Kringloopwinkel Atelier Kreanneke in Voorschoten

Ontdek tweedehands schatten bij Atelier Kreanneke – kleding, meubels en meer. Uniek en betaalbaar winkelen in Voorschoten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag11:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Atelier Kreanneke: Dé Kringloopwinkel in Voorschoten, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar unieke tweedehands items of wilt u uw oude spullen een nieuw leven geven? Kom dan naar Atelier Kreanneke, dé kringloopwinkel in Voorschoten, Zuid-Holland. Gelegen aan Treubplein 5-A, biedt Atelier Kreanneke een breed scala aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is dit de ideale plek om uw winkelhart op te halen.

Wat kunt u naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Atelier Kreanneke kunt u diverse producten doneren. Of het nu gaat om kleding, accessoires, schoenen, speelgoed, meubels of decoratie, uw donaties zijn van harte welkom. Breng uw ongewenste items naar onze winkel en help zo de kringloopcyclus in stand te houden. We accepteren enkel goed onderhouden en bruikbare goederen.

Waar moet u op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in onze kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op verborgen schatten. Soms vindt u unieke vintage stukken, antiek of zelfs designerkleding voor een fractie van de originele prijs. Houd uw ogen open en neem de tijd om door onze diverse selectie te bladeren. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte items.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Atelier Kreanneke werken we volgens het principe van hergebruik. De spullen die u doneert, worden zorgvuldig gereinigd en geïnspecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Het geld dat we verdienen met de verkoop van deze items wordt vervolgens gebruikt om sociale projecten te ondersteunen. U kunt dus niet alleen uw steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving, maar ook mensen helpen die het moeilijk hebben.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Atelier Kreanneke bieden we een aantal unieke programma’s en diensten aan. Regelmatig organiseren we creatieve workshops waar u uw eigen unieke items kunt maken. Dit is een geweldige manier om uw creatieve talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Daarnaast hebben we regelmatig speciale kortingsacties en aanbiedingen om ervoor te zorgen dat winkelen bij ons altijd een aangename ervaring is.

Bezoek onze website voor meer informatie over Atelier Kreanneke, bekijk ons gastenboek voor recensies van tevreden klanten, of volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en updates. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze kringloopwinkel in Voorschoten, Zuid-Holland!

Atelier Kreanneke

1 gedachte over “Kringloopwinkel Atelier Kreanneke in Voorschoten”

Laat hieronder een review achter