Kringloopwinkel Hergebruik Weiting in Tolbert

Ontdek duurzame schatten bij Hergebruik Weiting – boeken, meubels, kleding en meer in Tolbert. Hoogwaardige tweedehands artikelen met top beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooi restaurant, goeie sfeer, heerlijk eten. De diamanthaas is een echte aanrader. De runderstoof ook. Wat ik een beetje jammer vond was het simpele schaaltje waar de runderstoof in opgediend werd. Er zijn zulke leuke pannetjes of kommetjes waar je dit in kunt serveren. Het is geen kritiek, maar zie het als opbouwende feedback. Aan de opmaak van de couverts kan iets meer aandacht besteed worden misschien. Personeel heel vriendelijk en geven je ruimte en tijd eer je besteld. Kortom een restaurant waar wij zeker nog terug gaan komen!”

Betty Wolf

“Gezellige tweedehands winkel. Met toilet in de zaak aanwezig, dus als je deze zaak tussen je bezoek aan meerdere tweedehands winkeltjes pland, komt het altijd goed!”

Jeroen Stobbe

“Super store.. Always something to find. Very friendly staff. Helpful.. Not expensive.. I dont know any disadvantages. Just perfect!.”

Steven van den Top

Meer reviews lezen…

Hergebruik Weiting: Dé Kringloopwinkel in Tolbert

Hergebruik Weiting is een bekende naam in de wereld van duurzaam winkelen. Deze tweedehandswinkel, gevestigd in Tolbert, is dé plek waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren weet je zeker dat je hier kwaliteit en goede service kunt verwachten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Hergebruik Weiting kun je een breed scala aan tweedehands items vinden, van boeken tot meubels, en van kleding tot huishoudelijke apparaten. Maar je kunt ook je eigen spullen naar de winkel brengen. Heb je nog boeken waar je niets meer mee doet? Of misschien heb je meubels die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar Hergebruik Weiting! Zo maak je niet alleen ruimte in je huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Hergebruik Weiting is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de winkel met zorg en aandacht de spullen selecteert, kunnen er gebruikssporen zijn. Controleer bijvoorbeeld de kleding op vlekken en beschadigingen voordat je het koopt. Daarnaast is het handig om te kijken naar de kwaliteit en de functionaliteit van andere items, zoals meubels en huishoudelijke apparaten. Wees kritisch en zorg ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Hergebruik Weiting heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 650 m², dus er is genoeg ruimte om te ontdekken. De winkel hanteert ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag. Je kunt op je gemak rondkijken en snuffelen tussen de diverse spullen. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, dus iedereen kan hier terecht.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere winkelen biedt Hergebruik Weiting ook enkele unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een bezorgservice, waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast bieden ze ook woningontruiming aan, wat erg handig kan zijn als je hulp nodig hebt bij het leeghalen van een huis of appartement.

Volg Hergebruik Weiting op social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en nieuwe items bij Hergebruik Weiting? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je niets en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Groningen? Neem dan eens een kijkje op Kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Hergebruik Weiting en ontdek zelf wat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

307 gedachten over “Kringloopwinkel Hergebruik Weiting in Tolbert”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vandaag hebben ze de woning van mijn moeder ontruimd. Dit ging op een zeer snelle en nette manier en je hebt er zelf geen werk meer van. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Hergebruik Weiting. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Gezellige tweedehands winkel. Met toilet in de zaak aanwezig, dus als je deze zaak tussen je bezoek aan meerdere tweedehands winkeltjes pland, komt het altijd goed!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nice stuff and bought a nice rain barrel, immediately had a tap put in and it was brought to the car. Service and friendly staff

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Hergebruik Weiting. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Super store.. Always something to find. Very friendly staff. Helpful.. Not expensive.. I dont know any disadvantages. Just perfect!.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Hergebruik Weiting. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Hergebruik Weiting. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter