Kringloop de Snuffel in Zoeterwoude

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloop De Snuffel in Zoeterwoude: meubels, kleding, boeken en meer voor elk budget.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Via marktplaats heb ik een advertentie gevonden van kringloop de snuffel die een echte designklassiekers te koop hadden staan. (Daar zocht ik ook op) En dan ook nog voor niet voor al te veel geld. De deal was snel gesloten en met 2 dagen was de lamp binnen. De lamp was niet in top staat maar dat was ook goed te zien op de foto’s. En te verwachten van een kringloop product. Na wat restauratie werk is dit het resultaat Top deal!”

Bas Veer

“Leuke en gezellige kringloopwinkel! Ben er nu meerdere keren geweest en tot nu toe elke keer met iets leuks naar huis gegaan. Ook de wat duurdere producten zijn het geld waard en kwalitatief goed! Elke week zijn er veel nieuwe spullen. Ook via marktplaats is er op producten te bieden en blijven netjes gereserveerd, zelfs als je een keer onverhoopt niet kan. Vriendelijke mensen daar! Tot snel snel snuffel!”

Levi Paulides

“Fijne kringloop. Alles stond goed geordend. Was op zoek naar een specifieke lijst en vond deze nog helemaal in verpakking! Prijs was lager dan op marktplaats zelfs! Heel fijne ruimte om rustig rond te kijken en te ‘snuffelen’ in een groot assortiment. Kom zeker terug”

Lisa Soons

Meer reviews lezen…

Kringloop De Snuffel: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Zoeterwoude

Bij Kringloop De Snuffel in Zoeterwoude kun je terecht voor een grote variatie aan tweedehands spullen voor in en om het huis. Of je nu op zoek bent naar antiek, vintage meubels, gereedschap of gezelschapsspellen, bij deze kringloopwinkel vind je het allemaal.

Wat kun je meenemen naar Kringloop De Snuffel?

Bij Kringloop De Snuffel kun je diverse items inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop De Snuffel?

Bij het bezoeken van Kringloop De Snuffel is het belangrijk om op de prijs en de kwaliteit van de producten te letten. De winkel ontvangt veel positieve feedback over de prijzen en het aanbod van producten via marktplaats. Neem dus de tijd om de artikelen goed te bekijken en te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Kringloop De Snuffel?

Kringloop De Snuffel hanteert vaste openingstijden, waarin je de winkel kunt bezoeken. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is de winkel geopend van 10:00 tot 15:00 uur. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag is de kringloop gesloten. Bij deze kringloopwinkel kun je zowel contant betalen als betalen met een betaalpas of contactloos mobiel betalen.

Naast het kopen en verkopen van tweedehands producten, biedt Kringloop De Snuffel ook speciale diensten aan, zoals woningontruimingen. Als je interesse hebt in deze service, kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere verkoop van tweedehands spullen en de woningontruimingen, biedt Kringloop De Snuffel ook verschillende andere services en programma’s aan. Zo is er bijvoorbeeld een rolstoeltoegankelijk toilet en een genderneutraal toilet aanwezig in de winkel, wat het een inclusieve omgeving maakt voor alle bezoekers.

Volg Kringloop De Snuffel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates omtrent duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop De Snuffel is een geweldige plek om unieke tweedehandsvondsten te ontdekken, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Bezoek deze kringloopwinkel in Zoeterwoude en laat je verrassen door het gevarieerde assortiment en de leuke programma’s die ze bieden.

20 gedachten over “Kringloop de Snuffel in Zoeterwoude”

 1. ★★★★☆

  Krap maar gezellig. De winkel is lekker vol en heeft de echte kringloopsfeer. Niet ideaal voor grote meubels, wel voor kleine snuisterijen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Hele leuke kringloop! Bijzonder aangenaam geprijst en mooie vintage! Aardige mevrouw, je krijgt bij vertrek ook nog gratis producten waaronder schoonmaakmiddelen mee n huis.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Fijne kringloop. Alles stond goed geordend. Was op zoek naar een specifieke lijst en vond deze nog helemaal in verpakking! Prijs was lager dan op marktplaats zelfs! Heel fijne ruimte om rustig rond te kijken en te snuffelen in een groot assortiment. Kom zeker terug

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Via marktplaats heb ik een advertentie gevonden van kringloop de snuffel die een echte designklassiekers te koop hadden staan. (Daar zocht ik ook op) En dan ook nog voor niet voor al te veel geld. De deal was snel gesloten en met 2 dagen was de lamp binnen. De lamp was niet in top staat maar dat was ook goed te zien op de fotos. En te verwachten van een kringloop product. Na wat restauratie werk is dit het resultaat Top deal!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke en gezellige kringloopwinkel! Ben er nu meerdere keren geweest en tot nu toe elke keer met iets leuks naar huis gegaan. Ook de wat duurdere producten zijn het geld waard en kwalitatief goed! Elke week zijn er veel nieuwe spullen. Ook via marktplaats is er op producten te bieden en blijven netjes gereserveerd, zelfs als je een keer onverhoopt niet kan. Vriendelijke mensen daar! Tot snel snel snuffel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Stond voor een dichte deur, terwijl het open moest zijn? Heel onopvallend te vinden? Slechte zaak ik ben elders gaan shoppen

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik stond na 5 minuten weer buiten. Mijn advies: Beste ondernemer, ga eens kijken bij andere kringlopen, om te leren over een betere sfeer, meer reinheid, meer opgeruimdheid, en realistische prijzen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  RIDICULOUS PRICES! Even more expensive than new in the store. Asking 15 euros for a simple statue, how dare you. Never again for me to De Snuffel

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter