Kringloopwinkel Snuffelcorner Rhenen

Bezoek Snuffelcorner Rhenen voor duurzaam winkelen – koop of doneer kleding, meubels, apparaten en speelgoed. Geef spullen een tweede kans!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Eindelijk een keer gelukt om op zaterdagmorgen naar deze kringloopwinkel te gaan. Waarom zijn jullie niet vaker open?? De Snuffelcorner is een gezellige winkel met leuke vrijwilligers. De spullen staan mooi gesorteerd en zijn niet overdreven duur. Speelgoedafdeling is beneden en erg goed verzorgd. Prijzen liggen voor speelgoed wel wat aan de hoge kant. Er wordt vergeleken met prijzen Marktplaats, maar vergeet niet dat op Marktplaats gericht wordt gezocht en in een kringloopwinkel loop je spontaan tegen iets aan ( meestal) en geef je iets minder geld uit. De benedenverdieping is superleuk en vol. Hier kun je best een poosje struinen. Als het tenminste lukt om op zaterdagmorgen voor 12 uur langs te komen :)”

Lotteke den Hartog

“De leukste kringloop van Rhenen, leuke medewerkers. Prijzen vind ik oké. Jammer dat het geld nog steeds naar de restauratie van de kerk gaat terwijl die kerk al lang af is , een ander doel zou beter zijn aangezien de andere kringloop ook al de kerk steunt . Graag een doel waarde ‘ongelovige’ ook wat aan hebben. Dat zou voor sommige een reden zijn eerder hier heen te gaan dan jaar de ander. Dat is sowieso al. Het is een gezellige plaats met leuke vrijwilligers !”

ja daag

“Gezellige kringloopwinkel. Mooi geordende artikelen met jaren 60 en 70 artikelen tegen schappelijke prijsjes. 2 Winkels in centrum van Rhenen , ieder met eigen specialisatie. Vriendelijke vrijwilligers die alles in het werk stellen om van u een tevreden koper te maken.”

Pieter Van den Berg

Meer reviews lezen…

Snuffelcorner – Uniek: Duurzaam Winkelen in Rhenen

Wat kan je brengen naar de Snuffelcorner kringloopwinkel in Rhenen?

Als je wat overtollige spullen hebt liggen waar je vanaf wilt, dan is Snuffelcorner – Uniek in Rhenen de perfecte plek om ze naartoe te brengen. Deze kringloopwinkel is een geweldige plek om tweedehands spullen een nieuw leven te geven. Ze accepteren allerlei items, waaronder kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en zelfs muziek. Door je spullen naar Snuffelcorner – Uniek te brengen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij Snuffelcorner – Uniek?

Bij het bezoeken van Snuffelcorner – Uniek is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews noemen namelijk de betaalbare prijzen als een grote pluspunt van deze kringloopwinkel. Dit betekent dat je hier hoogwaardige tweedehands items kunt vinden tegen scherpe prijzen. Als een koopjejager zal je zeker genieten van de schatten die je bij Snuffelcorner – Uniek kunt vinden.

Hoe werkt de Snuffelcorner – Uniek kringloopwinkel?

Het concept van Snuffelcorner – Uniek is eenvoudig. Je brengt je spullen naar de winkel, waar ze worden beoordeeld en toegevoegd aan het assortiment. Dit betekent dat er altijd nieuwe items te vinden zijn bij Snuffelcorner – Uniek. Bovendien biedt deze kringloopwinkel ook andere diensten en faciliteiten aan, zoals het innemen van goederen en een handige ophaalservice. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk om bij te dragen aan duurzaam winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de standaard kringloopwinkeldiensten heeft Snuffelcorner – Uniek ook unieke programma’s en aanbiedingen. Op hun Facebook-pagina Snuffelcorner – Uniek op Facebook delen ze het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Door ze te volgen, mis je nooit een kans om als eerste bijzondere items te vinden. Bovendien zijn er 2 andere filialen van Snuffelcorner Rhenen verspreid over Nederland, dus er is altijd een kringloopwinkel in de buurt om te ontdekken.

Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen in Rhenen, bezoek dan Snuffelcorner – Uniek. Deze kringloopwinkel biedt een gevarieerd assortiment, betaalbare prijzen en geweldige programma’s. Breng je spullen naar Snuffelcorner – Uniek, geniet van een leuke winkelervaring en draag bij aan een duurzamere wereld. Ontdek meer over Snuffelcorner Rhenen en andere kringloopwinkels in Rhenen op https://www.kringloop-info.nl/utrecht.

13 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelcorner Rhenen”

 1. ★★★★★

  Eindelijk een kringloopwinkel die echt goede kringloopprijzen heeft. Veel aanbod, ziet er allemaal erg netjes uit. Heel leuk om rond te lopen. Jammer dat ze niet langer open zijn.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  We were with my boyfriend for the first time in this shop. We are very pleased, very friendly service, relatively low prices. We will definitely come again. I recommend :)

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  De leukste kringloop van Rhenen, leuke medewerkers. Prijzen vind ik oke. Jammer dat het geld nog steeds naar de restauratie van de kerk gaat terwijl die kerk al lang af is , een ander doel zou beter zijn aangezien de andere kringloop ook al de kerk steunt . Graag een doel waarde ongelovige ook wat aan hebben. Dat zou voor sommige een reden zijn eerder hier heen te gaan dan jaar de ander. Dat is sowieso al. Het is een gezellige plaats met leuke vrijwilligers !

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Eindelijk een keer gelukt om op zaterdagmorgen naar deze kringloopwinkel te gaan. Waarom zijn jullie niet vaker open?? De Snuffelcorner is een gezellige winkel met leuke vrijwilligers. De spullen staan mooi gesorteerd en zijn niet overdreven duur. Speelgoedafdeling is beneden en erg goed verzorgd. Prijzen liggen voor speelgoed wel wat aan de hoge kant. Er wordt vergeleken met prijzen Marktplaats, maar vergeet niet dat op Marktplaats gericht wordt gezocht en in een kringloopwinkel loop je spontaan tegen iets aan ( meestal) en geef je iets minder geld uit. De benedenverdieping is superleuk en vol. Hier kun je best een poosje struinen. Als het tenminste lukt om op zaterdagmorgen voor 12 uur langs te komen :)

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Veeeel spullen met echt van alles! Netjes gecontroleerd en met zorg behandeld en uitgezocht. Geweldige kringloopwinkel! Leuke prijsjes en alles is zo netjes neergezet.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Pracht van een kringloopwinkel. Schoon en netjes. Overzichtelijk ingeruimd. Uitgebreide boekenafdeling en dito afdeling aan speelhoed.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Snuffelcorner Rhenen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelcorner Rhenen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Gezellige kringloopwinkel. Mooi geordende artikelen met jaren 60 en 70 artikelen tegen schappelijke prijsjes. 2 Winkels in centrum van Rhenen , ieder met eigen specialisatie. Vriendelijke vrijwilligers die alles in het werk stellen om van u een tevreden koper te maken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter