Kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil

Ontdek duurzame schatten bij Snuffelschuur Enumatil: boeken, gereedschap, apparaten, kleding, meubels en meer voor een tweede leven!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super vriendelijke eigenaar, gezellig sfeertje en algemeen een echt avontuur om door de snuffelschuur heen te lopen en in elke hoek andere dingen te vinden. Altijd koffie klaar! Vol verhalen als je ze wilt horen. Eerlijke prijzen, leuke spulletjes!”

Martje Loge

“Heeft nu ėėn eigenaar. Maar blijft Snuffelschuur. Ook in deze corona tijd flexibiliteit staat hoog in de ranglijst. Via marktplaats iets gekocht. Vlot antwoord en snel een passende afspraak om het op te halen. Adresje om aan te bevelen.”

Nico Grootenboer

“Naast de Kerk in Enumatil een leuke boerenschuur met veel spullen,kringloop spullen voor een zacht prijsje( je kan hier ook pinnen),aardige vent bood ons een kop koffie aan,echt een aanrader om te snuffelen.”

Paul Oldenburg

Meer reviews lezen…

Snuffelschuur Enumatil: Een Duurzame Kringloopwinkel in Enumatil

Ben je op zoek naar een duurzame manier om te winkelen? Maak dan kennis met Snuffelschuur Enumatil, een kringloopwinkel gevestigd in Enumatil. Deze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands producten, van boeken tot meubels en van speelgoed tot gereedschappen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is Snuffelschuur Enumatil een populaire keuze onder liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Snuffelschuur Enumatil?

Als je overbodige spullen hebt die nog in goede staat verkeren, kun je deze doneren aan Snuffelschuur Enumatil. Ze nemen graag boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen in ontvangst. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een circulaire economie en help je bij het verminderen van afval.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij Snuffelschuur Enumatil vind je een breed scala aan tweedehands producten. Het is een waar paradijs voor koopjesjagers en liefhebbers van unieke vondsten. Let bij het winkelen op de prijzen, die worden vaak geprezen in reviews. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in de winkel, zoals meerdere keren genoemd in de reviews. Vergeet niet om ook een praatje te maken met de vriendelijke eigenaar, die hoog wordt gewaardeerd.

Hoe werkt de thrift store?

Snuffelschuur Enumatil is tijdelijk gesloten tot het voorjaar van 2024, maar je kunt alvast uitkijken naar de heropening. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Houd de openingstijden in de gaten, aangezien deze momenteel variëren. Op zaterdag kun je de winkel bezoeken tussen 10:00 en 16:00 uur.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede assortiment biedt Snuffelschuur Enumatil ook unieke programma’s en diensten. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor al het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer informatie over kringloopwinkels in de provincie Groningen, kun je terecht op Kringloop Info. Hier vind je ook een overzicht van alle kringloopwinkels in Enumatil en andere plaatsen in de regio.

Kortom, Snuffelschuur Enumatil is een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Breng je overbodige spullen naar de winkel, ontdek unieke vondsten en geniet van de gastvrijheid van de eigenaar. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via hun Facebook-pagina en maak deel uit van de circulaire economie bij Snuffelschuur Enumatil.

47 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Naast de Kerk in Enumatil een leuke boerenschuur met veel spullen,kringloop spullen voor een zacht prijsje( je kan hier ook pinnen),aardige vent bood ons een kop koffie aan,echt een aanrader om te snuffelen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Unieke, retro spulletjes voor een hele betaalbare prijs. De eigenaar is bovendien ook erg vriendelijk! Ik hoop hier binnenkort gauw weer eens langs te komen. Parkeren kan achter de boerderij.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Heeft nu n eigenaar. Maar blijft Snuffelschuur. Ook in deze corona tijd flexibiliteit staat hoog in de ranglijst. Via marktplaats iets gekocht. Vlot antwoord en snel een passende afspraak om het op te halen. Adresje om aan te bevelen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Snuffelschuur Enumatil. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Snuffelschuur Enumatil. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelschuur Enumatil. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan Snuffelschuur Enumatil. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter