Kringloop Design Centre in Utrecht

Ontdek unieke vintage vondsten bij Kringloop Design Centre in Utrecht – Kleding, Meubels, Boeken en meer in een inspirerende omgeving.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Welkom bij Kringloop Design Centre: Een Unieke Kringloopwinkel in Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je prachtige tweedehands items kunt vinden? Dan is Kringloop Design Centre in Utrecht de plek voor jou. Gelegen aan de Oudegracht 270, 3511 NV Utrecht, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan kwaliteitsproducten en een bijzondere winkelervaring voor liefhebbers van vintage en gebruikte items.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Een van de beste aspecten van Kringloop Design Centre is dat je er ook je eigen spullen kunt doneren. Heb je thuis nog kleding, meubels, elektronica, boeken, of andere items die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Het is een geweldige manier om ruimte te maken in je huis en tegelijkertijd anderen blij te maken met jouw donaties. Door je spullen te doneren aan Kringloop Design Centre, draag je bij aan duurzaamheid en bied je deze items een tweede leven.

Waar let je op bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Design Centre is het belangrijk om goed op kwaliteit te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het nog steeds verstandig om de staat van het item te controleren voordat je het koopt. Controleer bijvoorbeeld of kledingstukken geen vlekken of gaten hebben en of meubels in goede staat verkeren. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om om hulp te vragen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Design Centre werken ze volgens een systeem van circulaire economie. Dit houdt in dat ze waarde hechten aan het hergebruik en de recycling van materialen. Het proces begint met het doneren van items. Vervolgens worden deze items gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Daarna worden ze in de winkel geplaatst en verkocht tegen betaalbare prijzen. De opbrengst wordt gebruikt om maatschappelijke projecten te financieren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Door te winkelen bij Kringloop Design Centre draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het creƫren van kansen voor anderen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Kringloop Design Centre ook unieke programma’s en kortingen aan. Ze hebben bijvoorbeeld het “Design van de Maand” programma, waarbij ze zorgvuldig geselecteerde designitems aanbieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast kun je via hun Instagram-account @kringloopdearm_utrecht op de hoogte blijven van de nieuwste vondsten en speciale aanbiedingen. Ze hebben ook een YouTube-kanaal, waar ze inspirerende video’s delen over circulaire economie en duurzaam leven.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Kringloop Design Centre in Utrecht en ontdek de schatten die deze unieke kringloopwinkel te bieden heeft. Doe jezelf en het milieu een plezier en geniet van een duurzame winkelervaring vol prachtige vondsten en mogelijkheden!

Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Bezoek hun Facebook-pagina voor meer informatie.

Laat hieronder een review achter