Hangar 050 Brocante Curiosa Kringloop

Ontdek unieke vintage en brocante schatten bij Hangar 050 in Aduard voor duurzaam en inspirerend winkelen, open dinsdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Superleuke winkel! Heerlijk alle ruimte om te struinen en de pareltjes te vinden die je zoekt. Ontzettend vriendelijk personeel ook! Bij kassa wordt een totaalprijs gemaakt (die naar mijn mening zeer netjes was). Ik kom snel weer een kijkje nemen!”

Alida

“Heeeeel veel spullen! En de boeken zijn waarachtig op alfabet, geweldig! Een minuut puntje is dat er op heel veel dingen geen prijs op staat dus moet je elke keer naar de kassa om te vragen. Verder is er veel te zien.”

Anneke Bos-Posthuma

“We hadden geen idee hoe we onze tweedehands linnenkast thuis moesten krijgen maar Wim en Herman van Hangar 050 hebben ons met kennis, kunde en materiaal perfect geholpen. Petje af!”

Harriet van de Kamp

Meer reviews lezen…

Hangar 050 Brocante Curiosa Kringloop: Duurzaam Winkelen in Aduard

Hangar 050 is een gezellige kringloopwinkel in Aduard, waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren is deze kringloopwinkel zeker de moeite waard om te bezoeken. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en is een waar paradijs voor liefhebbers van vintage en brocante.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Hangar 050 accepteert een breed scala aan tweedehands spullen. Heb je nog oude meubels, kleding, of andere bruikbare items die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar de winkel en geef ze een tweede leven. Door je spullen aan de kringloopwinkel te doneren, draag je bij aan duurzaam winkelen en help je om de hoeveelheid afval te verminderen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Hangar 050 kun je de meest interessante vintage en brocante items vinden. Of je nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk, een bijzonder accessoire, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, hier zul je zeker iets vinden dat je aanspreekt. Let goed op de kwaliteit van de items die je wilt kopen, en kijk ook naar de prijs. Een van de voordelen van winkelen bij een kringloopwinkel is dat je vaak mooie spullen kunt vinden tegen zeer betaalbare prijzen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Hangar 050 heeft een breed assortiment aan vintage en brocante producten. Het winkelen bij deze kringloopwinkel is gemakkelijk en plezierig. De winkel biedt diverse faciliteiten, zoals een parkeerplaats en een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen comfortabel kan winkelen. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, waardoor je niet contant hoeft af te rekenen.

Daarnaast biedt Hangar 050 ook unieke programma’s en services aan. Je kunt bijvoorbeeld de winkel volgen op Facebook, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je genieten van een avontuurlijke winkelervaring en duurzaam winkelen in Aduard? Plan dan een bezoek aan Hangar 050 Brocante Curiosa Kringloop en ontdek de schatten die je hier kunt vinden. Vergeet niet om ook de andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen te verkennen voor meer duurzame winkelmogelijkheden.

56 gedachten over “Hangar 050 Brocante Curiosa Kringloop”

 1. ★★★★★

  Wat een leuke plek! Vriendelijke baas. Prijzen zijn meer dan redelijk. Koop je meer? Dan dikke kans dat je automatisch korting toebedeeld krijgt. De eigenaar-beheerder stemt rustig een piano, speelt er vervolgens wonderschoon op. Hij blijkt ook nog eens organist. Van alle markten thuis! Klik op het pje

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Superleuke winkel! Heerlijk alle ruimte om te struinen en de pareltjes te vinden die je zoekt. Ontzettend vriendelijk personeel ook! Bij kassa wordt een totaalprijs gemaakt (die naar mijn mening zeer netjes was). Ik kom snel weer een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met Hangar 050 Brocante Curiosa . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Heel goed. Maar hij heeft een betjie duur Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Hangar 050 Brocante Curiosa . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan Hangar 050 Brocante Curiosa . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Hangar 050 Brocante Curiosa . Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Hangar 050 Brocante Curiosa . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Beetje rommelige curriossa, staat niet echt gesorteerd, al proberen ze dat wel, er staan/liggen /hangen veel dingen die beschadigd zijn , beter weggooien

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Hangar 050 Brocante Curiosa . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Heeeeel veel spullen! En de boeken zijn waarachtig op alfabet, geweldig! Een minuut puntje is dat er op heel veel dingen geen prijs op staat dus moet je elke keer naar de kassa om te vragen. Verder is er veel te zien.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  We hadden geen idee hoe we onze tweedehands linnenkast thuis moesten krijgen maar Wim en Herman van Hangar 050 hebben ons met kennis, kunde en materiaal perfect geholpen. Petje af!

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Hangar 050 Brocante Curiosa . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter