Kringloopwinkel Stichting Emmaus Utrecht

Ontdek duurzaam shoppen bij Emmaus Utrecht: kringloopvondsten van kleding tot meubels. Draag bij aan de community met je donaties!

Adres & contact

 • kringloop Stichting Emmaus Utrecht
  Mgr, Monseigneur van de Weteringstraat 1, 3581 EA Utrecht
 • Telefoonnummer: 030 231 2031
 • Website: emmaus-utrecht.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:30
Donderdag12:00-17:30
Vrijdag12:00-17:30
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een prachtige en mooie plek, beschikbaar om te winkelen en te winkelen tegen redelijke prijzen, en de producten zijn gevarieerd en enigszins gebruikt, maar de artikelen zijn erg schoon… Ik vind het leuk…”

Soumia Ait benlabchir

“Fijne kringloop winkel, voornamelijk kleding. Lage prijzen en ze zoeken goed uit, alles wat er hangt is netjes. Je kan ook (tijdens openingstijden) kleding brengen.”

M tB

“Nette kleding, goede sfeer, echt mooie items. Prijzen voelen altijd redelijk gezien locatie en kwaliteit, iets duurder dan buiten de randstad.”

Mathilde

Meer reviews lezen…

Stichting Emmaus Utrecht: Dé Kringloopwinkel in Utrecht

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Stichting Emmaus Utrecht, gevestigd aan de Mgr. Monseigneur van de Weteringstraat 1 in Utrecht, staat bekend als een bruisende kringloopwinkel. Als je je huis aan het opruimen bent en spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kan je deze brengen naar Emmaus Lombok. Ze nemen graag boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed, brocante, fietsen, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, meubels en vintage artikelen aan. Door je spullen te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en help je kansarme mensen die ondersteund worden door Stichting Emmaus.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Emmaus Lombok is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Het assortiment van de winkel is zeer gevarieerd en bevat onder andere boeken, kleding, meubels, muziek en vintage items. Het is verstandig om je tijd te nemen en de winkel rustig te doorzoeken. Wie weet vind je unieke items tegen zeer scherpe prijzen. Door bij Emmaus Lombok te winkelen, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het ondersteunen van sociale projecten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Emmaus Lombok wordt de gedoneerde goederen gesorteerd, schoongemaakt en vervolgens in de winkel verkocht. De opbrengsten gaan naar Stichting Emmaus Domstad, een organisatie die zich inzet voor sociale projecten en de ondersteuning van kansarme mensen. Naast de reguliere winkel biedt Emmaus Lombok ook unieke programma’s en diensten aan, zoals bereikbaarheid per OV en een ophaalservice voor grote spullen.

Unieke programma’s en diensten

Naast de reguliere kringloopwinkel, biedt Emmaus Lombok ook diverse programma’s en faciliteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld je goederen laten ophalen als ze te groot zijn om zelf te vervoeren. Een andere bijzondere service is de inname van goederen, waardoor mensen hun onnodige spullen kunnen doneren en daarmee duurzaamheid kunnen bevorderen. Emmaus Lombok is betrokken bij sociale projecten en biedt ondersteuning aan kansarme mensen in Nederland. Dit maakt winkelen bij Emmaus Lombok niet alleen een duurzame keuze, maar ook een manier om iets positiefs bij te dragen aan de samenleving.

Voor meer informatie over Stichting Emmaus Utrecht en andere kringloopwinkels in Utrecht, kun je hun website hier bezoeken. Vergeet ook niet om Emmaus Lombok te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.

22 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Emmaus Utrecht”

 1. ★★★★★

  Leuke kleine kringloopwinkel, met voornamelijk kleding en wat boeken. Alle kleding is netjes en goed gesorteerd. Prijzen zijn prima. (en inmiddels Kann Je hier ook pinnen!)

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Nette kleding, goede sfeer, echt mooie items. Prijzen voelen altijd redelijk gezien locatie en kwaliteit, iets duurder dan buiten de randstad.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Emmaus Utrecht. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A wonderful and beautiful place, available for shopping and shopping at reasonable prices, and its products are varied and somewhat used, but its items are very clean… I like it…

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Emmaus Utrecht. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Emmaus Utrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Emmaus Utrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Emmaus Utrecht. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Fijne kringloop winkel, voornamelijk kleding. Lage prijzen en ze zoeken goed uit, alles wat er hangt is netjes. Je kan ook (tijdens openingstijden) kleding brengen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter