Kringloopwinkel Palm in Zuidhorn

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Palm te Zuidhorn voor tweedehands boeken, apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Draag bij aan hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Keurige kleine kringloopwinkel voor een doel doel.”

marianne bijlsma

“leuke kringloop, wel wat klein”

Marcel en Mintje Kooijmans

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Palm: Duurzaam tweedehands winkelen in Zuidhorn

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Palm?

Ben je op zoek naar een manier om je gebruikte spullen een tweede leven te geven? Dan ben je bij Kringloopwinkel Palm in Zuidhorn aan het juiste adres. Deze kringloopwinkel wordt gerund door vrijwilligers en biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel eenvoudig je spullen inleveren. Het liefst ontvangen ze schoongemaakte items. Kortom, heb je nog boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek of speelgoed liggen dat je niet meer gebruikt? Breng het naar Kringloopwinkel Palm en geef het een tweede leven!

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Palm?

Bij Kringloopwinkel Palm is er altijd wel iets interessants te vinden. Het assortiment varieert van boeken en huishoudelijke apparaten tot kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen milieuvriendelijk, maar het biedt ook de mogelijkheid om unieke items te vinden. Let er wel op dat de openingstijden van de winkel niet op maandag en zondag zijn, dus plan je bezoek op een geschikte dag. Daarnaast zorgen de rolstoelvriendelijke ingang en parking ervoor dat de winkel toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Hoe werkt Kringloopwinkel Palm?

Kringloopwinkel Palm is een plek waar je kunt shoppen voor tweedehands spullen, maar het is ook een plek waar je kunt bijdragen aan duurzame hulp voor de allerarmsten in India. De winst die wordt gemaakt door de verkoop van de spullen gaat namelijk naar dit goede doel. Door spullen te doneren of te kopen bij Kringloopwinkel Palm draag je dus indirect bij aan een betere wereld.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod heeft Kringloopwinkel Palm ook een aantal unieke programma’s en services. Zo is het mogelijk om tijdens de openingstijden gebruikte goederen in te leveren. Heb je iets wat je niet meer nodig hebt, maar waar je wel een ander blij mee kunt maken? Breng het naar Kringloopwinkel Palm! Daarnaast houdt de winkel regelmatig acties en kortingsdagen, waardoor je nog voordeliger kunt shoppen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de acties van Kringloopwinkel Palm? Volg ze dan op Facebook en mis geen enkele update.

Kortom, Kringloopwinkel Palm in Zuidhorn is dé plek om duurzaam tweedehands te winkelen. Breng je spullen naar de winkel, kijk rond en steun tegelijkertijd een goed doel. Veel plezier met shoppen!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Palm in Zuidhorn”

 1. ★★★★★

  Kleine kringloop winkel maar ze maken creatief gebruik van de ruimte die ze hebben. De prijzen zijn nogal hoog. Nu meerdere keren geweest en er werken wat oudere dames die veel met elkaar roddelen. Niet fijn voor de sfeer en er wordt over je gesproken terwijl je de winkel nog niet uit bent.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Palm. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Palm. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter