Kringloop TVS in Zoeterwoude- Rijndijk

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop Vintage & More, Zoeterwoude – top beoordeelde duurzaamheid en schatten in boeken, meubels, speelgoed!

Adres & contact

 • Kringloop TVS
  Energieweg 51, 2382 ND Zoeterwoude
 • Telefoonnummer:
 • Website: kringloop-tvs.nl

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Kringloopwinkel Tweedekans vintage store heeft mooie spullen voor goedkope prijsjes. Echt een aanrader.”

Hans van Swieten

“topservice”

Robbert van Swieten

Meer reviews lezen…

Kringloop Vintage & More: Dé Duurzame Schatkamer van Zoeterwoude

Kringloop Vintage & More is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Zoeterwoude, een prachtig dorp in de provincie Zuid-Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren staat deze winkel bekend om zijn uitstekende service en unieke assortiment. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Lees dan verder en ontdek wat Kringloop Vintage & More te bieden heeft.

Wat kan je brengen naar Kringloop Vintage & More?

Bij Kringloop Vintage & More kan je terecht met verschillende spullen die je niet meer nodig hebt, maar nog steeds in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je gebruikte items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloop Vintage & More?

Bij het winkelen in deze bijzondere kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op verborgen schatten. Soms vind je unieke items die nergens anders te vinden zijn. Het assortiment varieert voortdurend, dus het loont om regelmatig een bezoekje te brengen. Daarnaast biedt Kringloop Vintage & More ook speciale programma’s en kortingen aan. Houd hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten.

Hoe werkt Kringloop Vintage & More?

Bij Kringloop Vintage & More staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ze streven ernaar om een unieke winkelervaring te bieden waarbij duurzaamheid centraal staat. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven. De openingstijden van de winkel variëren, dus het is raadzaam om hun website te raadplegen of contact met hen op te nemen via het vermelde telefoonnummer of e-mailadres.

Kringloop Vintage & More is niet alleen een geweldige plek om unieke tweedehands items te vinden, maar ze zijn ook actief op sociale media. Volg hen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws, speciale aanbiedingen en inspirerende foto’s van hun diverse assortiment.

Kortom, Kringloop Vintage & More is dé duurzame schatkamer in Zoeterwoude. Breng je ongewenste spullen naar deze kringloopwinkel en ga zelf op zoek naar unieke vondsten. Doe mee aan de duurzame beweging en geniet van een beetje nostalgie terwijl je milieubewust winkelt!

Adres: Energieweg 51, 2382 ND Zoeterwoude Openingstijden: Bekijk de website voor actuele openingstijden. Telefoonnummer: [vermeld telefoonnummer] E-mailadres: [vermeld e-mailadres]

4 gedachten over “Kringloop TVS in Zoeterwoude- Rijndijk”

 1. ★★★☆☆

  Fijn als Postnl punt en dan niet open zijn!!! Super balen de kerstkadootjes konden we niet ophalen. En niemand die een telefoontje opneemt, of reageert op de mail.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  When are you open? As a PostNL collection point only open once a week on Saturdays from 11 a.m. to 3 p.m. is unacceptable. Also no response to email, so unfortunately now via this route. When can I pick up my package?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter