Kringloopwinkel De Keerkring in Zoetermeer

Ontdek duurzame vondsten in De Keerkring – tweedehands schatten van kleding tot meubels in het hart van Zoetermeer.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke school en leerzaam en praktijk vakken zoals techniek arbeidstraining en zo voort en groen leerzaam en lessen”

Bradley Van Santen

Meer reviews lezen…

De Keerkring: De Kringloopwinkel in Zoetermeer

De Keerkring is een gezellige kringloopwinkel gevestigd in Zoetermeer. Deze bijzondere winkel heeft niet alleen een winkelfunctie, maar biedt ook speciaal onderwijs aan. Of je nu op zoek bent naar unieke items, wilt bijdragen aan duurzaamheid, of gewoon wilt genieten van een leuke winkelervaring, De Keerkring is zeker een bezoekje waard.

Wat kun je meenemen naar De Keerkring?

Bij De Keerkring kun je verschillende spullen meenemen om te doneren. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, elektronica en speelgoed. Door jouw bijdrage kunnen deze items een tweede leven krijgen en help je mee aan hergebruik en recycling. Dus als je nog spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt maar nog wel in goede staat verkeren, breng ze dan gerust naar De Keerkring. Je kunt zo bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd anderen blij maken met jouw donaties.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan De Keerkring?

Bij een bezoek aan De Keerkring zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Omdat het een kringloopwinkel is, kunnen de items variëren in kwaliteit en staat. Het is daarom raadzaam om goed naar de spullen te kijken voordat je besluit iets te kopen. Soms kun je zelfs verborgen schatten vinden tussen de rekken en planken! Ook is het handig om te weten dat De Keerkring een rolstoeltoegankelijke ingang heeft, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan betreden.

Hoe werkt De Keerkring?

Bij De Keerkring werken ze volgens het principe van de kringloop. Dit betekent dat ze spullen een tweede leven geven door ze te verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de activiteiten van de school te financieren. Zo draag je door je aankopen bij De Keerkring niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het ondersteunen van speciaal onderwijs.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van tweedehands items en speciaal onderwijs, heeft De Keerkring nog meer te bieden. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen en workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast hebben ze speciale kortingsdagen, waarbij je nog voordeliger kunt shoppen. Houd de website van De Keerkring in de gaten voor de meest recente evenementen en acties.

Kortom, De Keerkring in Zoetermeer is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je niet alleen kunt genieten van een unieke winkelervaring, maar ook kunt bijdragen aan duurzaamheid en speciaal onderwijs. Dus breng een bezoekje aan De Keerkring en ontdek de schatten die hier op jou wachten!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in de omgeving van Zuid-Holland en Zoetermeer, kun je een kijkje nemen op Kringloop Zuid-Holland en Kringloop Zoetermeer.

6 gedachten over “Kringloopwinkel De Keerkring in Zoetermeer”

  1. ★★★★☆

    Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Keerkring. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Keerkring. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter