Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij

Ontdek unieke vondsten bij De Alternatieve Renovatie Maatschappij – jouw duurzame kringloop keuze voor antiek en meer in Utrecht.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij: De Kringloopwinkel in Utrecht

Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij is een gerenommeerde kringloopwinkel gevestigd in Oud Hoograven-Zuid, Utrecht. Als een bloeiende onderneming in de branche van antiek en tweedehands goederen, speelt deze kringloopwinkel een belangrijke rol in het terugbrengen en verkopen van herbruikbare spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, heeft deze winkel een uitstekende reputatie opgebouwd onder de lokale gemeenschap.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je je afvraagt wat je kunt meenemen naar Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij, dan is het antwoord simpel: vrijwel alles wat nog in goede staat verkeert en hergebruikt kan worden. Dit omvat meubels, kleding, elektronica, huisraad, boeken en speelgoed. Door deze items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving, waarbij we het hergebruik van goederen stimuleren.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat alle items in de winkel tweedehands zijn, is het belangrijk om zorgvuldig te kijken naar de staat en de kwaliteit van de producten die je wilt kopen. Controleer meubels op eventuele beschadigingen en controleer elektronica om er zeker van te zijn dat deze goed werken. Het loont ook de moeite om regelmatig terug te komen, omdat het assortiment continu verandert en je dus steeds nieuwe vondsten kunt doen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij werken tussen de 6 en 10 medewerkers dagelijks hard om ervoor te zorgen dat alle producten netjes in de winkel worden gepresenteerd. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Met deze ruime openingstijden heb je genoeg gelegenheid om op je gemak door de schappen te struinen en schatten te ontdekken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij biedt haar klanten verschillende unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties en themaverkoopdagen waarop je extra voordelig items kunt kopen. Daarnaast heeft deze kringloopwinkel een eigen website waar je meer informatie kunt vinden over het assortiment en de actuele aanbiedingen. Voor een betere winkelervaring, bieden ze ook gratis parkeergelegenheid aan voor hun klanten.

Maak kennis met de duurzame wereld van kringloopwinkelen bij Stichting De Alternatieve Renovatie Maatschappij in Utrecht. Ontdek de schatten die deze winkel te bieden heeft en draag bij aan een betere toekomst door het hergebruik van goederen. Bezoek hun website hier voor meer informatie en plan snel je volgende kringloopavontuur!

Laat hieronder een review achter