Kringloopwinkel De Arm 247 in Utrecht

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel De Arm 247 in Utrecht – Vind boeken, kleding, meubels en meer voor een koopje!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De A.R.M. heeft een hele hoop kringloop zaken in Utrecht, zelfs drie verschillende aan de Oudegracht. Maar dit is de winkel die ik altijd even instap. Meest algemene winkel van allemaal met een zeer groot aanbod aan boeken. Ook veel Engelstalig. Boeken zijn scherp geprijsd. Een aanzienlijk deel van mijn collectie is hier over verscheidene jaren verzameld. Personeel is altijd vriendelijk.”

Wanda Borter

“Ik kom hier graag, om te zoeken naar 2e hands boeken. Héél prettig is dat in de zeer uitgebreide collectie alles netjes staat gerubriceerd en op alfabetische volgorde staat. Dat vergemakkelijkt het zoeken enorm! Ook gisteren kwam ik weer met een tiental titels naar buiten. En de prijzen zijn helemaal niet hoog. Ik kom zeker binnenkort weer uit Groningen afzakken! πŸ˜ŠπŸ‘”

Robert Roemersma

“Deze kringloopwinkel verkoopt onder meer boeken, DVD’s en serviesgoed. Goede selectie, redelijke prijzen. Met name boxjes met seizoenen van tv-series zijn vaak lager geprijsd dan bij collega’s. In de directe omgeving zitten nog een aantal vestigingen van De Arm, die onder meer fietsen, kleding en schoenen, meubels en antiek en curiosa verkopen.”

Marcel Sarot

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Arm 247: De Perfecte Plek voor Duurzaam Winkelen in Utrecht

Kringloopwinkel De Arm 247 is een ware schat aan de Oudegracht 247 in Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands schatten. De Arm 247 biedt niet alleen een breed scala aan items, maar ook unieke programma’s en diensten die het winkelen nog leuker maken.

Wat kun je meenemen naar Kringloopwinkel De Arm 247?

Als je nog items hebt die je niet langer nodig hebt, kun je ze een tweede leven geven door ze naar Kringloopwinkel De Arm 247 te brengen. Ze accepteren onder andere boeken, kleding, meubels, gereedschap, en huishoudelijke apparaten. Door iets te doneren draag je niet alleen bij aan duurzaam winkelen, maar ook aan het ondersteunen van Stichting De A.R.M. in hun missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Arm 247?

Bij het verkennen van Kringloopwinkel De Arm 247 is het belangrijk om op prijzen te letten. Veel beoordelingen noemen dit aspect, wat aangeeft dat De Arm 247 bekend staat om haar betaalbare prijzen. Daarnaast kun je hier ook een ruim aanbod aan boeken vinden. Met maar liefst 14 vermeldingen in de reviews, is het duidelijk dat boekenliefhebbers hier zeker iets zullen vinden.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Arm 247?

Kringloopwinkel De Arm 247 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Ze bieden bezorging en je kunt ook items in de winkel ophalen. De winkel heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Betalen kan eenvoudig met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Kortom, ze zorgen ervoor dat je gemakkelijk je gevonden schatten kunt meenemen.

Unieke programma’s en andere services

Naast het geweldige assortiment en de openingstijden, biedt Kringloopwinkel De Arm 247 ook unieke programma’s en andere services. Zo hebben ze een handige ophaalservice, waarmee je grote items kunt laten ophalen als je ze zelf niet kunt vervoeren. Dit maakt het opruimen van je huis een stuk gemakkelijker.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloopwinkel De Arm 247? Volg ze dan op Facebook, waar ze regelmatig updates delen over duurzaam winkelen en de nieuwste items die binnenkomen.

Kringloopwinkel De Arm 247 is dΓ© plek voor duurzaam winkelen in Utrecht. Met haar brede assortiment, unieke programma’s en uitstekende faciliteiten, is dit een kringloopwinkel die je niet wilt missen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf de schatten die op je wachten!

Kringloop Utrecht
Kringloopwinkel Utrecht

92 gedachten over “Kringloopwinkel De Arm 247 in Utrecht”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Bij elkaar zijn het vier kleine winkeltjes die op steenworp afstand van elkaar liggen. Heel leuk om bij alle vier te gaan kijken. Het assortiment is alleen niet zo groot. Prijzen waren voor mij doorgaans normale kringloopprijzen, alleen de kleding was duurder dan verwacht. De kledingwinkel viel mij ook het meest tegen qua assortiment.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Staff are rude and dismiss any questions about personal advice. When standing still to compare items with one another I was met with a judging ahem to try and get me to move. They hung up on me in a call and wouldnt answer unles called from a different number at a different time. The prices are reasonable but if customer service is this bad I wont say its worth your time.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke kringloop winkel (aan de overkant van de Oudegracht, is er een kleine winkeltje ervan) altijd vriendelijk medewerkers. Ik vind hier altijd wel iets leuks. Zoals deze terrine van Pillivuyt

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Arm 247. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Personeel onvriendelijk. Je loopt een paar keer langs en elke keer praat ze dan over je tegen zichzelf wat je net allemaal kunt horen. Gewoon niet aardig!

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Kringloop met leuke maatschappelijke prijzen, maar het personeel . Mevrouw met lang bruin (vet) haar heeft de hele tijd staan zuchten toen ik niet snel genoeg doorhad dat dat haar manier was van communiceren dat ze erlangs wou, duwde ze me aan de kant. Hier schrok nogal van aangezien ze dit vrij hard deed. Blijkbaar was ze hierna zo lekker in de flow dat ze het nog 2 keer deed. Ik voelde me achteraf zo slecht dat ik hier nooit meer kom, helaas!

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Arm 247. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Deze kringloopwinkel verkoopt onder meer boeken, DVDs en serviesgoed. Goede selectie, redelijke prijzen. Met name boxjes met seizoenen van tv-series zijn vaak lager geprijsd dan bij collegas. In de directe omgeving zitten nog een aantal vestigingen van De Arm, die onder meer fietsen, kleding en schoenen, meubels en antiek en curiosa verkopen.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Is een dure kringloop, sommige dingen zijn oud/vies/op. Leuke dingen zijn echt overpriced. Vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Geweldig aanbod tegen gunstige prijs en personeel zeer behulpzaam, attent en altijd gevoel van gastvrije ontvangst geven

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Like it is with thriftstores sometimes you dont find anything, sometimes you find gold. I like how organized the place is. Found some good books!

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De A.R.M. heeft een hele hoop kringloop zaken in Utrecht, zelfs drie verschillende aan de Oudegracht. Maar dit is de winkel die ik altijd even instap. Meest algemene winkel van allemaal met een zeer groot aanbod aan boeken. Ook veel Engelstalig. Boeken zijn scherp geprijsd. Een aanzienlijk deel van mijn collectie is hier over verscheidene jaren verzameld. Personeel is altijd vriendelijk.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Arm 247. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan De Arm 247. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met De Arm 247. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Arm 247. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter