Kringloop Robin hood noord in Leek

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Robin Hood Noord in Leek – duurzaam winkelen voor boeken, kleding, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke nette winkel met vriendelijk personeel. Veel mooie spullen, goed geslaagd. Leuke prijsjes. Echt een aanwinst. Ga zeker vaker heen”

melissa pastoor

“Erg vriendelijk geholpen (zelfs in de 10 minuten voor sluitingstijd geen haast), goed betaalbaar en leuke spullen”

Rients Greidanus

“Hartelijk welkom, vriendelijk, nette winkel en inzet voor de minima.”

Margreet Danhof

Meer reviews lezen…

Kringloop Robin Hood Noord: Duurzaam Winkelen in Leek

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Robin Hood Noord in Leek vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken en kleding tot huis- en inrichting, speelgoed en gereedschappen. Alles wat nog in goede staat verkeert en schoon is, kan je meenemen naar de winkel. Door gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Robin Hood Noord?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Controleer altijd de staat van het item dat je wilt kopen om ervoor te zorgen dat het aan je verwachtingen voldoet. Let ook op eventuele beschadigingen of missende onderdelen. De prijzen bij Robin Hood Noord zijn zeer betaalbaar, maar het is altijd verstandig om de prijs-kwaliteitverhouding in overweging te nemen.

Hoe werkt Kringloop Robin Hood Noord?

Kringloop Robin Hood Noord in Leek is gevestigd aan Industriepark 6 en is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt gewoon naar de winkel gaan en rondkijken tussen de verschillende afdelingen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste item.

Naast het kopen van tweedehands spullen, biedt Robin Hood Noord ook unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en een parkeerplaats voor rolstoelgebruikers. Dit maakt de winkel toegankelijk voor iedereen. Daarnaast kunnen klanten genieten van speciale kortingen op bepaalde artikelen en zijn er regelmatig evenementen en acties.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloop Robin Hood Noord? Volg hen dan op Facebook voor updates en geweldige deals.

Kortom, bij Kringloop Robin Hood Noord in Leek kan je terecht voor een unieke winkelervaring waar duurzaamheid voorop staat. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de verborgen schatten die hier te vinden zijn!

Meer informatie over Kringloopwinkels in Leek en andere locaties in de provincie Groningen kan je vinden op Kringloop-info.nl.

7 gedachten over “Kringloop Robin hood noord in Leek”

  1. ★★★★★

    Leuke nette winkel met vriendelijk personeel. Veel mooie spullen, goed geslaagd. Leuke prijsjes. Echt een aanwinst. Ga zeker vaker heen

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter