Stichting Kringloop Cunera in Rhenen

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Cunera in Rhenen voor kwaliteitsmeubels, kleding en meer. Beleef een unieke winkelervaring!

Adres & contact

  • Stichting Kringloop Cunera
    Nieuwe Veenendaalseweg 40, 3911 MK Rhenen
  • Telefoonnummer:
  • Website: kringloopcunera.nl

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Stichting Kringloop Cunera: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Rhenen

Kringloop Cunera: Duurzaam Winkelen in Rhenen

Kringloop Cunera is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Rhenen. Met de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, is deze winkel de ideale bestemming voor een duurzaam winkelavontuur. Gelegen aan de Nieuwe Veenendaalseweg 40 in Rhenen, biedt Stichting Kringloop Cunera een breed scala aan tweedehands spullen van hoge kwaliteit. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en ontdek wat deze bijzondere kringloopwinkel te bieden heeft.

Wat kan je brengen naar Kringloop Cunera?

Bij Kringloop Cunera kun je terecht met verschillende items die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, gereedschap en nog veel meer. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je het milieu te sparen. Bovendien steun je met je donaties Stichting Kringloop Cunera in hun missie om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tips voor een geslaagd bezoek aan Kringloop Cunera

Bij een bezoek aan Kringloop Cunera zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het handig om te weten dat de winkel ook online actief is. Via Marktplaats kun je de leukste tweedehands spullen uit de winkel aanschaffen. Daarnaast heeft Kringloop Cunera enkele programma’s en kortingen die je niet mag missen. Zo bieden zij een handige inname service waarbij je spullen kunt doneren zonder gedoe. Ook is er een ophaalservice beschikbaar voor grote items die je niet zelf kunt vervoeren. Houd ten slotte de Facebook-pagina van Kringloop Cunera in de gaten voor het laatste nieuws en leuke aanbiedingen.

Hoe werkt Kringloop Cunera?

Bij Kringloop Cunera geloven ze in het belang van duurzaamheid en hergebruik. Het assortiment van de kringloopwinkel is dan ook zeer divers, met onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen bij Kringloop Cunera draag je bij aan het verminderen van afval en het stimuleren van een circulaire economie. Met verschillende diensten en faciliteiten, zoals de inname van goederen en de ophaalservice, maakt Kringloop Cunera het eenvoudig om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Kortom, Stichting Kringloop Cunera in Rhenen is dé bestemming voor duurzaam winkelen. Breng je ongewenste spullen naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Ontdek het uitgebreide assortiment en profiteer van de handige programma’s en kortingen die Kringloop Cunera biedt. Ga voor meer informatie naar de website van Kringloopwinkels in Rhenen en laat je verrassen door de schatten die je hier kunt vinden. Begin vandaag nog met duurzaam winkelen bij Kringloop Cunera in Rhenen!

Laat hieronder een review achter