in Zuid-Holland Kringloopwinkels in Zoeterwoude

18 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting het Graalhuis”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting het Graalhuis. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting het Graalhuis. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Closed! Will review again after Corona. If they ever reopen. They would do well to inform Google maps of the extended closure so people like me will not make plans based on wrong info and find themselves in front of closed doors.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting het Graalhuis. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een heel leuk winkeltje die allerlei spulletjes verkoopt waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, je wordt er netjes en vriendelijk geholpen en alle spullen zien er schoon uit.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Stichting het Graalhuis. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting het Graalhuis. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting het Graalhuis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter