Kringloop Cunera in Rhenen

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Cunera in Rhenen – uw bestemming voor tweedehands boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-16:00
Woensdag09:30-16:00
Donderdag09:30-16:00
Vrijdag09:30-16:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een leuke kringloop de Cunera Altijd als we in Rhenen zijn even weer een.kijkje nemen . Ze hebben hele aparte vazen En ik wilde de ouderwetse vleesvorkjes. Heel leuk . Morgen weer is even een kijkje nemen . Leuke vrijwillergers .mooi werk doen jullie .mvrgrt.jeanne”

Jeanne Goosen

“Aardige kringloop met 2 etages.Gelegen aan drukke doorgaande weg. Gangpaden wel wat smal. Kleding is prijzig. Vriendelijke bediening”

Henry

“Mooie winkel met goed verzorgde spullen. Er is ook een grote collectie boeken. Heel leuk om er rond te snuffelen!”

Corrie van Buuren

Meer reviews lezen…

Kringloop Cunera: Duurzaam Winkelen in Rhenen

Ontdek de wereld van tweedehands shoppen bij Kringloop Cunera

Kringloop Cunera is een sfeervolle kringloopwinkel gelegen in Rhenen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren is het een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan artikelen, van boeken en meubels tot kleding en speelgoed. In dit artikel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Kringloop Cunera, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan.

Wat kun je brengen naar Kringloop Cunera?

Als je nog goede en bruikbare spullen hebt waar je afstand van wilt doen, ben je welkom om ze naar Kringloop Cunera te brengen. Ze nemen onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed aan. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij Kringloop Cunera?

Bij Kringloop Cunera zijn prijzen een veelbesproken onderwerp in de reviews. Veel bezoekers waarderen de aantrekkelijke prijzen van de items in de winkel. Het loont dus zeker de moeite om goed te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van de spullen die je wilt aanschaffen. Daarnaast biedt Kringloop Cunera ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Houd de website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Hoe werkt Kringloop Cunera?

Kringloop Cunera hanteert ruime openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondag en maandag is de winkel gesloten voor bezoekers. Je kunt bij deze kringloopwinkel terecht om tweedehands spullen te kopen, maar ook om zelf spullen in te leveren. Ze bieden ook een handige ophaalservice aan voor grotere items die je niet zelf kunt vervoeren. Betalen kan contant of via PIN.

Unieke diensten en faciliteiten

Kringloop Cunera biedt naast het aanbod van tweedehands spullen ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij hen terecht voor het inleveren van goederen die je niet meer nodig hebt. Daarnaast bieden ze een ophaalservice aan voor grotere items zoals meubels. Houd er rekening mee dat betalen met PIN helaas niet mogelijk is. Volg Kringloop Cunera op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, nieuwe items en aantrekkelijke kortingen.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan Kringloop Cunera in Rhenen! Ontdek het plezier van duurzaam winkelen en geef tweedehands spullen een nieuw leven.

33 gedachten over “Kringloop Cunera in Rhenen”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Cunera. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Erg dubieuze man.. spulletjes uitgezocht die ik leuk vond.. hij vond 30 euro een mooi bedrag. Met mezelf afgesproken om niet meer dan 20 euro uit te geven dus ik wou wat spulletjes terugleggen maar dat kon echt niet. Het was alles of niets. Men mag zich niet bedenken. 30 euro en anders had ik pech en kon ik alles laten staan. Belachelijk… Ben maar weggegaan, op naar grannys snuffelshop waar je wel zelf mag bepalen wat je koopt :)

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Redelijke kringloop. Ze hebben echt van alles en is ook netjes voor kringloop begrippen, maar is voor een kringloop best aan de dure kant.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nauwe gangpaden, speelgoed voor kinderen matig aanbod en met name speelgoedautootjes onbegrijpelijk duur..( eigenaar die de prijzen doet: het is speelgoed, geen antiek, t moet wel leuk blijven he 3 voor een oud autootje kan natuurlijk.. Dan beter een nieuwe bij de action halen voor goedkoper..) Lp aanbod ok…single aanbod veel maar veel beschadigd en zonder hoes…toch is de prijs 1. Uiteraard steun je t goede doel door hier te kopen. Maar wellicht kan de stichting t goede doel beter steunen door prijzen beter af te stemmen opdat de omzet groter is en de goede doelen beter gesteund worden. Dan ruimt t iets meer op, creeer je meer ruimte en worden armere mensen beter geholpen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  They charge too much money there for second-hand stuff. The advantage is that the store remains full to the brim. It is better to go to the sniffing corner at Elisabethplantsoen 7 in Rhenen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Voor een kringloopwinkel die spullen veelal gratis krijgt vind ik ze nogal duur. Personeel is niet klantvriendelijk en zelfs ronduit onbeschoft en er is geen enkele ruimte voor onderhandeling, ook niet als de vraagprijs voor een tweedehands product gewoonweg onredelijk is. Een beetje hoog in de bol gekregen, alsof het een exclusieve designwinkel betreft. Mij zul je er niet meer zien en ik raad dat anderen ook af. Trouwens ook nogal smalle paden in de Herenstraat vestiging.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Is het nu zo een grote moeite om de openingstijden op de site te veranderen. Ik snap dat in Corona tijd alles anders is, maar dat je ook geen spullen kan afgeven tijdens de schaarse openingstijden, had dan toch wel ff op de site gezet mogen worden. Sta je daar met een auto volgeladen met mooie spulletjes. Jullie hebben dan toch ruim voldoende tijd over om die site ff aan te passen. Zo toon je bepaald geen sympathie voor je klanten/leveranciers. En ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik de enige ben die dit is overkomen. # #iedereenaanhetopruimen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een leuke kringloop de Cunera Altijd als we in Rhenen zijn even weer een.kijkje nemen . Ze hebben hele aparte vazen En ik wilde de ouderwetse vleesvorkjes. Heel leuk . Morgen weer is even een kijkje nemen . Leuke vrijwillergers .mooi werk doen jullie .mvrgrt.jeanne

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Cunera. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Cunera. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Zijn erg kieskeuring in de spullen die zij ophalen. Zodra er een kleine beschadiging op zit hoeven ze het al niet omdat het zogenaamd niet verkocht kan worden. Dik een uur gewacht op ze. Ik had een gratis bank met wat kleine rafels. Voor een klein budget een nieuw leven bij een ander hebben ze liever niet. Ik werd aangeraden de bank naar de stort te brengen. Weg essentie van een kringloop. Dit is eerder een dure vintage winkel dan een goede kringloop.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Cunera. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter